Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km saati tavsiyeleri

Scudo
Bildiğim kadarıyla %18 vergi ve yaklaşık 4,5 tl gümrüğe sunma bedeli.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Km saati yerine decathlon daki nabız ölçerli gpsli saatten alsak verimli olur mu acaba

Herkese merhaba plus moment8 km saatimin bisiklet değişikliğinden sonra jant boyunu ayarlıcaktım ama klavuzu atmışım. 26 jantı ne olarak ayarlamalıyım ?

26x2.20 ölçüsü ve 26x1.75 ölçüsü lazım

Screenshot_20190803-215938_Chrome.jpg

Screenshot_20190803-215246_Chrome.jpg

merhaba,

aşağıdaki ürünler hakkında bilgisi olan var mı? sundu bisiklete mail attım dönüş yapmadılar henüz.

1- aşağıdaki ürün hem hız hem de kadans sensörlü anladığım kadarıyla. bu sensörler kablosuz mu? ne tür bir sensör var? bunlar dışında başka özellikleri de var mı?

(link)

2- aşağıdaki ürün özelliklerinde yazan tüm sensörleri ile birlikte mi geliyor? (kalp, hız, kadans) yoksa opsiyonel mi? sensörleri kablosuz mu? ne tür sensör var?

(link)

3- aşağıdaki ürünün 15 fonksiyonu nedir? Kablolu mu kablosuz mu?

(link)

Arkadaşlar decathlon dan btwin 100 olan kablolu sayacı aldım. Tekerlek ölçüsü ayarında 20 jant var fakat benim lastikler schwable kojak 20 x 1,35. Bu sayacta ölçüler 1,5 dan başlıyor. 1,35 yok. 1,50 seçenek doğru hesabı verir mi? Iade etmelimiyim? 1,50 1,75 1,95 diye başlıyor ölçüler.
Şimdi klavuza baktığımda ölçü kısmında other yazan bir yer var. Galiba oraya lastiğin dış ölçüsünü tam tur kac mm geliyor ise onu görebileceğim bir yer var. Örnek 2149 mm diye seçenek çıkıyor içinden ve değiştirebiliyorum. Onu yapsam daha mı iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Arkadaşlar decathlon dan btwin 100 olan kablolu sayacı aldım. Tekerlek ölçüsü ayarında 20 jant var fakat benim lastikler schwable kojak 20 x 1,35. Bu sayacta ölçüler 1,5 dan başlıyor. 1,35 yok. 1,50 seçenek doğru hesabı verir mi? Iade etmelimiyim? 1,50 1,75 1,95 diye başlıyor ölçüler.
Şimdi klavuza baktığımda ölçü kısmında other yazan bir yer var. Galiba oraya lastiğin dış ölçüsünü tam tur kac mm geliyor ise onu görebileceğim bir yer var. Örnek 2149 mm diye seçenek çıkıyor içinden ve değiştirebiliyorum. Onu yapsam daha mı iyi olur.
Oraya 1460 yazın sorusuz çalışacak

selam.
dün aynı mevzu benimde başıma geldi lastiğinizin yanında yazan rakamlara bakıp aşağıda olan tabloda yer alan değerlerin karşısındaki rakamı girin hal olacaktır.
2019-12-11_08-21-31.jpg
1576041883281.png

• Beğen
Tepkiler: erman35
Ben dırek 28 seçmiştim aksam bı kontrol edeyım ıyı oldu bu
o şekilde olan saatlerde varmış iki hane yazılan yorumlarda okumuştum benimkinde 4 haneli rakam yazmam gerekliydi.
mesela benim için 28 jant bisikletim de lastikte 37-622 rakamı yazıyordu kenarda.
bende saate 2200 değerini girdim.

Lastiğin üstünde 35x406 yazıyor. 1510 giriyorum değeri. Haydi hayırlısı diyelim. Destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar.

• Beğen
2200 varmış bende de bende onu seçtin iyi oldu tablo. bu arada btwin 100km saatinde neter diye bi ayar var menüde o nedir ? bilen varmı

• Beğen
Lastiğin üstünde 35x406 yazıyor. 1510 giriyorum değeri. Haydi hayırlısı diyelim. Destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Dostum sana doğru değeri yazmama karşın ısrarla yanlış değeri yazmaya çalışmanı anlamıyorum senin lastiğin için doğru kod 1460 !

Dostum sana doğru değeri yazmama karşın ısrarla yanlış değeri yazmaya çalışmanı anlamıyorum senin lastiğin için doğru kod 1460 !
Bu yazdığınız da aklımda. Gözden kaçmasın diye telefonuma ekran görüntüsü aldim. Klavuzda yazan gibi ölceceğim kesinlikle. Ona göre gireceğim degeri. İlginize teşekkür ediyorum kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Ben km sayaci yuzunden cok cektim. En son strava yukledim. Kac km yol yapmisim. Acaba sayac dogru mu diye dusunmekten kurtuldum. ?

• Beğen
Geri