Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km saati tavsiyeleri

bontrager_trip_100_black_grande.jpg
canı isteyince çalışan canı istemeyince çalışmayan başına buyruk kablosuz km saati. yatırım tavsiyesi değildir

Scudo
@ippon Civarında ışık yada başka birşey takılı mı km saatinin.

@ippon Sıkıntının sebebi belli oldu görseldeki olmadan deneyin isterseniz.

Arkadaşlar 150 TL ye kadar sıfır-2. el km saati bakıyorum tavsiyeleriniz nedir, kablolu mu kablosuz mu kullanışlı, bisikletim kron xc500 ön amörtisör var.

@Coskun058 ne marka alırsanız alın, kopma sorunu yaşamamak için kablolu alın derim.

• Beğen
Tepkiler: pancama
@Coskun058 yani tabiki sigma iyi marka ama pek bi artısı yok. ben bunu kullanıyorum, yarı fiyatı ve memnunum

(link)

@ahmetd79

Hocam bu kablolumu kablosuzmu ben kablosuz aldım bir türlü kullanamadım. 35km nin üstünde sapıtıyor .

@tMisagi kablosuz benim aldigim.bazen ortalama hizi gosteriyor sonra yeniden anlık hıza donuyor ama ben genel olarak memnunum.genis ekran, derece ,saat ,aydinlatma bana yetior.

Trainerda kullanmak icin nasi bi yol bilgisayari tavsiye edersiniz.kablosuz urunlerin sinyal gucu arka tekerlege takilinca yeterli oluyor mu

@Kerem bozdag
Benim kablosuzu trainerda da kullanmak için arka tekere bağladım, kadans ile yan yana diyebilirim. Herhangi bir sıkıntı yaşatmadı.

@Kerem bozdag
sigma 23.16

@CeRKeZ

Ön ışığı bugün folyo ile denedim ve herhangi bir sıkıntı yaşatmadı. Bilgi için de ayrıca teşekkür ederim, kablosuz sayaç kullanan tüm arkadaşlar ışıklarını alüminyum folyo ile sararak sıkıntısız kullanabilirler sanırım :)
Hoş ben her şartta satıyorum ya son günlerinde öğrenmiş olsam da bilgi bilgidir :D

• Beğen
Tepkiler: CeRKeZ
(link)

Bu modeli sipariş verdim, 47 TL idi, ilk üyelikten dolayı 21 tl indirim verdi, 26 TL ye geldi, teslimat süresi 18 gün sanırım, gelince yorumlarımı yazarım, kablolu model tercih ettim.

• Beğen
Tepkiler: elric1982
Geri