Oraya 1460 yazın sorusuz çalışacakArkadaşlar decathlon dan btwin 100 olan kablolu sayacı aldım. Tekerlek ölçüsü ayarında 20 jant var fakat benim lastikler schwable kojak 20 x 1,35. Bu sayacta ölçüler 1,5 dan başlıyor. 1,35 yok. 1,50 seçenek doğru hesabı verir mi? Iade etmelimiyim? 1,50 1,75 1,95 diye başlıyor ölçüler.
Şimdi klavuza baktığımda ölçü kısmında other yazan bir yer var. Galiba oraya lastiğin dış ölçüsünü tam tur kac mm geliyor ise onu görebileceğim bir yer var. Örnek 2149 mm diye seçenek çıkıyor içinden ve değiştirebiliyorum. Onu yapsam daha mı iyi olur.
selam.Arkadaşlar decathlon dan btwin 100 olan kablolu sayacı aldım. Tekerlek ölçüsü ayarında 20 jant var fakat benim lastikler schwable kojak 20 x 1,35. Bu sayacta ölçüler 1,5 dan başlıyor. 1,35 yok. 1,50 seçenek doğru hesabı verir mi? Iade etmelimiyim? 1,50 1,75 1,95 diye başlıyor ölçüler.
Şimdi klavuza baktığımda ölçü kısmında other yazan bir yer var. Galiba oraya lastiğin dış ölçüsünü tam tur kac mm geliyor ise onu görebileceğim bir yer var. Örnek 2149 mm diye seçenek çıkıyor içinden ve değiştirebiliyorum. Onu yapsam daha mı iyi olur.
Ben dırek 28 seçmiştim aksam bı kontrol edeyım ıyı oldu buselam.
dün aynı mevzu benimde başıma geldi lastiğinizin yanında yazan rakamlara bakıp aşağıda olan tabloda yer alan değerlerin karşısındaki rakamı girin hal olacaktır.
216259 dosyayı görüntüle
216260 dosyayı görüntüle
o şekilde olan saatlerde varmış iki hane yazılan yorumlarda okumuştum benimkinde 4 haneli rakam yazmam gerekliydi.Ben dırek 28 seçmiştim aksam bı kontrol edeyım ıyı oldu bu
Neter kilometre cinsi demek, digeri de mil cinsinden değerler demek.2200 varmış bende de bende onu seçtin iyi oldu tablo. bu arada btwin 100km saatinde neter diye bi ayar var menüde o nedir ? bilen varmı
onu seçince mhp yapıyor yani ? sağolNeter kilometre cinsi demek, digeri de mil cinsinden değerler demek.
Rica ederim.onu seçince mhp yapıyor yani ? sağol
Dostum sana doğru değeri yazmama karşın ısrarla yanlış değeri yazmaya çalışmanı anlamıyorum senin lastiğin için doğru kod 1460 !Lastiğin üstünde 35x406 yazıyor. 1510 giriyorum değeri. Haydi hayırlısı diyelim. Destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Bu yazdığınız da aklımda. Gözden kaçmasın diye telefonuma ekran görüntüsü aldim. Klavuzda yazan gibi ölceceğim kesinlikle. Ona göre gireceğim degeri. İlginize teşekkür ediyorum kesinlikle.Dostum sana doğru değeri yazmama karşın ısrarla yanlış değeri yazmaya çalışmanı anlamıyorum senin lastiğin için doğru kod 1460 !
Bu strava neymıs bıde ben bakayımBen km sayaci yuzunden cok cektim. En son strava yukledim. Kac km yol yapmisim. Acaba sayac dogru mu diye dusunmekten kurtuldum. ?