Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km saati tavsiyeleri

mıknatıs buldum ancak sabitleme yapamadım bir türlü. tel parçası ile sabitleme düşündüm yine iyi tutmuyor. ve bisikletin tellerine zarar vermek istemiyorum.

Scudo
bugün hallettim bir mıkntısı tele sabitledim. çok memnun oldum. bir sorum daha olacak km saatinde AVS VE TM modlarını tam anlayamadım. acaba nedir?

Avs-Average speed-Ortalama Hız
Tm yi bilmiyorum ama Temperature-Sıcaklık olabilir.

bugün sigma 509 km saati aldım . herşeyi gösterdiği gibi monte ettim fakat tekerleği çeviriyorum evde km artmıyor hep 0 ı gösteriyor . sabaha karşı yola çıkacağım Allah nasip ederse 160 km . yardımcı olur musunuz :/

Hızı ölçen küçük parça ile jant teline takılan mıknatısın arasında 5mm civarı bir boşluk olucak.Onu bir daha kontrol edin isterseniz.

@Oğuz.

evet kağıtta da 5mm yazıyo . ama çok az geldi o mesafe ben lastiğin ucuna doğru takmıştım .

lakin şimdi gidip jant telinin ortasına kadar çektim ve oldu . teşekkürler :))

iyi pedallamalar..

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Akan
Benim bisiklete baktımda Jant göbeğinden 10 12 cm ilerde hatta,bizim jantlar özel örüm ya mınkatıs özel örümün(2 telin birbirine deydiği) tam bitiştiği noktanın yarım cm ilersinde.Maşada sabit duran sayaca sıfır mesafe çekiyor.Şimdiden iyi turlar dilerim.

teşekkürler :) ilk bu denli uzun yolum . 80 km yerleşim olmadan düz yolda ilerleyeceğim . sonra 50 km dağ sonra 30 km daha düz yol . tavsiyesi olan var mı :) yanına şunu al bunu al mutlaka gibi .

yedek iç lastik, yama takımı, pompa, levye, para, cep telefonu, alyan takımı, ingiliz anahtarı, boru anahtarı, ak-47 kalaşnikof, ve AIM-9 Sidewinder donanımlı AH-1W Super Cobra helikopter yeterli olacaktır. :D

@forza46

rica ederim.Kazasız belasız pedallamalar.

@Murat Sarp

ahahah kahkaha attım :D :D valla iç lastik almadım lakin pompam var :D :D içecek yiyecek vs tamam :) sabah 4 ü bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Murat Sarp
WALKMAN ve kulaklık...fotoğraf makinası.. :)

Bende bu hafta sonu 230 240 km günü birlik tur düşünüyordum fakat(Tarsus Silifke tekrar geri dönüş),Olası bir zincir kopmasında gerekli aletlerin olmayışı beni biraz tedirgin etti,birde 60 km filan tek yol alacaktım akşama kalırsam yolda her çeşit tip var ne olur ne olmaz turu iptal ettik..2 hafta sonra kamplı tura çıkacaz,gittiğimiz yere kadar.

:) hayırlısı .

hersey hazır sanırım inşallah lastik patlamaz . biraz işim var ben çıkayım , teşekkür ederim hepinize ilginizden dolayı , iyi geceler :)

(link)

Arkadaşlar bu linkteki km saatini kullanan var mı? Nasıl sizce?

janta takılan mıknatıs ile maşaya takılan şey birbirinden uzak olabilir.

@BerkerK

aynen katılıyorum. Hatta test etmek için mıknatısa biraz yaklaştırıp ileri geri yaparsan hemen ölçmeye başlayacağını görürsün.

Geri