Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Konu Dışı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Fire Blade TR okula yeni başlamış olsam olurdu ama 3-4 yıl sonra nerede olacaığım kara kayıp :D

Scudo
@Kunget Olsun ben motorla gelirim yanına :D :D:D

@Kunget Olurda sen nası artçım olcan o zmn hem ben kask mont olmadan kimseyi artçım yapmam :) kask önemli babuş

@Kunget Hee öyle deseydinya :D halatı boş ver o zaman artçı tutacaklarından tutarsın koluna güveniyorsan ama bi artçım ol kışkırtma yaparım sana

@Fire Blade TR motordan korkumuz olsa bisiklete binmeyiz :D şaka bi yana ben kullanırken değilde arkada olduğumda korkuyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Fire Blade TR
@Kunget Babamın arkdaşının oğlu kawasaki h2 var onda 330 gören motor artçı oldum 299 gösterge :D ondan sonra indik dedi korktunmu dedim ne korkcam vay a*m*k dedi o gün zaten motor aldıktan sonra yarışlarada katılmaya karar verdim :)

@Fire Blade TR ben kullanmıyorsam her türlü araçta korkarım ben. Gerçi kendim de insan gibi gitmiyorum orası ayrı konu :D

• Beğen
Tepkiler: Fire Blade TR
@Kunget bende zamanında korkardım motordan ama şimdi motor=aşk benim için zaten bizim toplumumuzda bisiklette kask takmak, motor kullanmak a-normal hatta şarkı var böyle 'normal değil bu a-normal' hemen bi link atayım:
motorlu klip elbette .
Babuş sana benim planı anlatayım:
1. CBR 250R + 6.000 TL ekipman
2. 4 yıl sonra KTM 390 DUKE + 1 yıl sonra yarışlar + yarış tulumu
3. Yamaha YZF-600 + orta-üst düzey arası ekipman ve en son...
En son olmaz büyük ihtimal benim o zamana kadar motor üstünde ÖLME ihtimalim YÜKSEK bazı insanlar (mesela fotodaki Barkın abi) motorları daha iyi yere getirmek için bazı işler yaptı bende bunlar gibi olmayı planlıyorum. He diyelim ölmedim en son=
4. CBR 1000RR FireBlade SP + Elit ekipmanlar
Babuş seni baya meşgul ettim kusuruma bakma lütfen bunu birine anlatma ihtiyacı hissediyodum özellikle son paragrafı

• Beğen
Tepkiler: Kunget
@Fire Blade TR motoru bende küçüklüğümden beri severim sahip olmak istediğim bi alet :) ama son zamanlarda videolardan dolayı artan motor sayısı özentilik gibi olmaya başladı bu beni biraz uzaklaştırdı ama param olursa alır mıyım? Alırım tabi :) (gerçi param olsa bile zırt pırt gelen zamlar düşündürür) iki teker zevkini şimdilik bisiklet ile yaşıyoruz. Üşengeç olduğumdan alırken biraz kararsızdım ama hoşuma gidiyor artık bisiklette. Tek sıkıntım çok aşırı terleyen biri olduğum için ulaşım amaçlı kullanamıyorum bu beni üzüyor tabi. Geçtiğimiz yaz bir 250cc kullanma şansım oldu. Ehliyet yok ama kaçak göçek biraz binip zevkini tattım ekipmanlar vardı ama. İkiside iki teker fakat ikisinin zevkide çok başka :)

@Fire Blade TR
Çok fazla AEA videosu izlemişsin :D

Motor altında 500cc devir sonda yeni taktırdığın tiger bağırıyor motor gidiyor ama arka lastik yanıyor arkanda ekip arabası geliyor plakanı katlayıp kaçmaya başlıyorsun polis bir saat seni kovaladıktan sonra kaybedip geri dönüyor rahatlayıp bi meret yakıyorsun
Böyle geçer benim akşamlarım heralde motor alınca :D

Aynen Barkın abiyi çok severek izlerdim üzdü be babuş çabuk bitirdi yarışı :(

@Fire Blade TR yok alsam bile öyle hareketleri pek yapmam milleti rahatsız etmemek için en fazla aragaz :D arabada bile müziğin sesini açınca camları kapatan insanım ben :)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Benin zıttımsın :D aragaz lastik yakma tek teker stopi ayna kırma gibi her türlü apaçilik özenle yapılır :D

@Fire Blade TR özellikle canıma kast edilmediği sürece zarar vermem ne kadar korumalı kıyafette olsa uğraşmam. Ne kadar bisiklet ve elektrikli moped kullanarak onları anlıyo olsam bile araba kullanırken benimde göremeyip zora soktuğum insanlar oluyo o yüzden insanlık halidir diyip geçiyorum :D keyif için çıkmışım ne gerek var yaygaraya ama tabi istanbulda durum çok daha farklı olabilir sinir stres kalabalık karmaşa :D

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Yasamanin neyi guzel be ya? Kafamda ucaga binip, belli bir irtifaya cikinca once parasutu uc (3) saniye sonra kendimi atip, havada parasutu kusanip yere saglam inebilmek var :D Ama serbest parasut hic yapmadim o_O Sadece askerde 400 mt.'den pok cuvali gibi yere dusmuslugum var 9 defa. 1. Komando Tugayi, Topcu Taburu, Hava Indirme 1. Batarya, Atis idare kismi, Onbasi Cemal CELIK emirlerinize hazirdir komutanim :koptum:

@Kunget Anlatayım kendi kazam:
Arkdaşla geziyoruz yollara daha yeni yeni çıkmaya karar verdik. Emniyet şeridi zamanında 3 kişi yana yana gittik orda o gün ikimiz kafesler (a*abalar) vızır vızır. İkimizdede kask yok o zamanlar neyse, ben sol geri çaprazo sağ ön çaprazda arkadan araba geldi benim 3 saatlik dikiz aynamı kırdı geçti. Tabi bende bi köpürme bi kudurma off kıpkırmızı oldum herife o kadar sövdümki namuzsuz oldu.

@CmlCLK @Kunget Valla bende yapmadım askerlik ama istesemde yapamam şeker var bende hep isterdim asker olmak kara harp okuluna gitmeyi düşünüyodum ama nasip olmadı :(

Abi banda mariokaldato ninkinden fazladan 2 karışık alıyım benbide

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri