Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km saati tavsiyeleri

Scudo
jant teline taktığın mıknatısın yatay mı dikey mi olduğuna dikkat et. bazı saatler mıknatıs yatay konumdayken bazıları da mıknatıs dikey konumdayken ölçüm yapıyor.

Birde mıknatısı ayarladıktan sonra toplam mesafe özelliğine gelerek jant boyutunu ayarla yoksa düzgün ölçmez.. :)

50lirayi fazla gecmeyen gidona bagladiktan sonra sadece km saatini sokebilecegim bir model ariyorum.
disarda filan biraktigim zaman calinmamasi icin.

gittigim yolun toplam mesafesini hizimi vs gosteren ortalama bir urun bakiniyorum.
kablolu ile kablosuz arasinda ne fark var acaba hangisi daha iyidir?

50 tl civarı arıyorsanız xlc ye bakın 7 fonksiyonlusu o civarda hemde kablosuz

(link)

sunu buldum acaba nasildir wireless ozelligi yok sadece sanirim.
yeterli olurmu ki yoksa illa wireless birseymi bakmak gerekir 10kusur lira daha verip

sigma 509, 1009 modellerine bakabilirsiniz fiyatları 18 € ve 30 € civarında bisiklet bayilerinde. Bunlar kablolu modeler.
Buradan ürün özelliklerini ve farklı modellerini de inceleyebilirsiniz.
(link)

wireless bazen seyir halindeyken sıkıntı çıkarıyor diye yorumlar okumuştum bence kablolu daha kesin ve net gibi geliyor bana.... tabi daha çok bilgi sahibi olanlar vardır...

Kablosuz modellerde adı üstünde kablo nereden geçecek, sarayım, saklayayım derdi yok; daha şık duruyor ; bunun dışında bir farkı yok aynı modelin kablolu kablosuzu arasında.
Kablosuz modelde hem cihazın kendine hem de verici sensöre pil takmanız gerekir, ayrıca kablolu modele gore pil ömrü azdır. Bazı marka ve modellerin bisiklet üzerindeki led aydınlatmadan, cep telefonundan vs kaynaklardan etkilenip hata verdiği, çalışmadığını çeşitli yerlerde okumuştum.
Sonuç olarak kablolu alın temiz temiz boş yere kablosuza fazla para vermeye gerek yok.

Bc 1009 alabilirsiniz 508 veya 5.12den daha iyi.

Yeni konu açmadan buradan sormak istiyorum. Ben decathlon dan btwin count8 almayı düşünüyordum fakat xlc önerisi ile tesadüfen aşağıdaki ürünü buldum:

(link)

btwin e göre, xlc nin özellikleri daha iyi ve kaliteli gibi duruyor. Sizce hangisini almalıyım?

açıkçası bende decathlonda aynı ürünü almak ıstedım ama İzmir mağzası ellerinde kalmadığını 2 hafta sonra geleceğini söyledi.

Wireless olanlar özellikle ucuz modeller yüksek gerilimin altından geçince sapitiyor demişti abim ve birbirlerini görmeleri lazım iki cihazın yoksa cekmiyorlar abim de 1009 un kablosuzu vardı kaybetti kablolusunu aldı rahat etti hem kablosuz olanlar iyileri epey pahali 100 tl den fazla fiyatları

(link)
decathlonda indirim var bir bak istersen

dostum 35 TL ye Bri 3 aldım. Saat, km hızı, çıkabildiğin en yüksek hız, sabit yaptığın hız, toplam km gibi bölümleri var. 10 farklı fonksiyona sahip.
Bende bugün taktım kullandım. Sadece saati söküyorsun. Bende senin kafadanım, montajıda çok basit tavsiye ederim.

Link :

http://m1306.hizliresim.com/1b/w/pppbb.jpg

Sigma kablosuzlar iyi güzelde lastik kullanarak montaj edilmesi çok saçma! Üstelik lastik hemen kopuyor (yoksa benim elim bi garip)
İlk ürünüm 1009 sts idi lastikle monte ederken koptu , bugun yeni aldığım bc 8.12 sts modeli de lastikle monte ettim balkonda idi , durduğu yerde fırladı koptu .s

Sigmanın kablosuzlarından bu konuda şikayetçiyim , eğer illa sigma alıcaksanız da plastik kelepçe ile monte etmenizi tavsiye ederim :)

Kubilay Bey benim km saatinin de yanında lastik var dı ama sizin gibi benimde içime sinmedi. Onun yerine plastik kelepçe ile sabitledim.
KAfam daha rahat,, düşme derdi yok, yan keski ile kesmedikçe kolay kolayda kopmaz :in:

• Beğen
Tepkiler: kubilay tüney
Geri