Scudo Sports

Km saati tavsiyeleri

yaklaşık 2 aydır igp 10s kullanıyorum çok memnunum. uygulama ve stravaya aktarım sorunsuz.anlık bilgiler tutarlı ve şarjı çok uzun süre gidiyor. tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim, tahmin ettiğim ve araştırdığım kadarıyla sizin de memnun kaldığınız özelliklerle öne çıkan bir ürün, sağolun 👍

• Beğen
Tepkiler: Hkn24
Scudo
Hayırlı olsun öncelikle. Hız sensörü olmadan sadece gps verisiyle cihaz doğru hız bilgisini veriyor mu? Bu şekilde denediniz mi?
Teşekkür ederim, maalesef ki hava durumundan dolayı bugün deneme şansım yok. Bir iki gün içinde deneme şansım olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Arkadaşlar, en ucuzundan da olsa bence gps alın. Öbür türlü yok manyetik sensör kayıyor yok okumuyor dertleri oluyor. En temizi gps. Xoss g öneririm. Strava filan direk sürüşü atabiliyor. Gpsler sadece hız vs göstermekle kalmıyor, tüm sürüş kordinatlarınızı kayıt edip stravaya atabiliyor.

Sürekli telefon üzerinden strava veya benzeri program ile olmuyor. Bir kaç zamandır km saati/bilgisayarı bakıyorum. Bakmaya 100-200 arası ile başlayıp "ya almışken git bir tane sağlam bir şey al on defa uğraşma" diyerek kendimi gpsli modellere bakerken buluyorum. Özellikle igs serisini forumda da kullanan oldukça var. Bunun haricinde aliexpresste önüme igs haricinde cycplus ve xoss markası çıkıyor. Fiyatları hemen hemen aynı en fazla 100-150 fark oluyor. Ama sürekli aklıma "gerçekten bu kadarına gerek var mı?" sorusu takılıyor.
(link) hız ve nabız sensörlü modelini alıp almamak arasında gidip geliyorum. Benzer özelliklerde uygun bir öneriniz var mı yada "fırsat bu fırsat al yarın fiyatların ne olacağı belli olmaz" mı dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
arkadaşlar Xoss g ve Garmin edge 530 un dataları karşılaştırma adına şöyle bir video çektim. Kötü ingilizce için kusura bakmayın :) gelişine bir video oldu. en azından fikir verir.

@s0n3r xoss g g+ incelemesi hicbiryerde türkçe olarak yok, sende ingilicce :) incelemişsin, neden türkçe detaylı bi inceleme yapmadın.?

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve suyunsesi
@s0n3r xoss g g+ incelemesi hicbiryerde türkçe olarak yok, sende ingilicce :) incelemişsin, neden türkçe detaylı bi inceleme yapmadın.?
Türk olup Xoss g kullanan insan sınırlıdır diye düşündüm. Bir de bir tane Xoss gps problem diye video çektim baktım hep yabancı yorumlar. Dedim ingilicce yürüyüm :) Merak ettiğin bir konu olursa yardımcı olayım 2500 Km kadar kullandım xoss g yi.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve MtB-BrS
@s0n3r dün amazondan sipariş ettim bu gün gelicek, takıldığım biyer olursa sorarım, teşşekkürler, ama bi türkce inceleme yap bence,

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve s0n3r
Türk olup Xoss g kullanan insan sınırlıdır diye düşündüm. Bir de bir tane Xoss gps problem diye video çektim baktım hep yabancı yorumlar. Dedim ingilicce yürüyüm :) Merak ettiğin bir konu olursa yardımcı olayım 2500 Km kadar kullandım xoss g yi.
Emeğinize sağlık düşünüp bu işi yapmış olmanız bile güzel, Türkçe alt yazı ekleyebilirsiniz. Dediğiniz gibi çok Türk kullanıcının olmamasının bir sebebi de araştırma yaparken yeterli Türkçe kaynak veya inceleme bulamamak oluyor. Aliexpressten yada benzeri yurtdışı sitelerindeki ürün yorumlarında Türkiye'den alan var mı diye incelerim. Açıkçası Xoss için aliexpresste bulamayınca foruma baktım illa ki birisi vardır anlamında. Bir örnekte şu oluyor adamların ucuz veya uygun dediği f/p ürünleri bizde aynı seviyede olmuyor. Onun için yerel bir kaynak/inceleme olması iyi oluyor.

• Beğen
Tepkiler: s0n3r
Tam garmin 530 a yoneliyorum sonra böyle yorumlar okuyunca acaba igs ye mi yonelsem diyorum. (Cihazı almanyadan aldiracagim icin gümrük vs ugrasmayacagim )

Tam garmin 530 a yoneliyorum sonra böyle yorumlar okuyunca acaba igs ye mi yonelsem diyorum. (Cihazı almanyadan aldiracagim icin gümrük vs ugrasmayacagim )
İgs10 kullandım sonra igs618 kullandım etrafımda igs50 kullanan arkadaşlar var. Bu süreçlerinden hepsinde km saatimi değiştireyim diye düşündüm şimdi Garmin 530 kullanıyorum aklımda başka km saati yok. Gerisi size ve bütçenize kalmış.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Hayırlı olsun öncelikle. Hız sensörü olmadan sadece gps verisiyle cihaz doğru hız bilgisini veriyor mu? Bu şekilde denediniz mi?
Bugün uzun bir şekilde cihazı deneyimledim, veriler arkadaşımın kullandığı igpsport igs50s ile aynı değerleri gösteriyordu ki arkadaşımda aynı şekilde hız sensörü olmadan kullanıyor. Başka cihazlarla da karşılaştırılabilir ama ben doğru olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Bugün uzun bir şekilde cihazı deneyimledim, veriler arkadaşımın kullandığı igpsport igs50s ile aynı değerleri gösteriyordu ki arkadaşımda aynı şekilde hız sensörü olmadan kullanıyor. Başka cihazlarla da karşılaştırılabilir ama ben doğru olduğunu düşünüyorum.
Cevap için teşekkürler. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Bende km sayaç arayışdaydım, aliexpres oydu buydu uğraşmıyım derken sigma pure gps buldum geçen hafta aktif Pedal dan 1600tl aldım, cihazı çözmeye çalışıyorum :)
Sigma link mobil uygulaması mevcut
Sürüş bittiğinde cep telefonu nft sayesinde bilgileri uygulamaya gönderebiliyoruz, sürüş sırasında eğim, irtifa vs hepsi mevcut güzel cihaz yapmışlar, farklı arayış maddi durumu kısıtlı olanlara tavsiye edilir.

Bir kaç inceleme ve kullanıcı yorumu sonrasında igs50s aldım. Geriye gelmesini beklemek kaldı, aldığım hafta indirimleri vardı.
Ürün : (link)

Bir kaç inceleme ve kullanıcı yorumu sonrasında igs50s aldım. Geriye gelmesini beklemek kaldı, aldığım hafta indirimleri vardı.
Ürün : (link)
Hayırlı olsun. Deneyimlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum. Benim de ilerleyen zamanlarda almayı planladığım bir ürün. Xoss'a göre oldukça artısı var.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Çok teşekkürler, pil ömrü, verilen detaylar, Bluetooth bağlantı hızı ve istikrarı çok methedilmiş. Şu yol bilgisayarları lükseten sonra zorunluluk gibi bir şey haline geldi 😅 ne kadar yol, ne kadar süreyle gitmişiz, ortalamalarımız, tırmanışlar vs iyiye mi kötüye mi gittiğimizi en azından öğrenmek için gayet işlevseller.. ben de 1 ay içinde alacağım. Pişman olacağımı düşünmüyorum.
630 ne zaman çıktı ya? ): Ben de onu bekliyordum çok güzel olmuş hatta.

Herkes orta yada üst seviye model alıyor yada öneriyor.

Bana uygun fiyatlı, kablosuz ve hız ile saati gösterecek sorunuda olmayan yada en az olan model ne önerirsiniz.

Bana uygun fiyatlı, kablosuz ve hız ile saati gösterecek sorunuda olmayan yada en az olan model ne önerirsiniz.
GPS ve ek sayaclarla işiniz yoksa Echowell U10W'u öneririm. Severek kullanıp sonra satmıştım, tabii sattigima da pişman oldum.

(link)

Ben giant continuum sync kullanıyorum, oldukça memnunum. Şuan satan bir yer bulamadım ama belki ikinci el bulabilirsiniz. Tek kusuru bence pili biraz çabuk bitiyor. Onun dışında bir şikayetim yok. 2-3 ayda bir pil değiştirmek gerekiyor. Kadans sensörü de var.

Sadece hız ve saat yeterli diyorsanız decathlondaki ürünlere bakabilirsiniz. Kullanım deneyimim yok.

• Beğen
Tepkiler: ByAdmin

Ben bunu severek kullanıyorum: (link) . Ben AliExpress'ten almıştım ama HB'den almak daha kolay ve duruma göre hesaplı. Tabii bu fiyatlara çıkınca az daha çıkıp en azından böyle bir ürün almak daha mantıklı: (link) . Biraz da o yüzden orta-üst modeller konuşuluyor.

Alemin popüler markalı en uygun fiyatlı km saati bu ama kablolu: (link)
Bunun kablosuzu da var ama HB dışında hiçbir yerde kalmamış, orada da aşırı pahalı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ByAdmin
Geri