Bunun 3 sakıncası var. Birincisi arkanıza birisi park ederse o bisikletini almadan bisikletinizi geri alamazsınız, ikincisi alet biraz ağır, üçüncüsü de o aleti çalıştıran pil biterse, pil değişmeden bisikletinizi geri alamazsınız.
yeni icatları senden bekliyoruz başkalarının icatlarını sergileme ne duruyorsun şimdi hemen düşünmeye başla ve yarın ortaya ilginç bir alet makina ihtiyaç duyulacak ne varsa ortaya çıkar bak bekliyorum unutma
Ben videodamı göremedim bilmiyorum ama sadece tek tip direklere oluyor o alet esnekliği fazla yok gibi her yerde kullanılabilecek bir şey olmamış bence..
otoparka indiginde yerinde sadece u demir takılmış jantı bulursun bisikletin her tarafı bir birinden bagımsız anahtarsız söküle biliyor sen scoot scale 10 felan bu u kilitle bagla bir dene geride ne bulacaksın ayna programında izledim abd de yoldaki direklere ne akla gelmedik yöntemlerle bisiklet baglamışlar hırsızlar sadece kilit mekanızmasını bırakmışlar ibreti alem için
Büyük şehirlerde tüm direklerde bisiklet Park yerleri haline dönmüş direkler. Tam aksine hırsızlara davetiye. Adamlar 8 - 10 dk. da mağaza soyuyolar. Direkteki bisikleti de 5 -6 dakikada götürürler bi şekilde