Scudo Sports

Kolaysa çalsınlar bisikleti

Scudo
O kilit görünümlü makina bozulduğunda nolacak? her ağaçta 1 bisiklet.. ve ağaçlardan bisikletmi toplıyacağız? onun maliyetinle ben gider 2 fox maşa alırım :):) kötü bir fikir olmuş paylaşım için teşekkürler..

bence hıcde guzel degıl o alet aynı zamanda bsıkletı kendıne sabıtlemesı lazım mutlaka

Evet güzel bir paylaşım olmuş inanıyorum ki daha hafif ve pratik bir hal alacaktır... Ayrıca motorsikletlerin disk bölümünden bağlanan U harfi şeklinde kilitler var taşıma sıkıntınız yoksa örneğin bir AVM de çalışıyor iseniz kilidi sürekli olarak otoparkta bırakıp bisikletinizi güvenle bağlayabilirsiniz tabi işe bisikletle gidip-geliyorsanız :)

Vinçle çıkıp alır bizimkiler.

hırsız aklına koydumu buda vız gelir vinç kiralar yine götürür kamyon damperine çıkar yine götürür bunun sonu yok mal kısmetden çıktımı hani bir ata sözü varya varsa nasibin gelir yemenden çinden yoksa nasibin lokman düşer çenenden

Türkiyede yaşıyor isen bunlar az bile.

işin şakası bir yana. bisikleti dışarı bırakıp 1dk lığına markete girip bir şey aldığından bisiklet yok. bu kadar hızlı. onu geçtim adamlar 1 saat içinde koca dükkanı bışaltıyorlar. buda bir gerçek

fikir güzelde sadece güzel.. bence bisiklete elektrik veren bir sistem daha çok işe yarardı.. böyle öldürecek tarzda değil yerinden zıplatacak kadar bir akım yeterdi.. gerçi o zamanda adam eline kalın bir eldiven giyer dersiniz ya neyse :D

kurcalayınca alarm çalan kilit görmüştüm tasiş(kaçak gümrük malları vs.) mağazasında bisikletim çalınınca anladım ki kilit konusunda her zaman deneysel olmak lazım

ona uygun direk yokki çıkaralım ilk bisikletten sonraki bisiklette direk aşağı doğru ağaç gibi yamulur..bizimkiler garanti malzemeden çalmışlardır...

@Bir Fıkra
Direkle beraber çalar, gene çalarlar. Güvensizlik atmosferi yaratmak gibi olmasın yanlış anlamayın ama hiçbir yönteme %100 olarak güvenmemek lazım.

Hiç bu tip konuşmalar olacağı aklıma gelmemişti arkadaşlar...

Ben daha çok aleti nerden bulabiliriz?
Belediyelere baskı yapsak direkleri buna göre dizayn edebilirler mi vs. gibi düşünce ve sorular beklerdim...

Evet İnsanlar garip her türlü çalabilirler her türlü durumda zararlı olabilirler ama bundan dolayı da yeni çıkan önlemleri peeh diyerek atmaya gerek yok bence. :)

Daha çok eğlence yönlü düşünerek paylaşmıştım bu video yu :)

Geri