Scudo Sports

Kolaysa çalsınlar bisikleti

Önceden açılan konuda çeşitli fikirler tartışılmıştı belki ondan geçiyoruzdur.

İcat güzel, ona diyecek lafım yok şahsen. Yanlış anlaşılmasın. :)

Scudo
Bisiklet havadayken alet bozulmasa bari

Bunun 3 sakıncası var. Birincisi arkanıza birisi park ederse o bisikletini almadan bisikletinizi geri alamazsınız, ikincisi alet biraz ağır, üçüncüsü de o aleti çalıştıran pil biterse, pil değişmeden bisikletinizi geri alamazsınız.

Önce kaza süsü verirler bi hacı murad bulur diregi yıkarlar sonra biri bisikleti alıp kaçar :) Burası Türkiye...

Güzel paylaşım :)
Bizim yakındaki binanın bahçe kapısını çalmıştı hurdacılar. Elbet bunun da bir yöntemini bulurlar yeter ki istesinler.

yeni icatları senden bekliyoruz başkalarının icatlarını sergileme ne duruyorsun şimdi hemen düşünmeye başla ve yarın ortaya ilginç bir alet makina ihtiyaç duyulacak ne varsa ortaya çıkar bak bekliyorum unutma

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldırım
Mühendislik sadece hesaplamada ve konstrüksiyonda kalmış.. kullanış kolaylığına gelince kesinlikle çok kötü. ama video çok keyifliydi tşkkrler

@AHMET67

Tek ben değil herkes düşünsün, malzeme güzel, teknolojisi güzel ama arkadaşların dediği gibi kullanış sıfır. Kullanışlı birşer de olmalı

Ben videodamı göremedim bilmiyorum ama sadece tek tip direklere oluyor o alet esnekliği fazla yok gibi her yerde kullanılabilecek bir şey olmamış bence..

@oguzcigsar

otoparka indiginde yerinde sadece u demir takılmış jantı bulursun bisikletin her tarafı bir birinden bagımsız anahtarsız söküle biliyor sen scoot scale 10 felan bu u kilitle bagla bir dene geride ne bulacaksın ayna programında izledim abd de yoldaki direklere ne akla gelmedik yöntemlerle bisiklet baglamışlar hırsızlar sadece kilit mekanızmasını bırakmışlar ibreti alem için

Türkiye şartlarında bu bile yetersiz kalabilir:) birkaç dakika dışarı bırakın yerinde bulamazsınız .direği sallar yine alırlar :)

gerçekten iyi bir çözüm aslında. çok da havalı. ama yaygınlaştığı takdirde sokaklardaki direkler bisiklet parkına dönebilir :)

@Bahadır Budak

Bi düşünelim,

Büyük şehirlerde tüm direklerde bisiklet :) Park yerleri haline dönmüş direkler. Tam aksine hırsızlara davetiye. Adamlar 8 - 10 dk. da mağaza soyuyolar. Direkteki bisikleti de 5 -6 dakikada götürürler bi şekilde :)

Bence çingen çocukları direğe tırmanıp aletle birlikte çalar bisikleti aleti de eskiciye 1 tl den okuturlar :D

Geri