Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km saati tavsiyeleri

sigma bc 1009 km saatinde karar kildim arkadaslar onumuzdeki hafta icinde almayi dusunuyorum sanirim yeterli olur bana

Scudo
Sigma bc 16 12 kablosuz kadanslı modelini kullanıyorum. Arkadaşların dediği gibi lastiklerine pek güvenmeyin kelepçe ile sabitleyin daha sağlam olur.

Merhaba arkadaşlar

(link)

Bu linkte ki saati aldım ancak kafama takılan şey abandıgım halde en fazla 15 i gösteriyor yanı eski km saatim ile 20 22 km yi buluyordu sımdı hangisi doğru hangısı yanlıs bu saatte bı anormallik mı var acaba saatın mıktanısı cantı en orta kısmına taktım göbek kısmına cunku orta kısımlara taktıgımda sensorden sanırım bıraz zuak kalıyor ve calısmıyor. bundan sebeb olabılırmı. yalandan para mı verdım ona yoksa 30 tl:S

dediğiniz gibi mıknatıs ve sensör birbirine en yakın konumda olmalı o sayede daha iyi sonuç alabilirsiniz.mümkün oldugunca göbeğe en yakın noktada.Birde teker inçini düzgün girdiğinizden emin olun

Pardon teker inçini düzgün girmek derken anlamadın aydınlatabilir misiniz.

Bu saat ellerinde yok. bende sipariş verecektim. onun yerine bunu aldım.
(link)

24-26-28 jant bisikletler için saatin kullanma kılavuzunda referanslar var. Tekerin çapını saat ile eşleştiriyorsun. Sağlıklı bir şekilde kaç km yol yada hız yaptığını görüyorsun.
Ben hiç anlamama rağmen öğrenmem 1 dk aldı ve ayarladım. çok basit.

• Beğen
Tepkiler: Silver Cord
Çok teşekkür ederım yardımlarınız için sımdı kullanma klavuzunu arıyorum :D

Tesekkurler arkadaslar ayarladim
Kataloga baktim 26" karsisinda 280 yazior onu anlamadim ama saati kurcalayinca buldum 26 yaptim ve calisiyor.

ben tekerleğin bir turda ne kadar yol gittiğini ölçüp mm olarak Cihaza girdim yani teker bi turda 1.97 metre yol alıyor buda 1970 mm yapıyor bu şekilde girdim sizin cihaz farklı galiba 26" olsa bile dış lastikler farklı olabilir cihazın belleğinde kayıtlı olan ölçüden 2 Cm farklı olsa yanlış ölçer mesafe ve hızı da.

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
Büyük ekran, temel fonksiyonlar ve kablosuz olması sebebi ile Btwin Count 8 Kablosuz modelini tercih ettim ve memnunum.

dayanıklılık kalitesi hakkında birşey söyleyemem fakat 3 gündür sunding sd 558a saatini kullanıyorum .

totalde 3 butonu var

ortaya basınca ;

SOL Tarafta; trip up down kısmı geliyor tur demek oluyor sanırım bu, toplam alınan yolu gösteriyor ODO kısmı, birde bir seferde kaç km yapmışsınız onu gösteriyor DST kısmı da.
ORTADA alt kısımda normal saati gösteriyor am/pm şeklinde üst tarafta da orta butonuna basarak toplam pedal çevirme zamanı, turdaki pedal çevirme zamanı ve ilk başladığınızdan itibaren geçen süre gibi modları gösteriyor
SAĞ tarafta ise anlık hızınızı ve yolculuk boyunca çıktığınız maksimum hızı gösteriyor. bisiklette durduğunuzda o turda yaptığınız yol boyuncaki ortalama hızınızı gösteriyor.

http://www.quicksports.com.br/imagem/index/1839956/G/sunding.jpg

sol taraftakine basınca tüm ekran yanıp söner hale geliyor (ışık olarak değil )
sağ taraftakine basınca da kısa turlar için kronometreyi açıyor ve sol taraftakine basarak kronometreyi çalıştırıyorsunuz . yine önce sol sonra sağ yaparak o kronometreyi sıfırlayabiliyorsunuz.

yalnız mıknatıs plastiği biraz kalitesiz gibi geldi ya da montaj aşamasında hemen ayarlayıp bırakmanız lazım aksi halde plastiği kökünden kırabilirsiniz. gerçi dışarıdan alacağınız herhangi bir mıknatısta işinizi görüyormuş.

ben aşağıdaki satıcıdan aldım ve kargo teslim + türkiyeye gelmesi dahil tam 2 haftada elime geçti.

(link)

merhaba arkadaşlar km saati almak istiyorum marka tercihim sigmadan yana fakat kablolu mu kablosuz mu almalıyım bilemedim hangisi gerçeğe daha yakın ölçümler yapar bilgilendiren olursa sevinirim birde şöyle bir model gördüm (link)

fakat sigmanın kendi sitesinde bu model kablosuz değil kablolu olarak gösteriliyor erdoğanlar bisiklet hatalımı yazmış acaba? aradım fakat bana orada ne yazıyorsa öyledir dediler aydınlatabilecek olan var mı beni bu konuda

sigma 906 kullanıyorum (kablolu) verdiğiniz linkteki cihazın extraları için de iphoneda "sports tracker" programı yetiyor. (tırmanma vb bilgiler) cihazı dekathlondan 30 tlye aldım. amacım anlık hız bilgimi pratik bir saatle görebilmekti.

sigma genel olarak kaliteli bir marka.

Kablosuz kullananlar bazen aletin sapıttığını söylüyorlar. Bazı dış etkenlerin etkisinde kalıyor. Kabloludan daha net sonuç alırsınız gibi duruyor. Ama kablosuzlar da daha estetik duruyor adı üstünde "kablosuz" yani seçim size kalmış :)

Tabiki de sapıtmayan kablosuzlar da vardır ama biraz paraya kıymanız gerekebilir.

cevaplar için teşekkürler o zaman daha basit birşey alsam daha iyi olacak galiba

aynen sen de haklısın ama kaliteli ve fonksiyonlu birşey de 300 liradan başlıyor az değil

Bence sigma 1009 sts al geç.forumda bir çok kullanicisi var ben de buna güvenerek 2. elini 50 TL ye almistim.

Geri