Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km saati tavsiyeleri

@historiyst haklısın pahalı ama mutlak olarak alacağım o km saatini :D yeni teknoloji üstelik garmin daha felaket sonuçta bu gerçekten onlara göre beleş :D

Scudo
sigma bc 8.12 tek kötü özelliği bana göre aydınlatma olmaması.

Arkadaşlar yol bisikleti kullanıyorum 300 350₺ bandında km saati arıyorum en uygun f/p ürünü sizce ne y da ne almalıyım

Urban Biker adlı uygulamayı kullanın. Kadans ve nabız hariç her bilgiyi veriyor. Paranız cebinizde kalsın.

arkadaşlar ciclosport cm 4.2 hakkında yardım edebilecek birisi var mı?

Arkadaslar merhaba, ben aranıza yeni katildim. Yeni olmamdan mutevellit cok fazla para vermeden 50-120 TL arası aydınlatmalı, kablolu veya kablosuz sadece temel özellikleri olan bir km saati arıyorum. Sigma bütçeye pek uygun gibi durmuyor. kullanıp sorun yasamadiginiz diğer markalardan tavsiyelerinize ihtiyacım var.

@orhanari33 Dostum, Btwin aldım 40 tl. Gayet güzel iş görüyor. Bisikleti sürerken o anki hızı ve toplam kat ettiğim yolu görmem yetiyor bana. Aynı zamanda Strava'yı da açtıyorum. Sürüşten sonra ayrıntılı bilgi için (ortalama hız-btwinde de var-, maximum hız, sprint vs. vb. bilgileri de oradan alıyorum ) Strava'ya bakıyorum.
Bence Btwin 100 km saati + Strava gayet yeterli...

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
sıfırlama yapıldığında hepsini sıfırlamayan bir model önerir misiniz. max hızımı silmek istemiyorum fakat bir kaç seçenek aynı anda sıfırlandığı için max hızım da sıfırlanıyor. 2 model kullandım 2 side böyle çıktı.
dst,tm,max hız vs ayrı ayrı sıfırlamak istiyorum.

Bir can dostunun hediye olarak aldığı sigma bc 14.12 yi tavsiye ederim. Aydınlatması var, sıcaklık, yükseklik ve toplam yükseklik , tüm standart hız bilgileri var ve istediğiniz bölümü sıfırlayarak devam etme seçeneğiniz var. Erdoğanlar Bisiklette 199 ₺ indirimde...

@mümtaz öztürk teşekkür ederim. inceleyeceğim

her marka sanki kafasına göre farklı değerler veriyor. 700x25c olan lastik ebadıma 2 ayrı model 2124 ve 2105 olarak iki farklı değer vermiş. Lastik ebadı aynı olmasına rağmen neden markalar farklı değerler gösteriyor.
foto da 700x25 inceler misiniz 20170920_174310.jpg 20180326_122620.jpg

Tabloyu boş verin. En sağlıklısı kendi ölçümlemenizdir.

13977109-13FE-4F26-8C24-3B54DB4C7A55.jpeg Abi ben bunu kullanıyorum.. Sigma.. senin gösterdiğin ile ilgili bir bilgim yok malesef... @Motorola

• Beğen
Tepkiler: Motorola
@Motorola Ben de İgs10 yazıp da igs 20 yollarlar mı diye korkuyorum.Bundan dolayı diğer igs10 ve igs 20 ilanları ile karşılaştırdım;sorun yok gibi.Bir de siz inceleyin

Merhabalar bisikletime bir adet kilometre sayacı almayı düşünüyorum. Sizce hangi kilometre sayacını almalıyım.

@fgokalp17 Bütçe yazarsanız;arkadaşlarımız daha iyi yardımcı olacaktır.

Geri