Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km saati tavsiyeleri

Bence sigma 1009 sts al geç.forumda bir çok kullanicisi var ben de buna güvenerek 2. elini 50 TL te almistim.

Scudo
Eğer bisikletin mtb ise kablosuz al çünkü,mtb diğer bisikletlere göre kullanım yeri en zor olan bisiklettir yani kablonun kopma riski vardır.Delta bisiklette indirimden aldığım kablolu km saatimin daha haftası dolmamışken kablosu koptu yeniden birleştirmeye çalıştım ama sonra kaza yaptım daha sonrada çalışmaz oldu :agla:

(link) ben bunu alma niyetindeyim herşey standart ah bide şu yükseklik göstereni de kablosuz yapsalardı tadından yenmezdi

Decatlondan btwin8 almıştım sanırım 4 ay oldu bence en sorunsuz kablosuz cihaz bu..

kablosuz sigma 1009 sts var ben de. vdo a8 almıştım kablosuz, cihazla vericisi birbirini görmüyordu çoğu zaman, memnun kalmadım sigmaya geçtim. yaklaşık 500 km.dir kullanıyorum. şimdilik hiç bir sorun çıkarmadı. tavsiye ederim. kolay gelsin. (115 TL civarı almıştım)

ASSIZE KİLOMETRE AS-888
(link)
Bu üründen almak istiyorum. Fiyat olarak uygun. Sizlere de sormadan almak istemedim. kullanan var mı_

biraz bakındım örnek bulabilir miyim diye ama bulamadım kısa sürede. ışıklı bir model alırsan daha iyi olacaktır.

anlık hız
ortalama hız
toplam mesafe
maksimum hız
sürüş zamanı
ışıklı ekran

bu özellikleri olması minimum ihtiyaçlar bence.

bendekinin ekranı ışıksız sıkıntısını çekiyorum gece sürüşlerinde :)
ben ettim sen etme.

Arkadaşlar 20-25 lira arası fonksiyonsuz bir km saati bilen varmı? Fonksiyonları önemli değil benim için olsa da olur olmasada olur. Kaçla gittiğimi gösterse yeter.

28TL'ye Decathlon'dan bTwin DC 4S var bende 1 senedir kullanıyorum ve gayet kaliteli bir ürün.

Anlık hız ve yapılan toplam km, saat gibi özellikler mevcut.

(link)

@Sercan Can

Düşünürüm hocam sağ olun.

sigma saatlerde indirim vardı decathlonda bakmanı öneririm

@Adem Gül

Genede bütçemi aşıyor hocam :/

(link) bunu buldum iyimidir?

assize 888 , 880 modelleri var. Bunlarda 20-25 tl arası.
as888 ve as880 arasındaki fark ise fonksiyonları.
as888= 8 fonksiyon
as880= 11 fonksiyon

(link)
(link)

@Furkan ÖZEN

(link) Bu nasıl hocam?

@Mustafa.S

Göstergeleri güzel duruyor.Bence fonksiyonları da gayet uygun. Ama daha önce kullanan birine sormak lazım.

(link)

Bnce tek eksiği ortalama hız çok güzel bi ürüün
50 liralık bişi istersen de bunu öneririm

(link)

Geri