mustafa bey verdiginiz linkteki kullanmış daha doğrusu alıp hemen bozulduğu için kullanamamış biriyim ve benim görüşüm kesinlikle almayın -ki zaten bisikletçilerde 15liraya satılıyor- assize ye bi bakın ondan çok daha kalitelidir.
Merhaba değerli forum arkadaşlarım konuyu yanlış yerde açmış olabilirim.
Bisikletime km saati alacağım daha önceki bisikletime almıştım 10 liraya dijital doğru gibi geliyordu bana ama 50-60 liralık sigmaları görünce 10 liraya doğru olmaz dedim.Çoğunuz kullanıyorsunuz km saati bana tavsiye edebileceğiniz km saati varsa yorumlarınızı bekliyorum çok üst düzey bişey olmasın
Ben de sigma kullanıyorum ama keşke arkadan aydınlatmalı birşey alsaydım diyorum kullandıkça. Genelde geceleri pedallıyorum çünkü. Farımı söküp, göstergeye tutup, kaçıncı km'deyim diye baktığımı biliyorum.
gayet güzel işini görür. Baglantiyi kurarken mıknatıs ile alıci arasindaki mesafeye dikkat et yeterli. Işlevlerini yerine getiren bir alet. Çalınsa kırılsa için acımaz
Assize ve çin malı bir km saati kullandım ikisindende memnun kalmadım,Sigma Bc 509 aldım 1090 km oldu hiç bir sıkıntısı yok çok memnunum temel özellikler için ideal tavsiye ederim.