dayanıklılık kalitesi hakkında birşey söyleyemem fakat 3 gündür sunding sd 558a saatini kullanıyorum .
totalde 3 butonu var
ortaya basınca ;
SOL Tarafta; trip up down kısmı geliyor tur demek oluyor sanırım bu, toplam alınan yolu gösteriyor ODO kısmı, birde bir seferde kaç km yapmışsınız onu gösteriyor DST kısmı da.
ORTADA alt kısımda normal saati gösteriyor am/pm şeklinde üst tarafta da orta butonuna basarak toplam pedal çevirme zamanı, turdaki pedal çevirme zamanı ve ilk başladığınızdan itibaren geçen süre gibi modları gösteriyor
SAĞ tarafta ise anlık hızınızı ve yolculuk boyunca çıktığınız maksimum hızı gösteriyor. bisiklette durduğunuzda o turda yaptığınız yol boyuncaki ortalama hızınızı gösteriyor.
http://www.quicksports.com.br/imagem/index/1839956/G/sunding.jpg
sol taraftakine basınca tüm ekran yanıp söner hale geliyor (ışık olarak değil )
sağ taraftakine basınca da kısa turlar için kronometreyi açıyor ve sol taraftakine basarak kronometreyi çalıştırıyorsunuz . yine önce sol sonra sağ yaparak o kronometreyi sıfırlayabiliyorsunuz.
yalnız mıknatıs plastiği biraz kalitesiz gibi geldi ya da montaj aşamasında hemen ayarlayıp bırakmanız lazım aksi halde plastiği kökünden kırabilirsiniz. gerçi dışarıdan alacağınız herhangi bir mıknatısta işinizi görüyormuş.
ben aşağıdaki satıcıdan aldım ve kargo teslim + türkiyeye gelmesi dahil tam 2 haftada elime geçti.
(link)