Karaambar kayoncular derneği
Ulen elin Gregoy 'si gelmiş bizim Sarniç tepesine KOM yapmış . Atasoy durur mu? "Oktay abi gel şu gavurun bayrağıni inderek " dedim. Yarı milli salcano ları taktik 3 e "Allah Allah" nidalari ile gavurun kursağindan aldik KOM u
@Şeffaf güngören-merter motor 250cc 200km\h 1 saate aynlarıoda kaparım depoya iyice yatarım plakayı katlarım ve hop mükemmel aerodinami (galiba böle yazılıyo) insanları şaşırtırım
Yahu motor demişken. Bizim aracın oksijen sensörü nü sökeyim temizleyeyim dedim. Baktım yıldız alyan vida var. Gittim bir koşu set aldım. Torx dediklerinden. 6 tane tornavida 35 kayme. Bir de balata spreyi aldım bitmişti. Ona da bayıldık 10 kayme. Velhasıl kelam geçtim arabanın başına.
Kaldır kaputu bul vidayı başladım sökmeye. Ula. Şerefsiz vida, bir kere döndü ucu yamuldu. Öteki vidayı sökeyim bari bununla sonra oynarım dedim. Öteki de iki tur attı ucu eridi. Nenem la ilahe illallah uğraş dur şimdi. Penseyle sıka sıka birini söktüm. Öteki vida var ya canıma okudu. Tam tamına abartısız söylüyorum 1 saat 1 tane vidayı sökmek için uğraştım. Düz tornavida ula çekiçle vura vura ezdim, maymuncukla sıkıştırdım, ayarlı Penseyle kapatırdım 3 4 farklı pense denedim. Vurdum kırdım yamulttum ettim derken toplamda 1.5 saatte iki tane vidayı söktüm. Bir kaç dakikada sensörü temizledim. Haliyle yerine takamadım. Yeni vida uydurucaz artık oraya.
Bir kaç dakikalık iş bir kaç saat sürer miymiş? Sürermiş. Anam ağladı be.
Şş, ramazana 10 11 gün bişey kaldı ya la. Bol bol yiyin dürümleri tatlıları şimdiden