Köpekler karbon pisikletlerden çok korkuyorlar.karbonunun esnemezlik ve rıcitliği onları caydırıyor
Karacabey-Boğaz turum(Bol resimli,komikli , ekşınlı)
Tur yazımdan alıntıdır ;
"(Ölüm kalım savaşı Mario vs Dogs )
Go ninja go
Rüzgar saçlarıma fön yaparken, doğanın eşsiz güzelliklerine bakabaka giderken, birden çiftlik gibi bişeyin yanına geldim. Baktım kenarda iki çoban köpeği yatıyor. Yolun karşısına gecerek yuruyerek geçmeye başladım.
Yolun karşısında da aynı tipte çiftlik benzeri bişey var.
Yanlarından geçerken ufaktan kadro çantasını açıp elektro şok aletini hazirladim.
Eee tur dediğin şey öyle şirinler çizgi filmindeki gibi çilek toplayarak şarkı söylemeye benzemiyor aga .
Hayvanları severim , tabi hayvan dedigin hayvanlığına sınır koyarsa.
Tam yanlarından geçerken fark ettim ki bunlar analı yavrulu genclermis. Beni kesmeye başladilar , ortam super sessiz inanın belli bisey olacagı.
Yavru olan birden havlamaya başlayınca sevgili validesi ayağa kalktı. Bende çanak korkusundan elektro şoku çektim .
Elektro şoku çakınca yavru olan tırstı ama anası öne fırladı. Çıldırdı resmen, yine elektro şoku çaktım buda durdu, bu sefer karşı ciftlikten bi manyak köpek firlayinca bu ateş cemberinin arasinda kaldım.
" Bisikleti önünüze siper alın "derler ya, nere alıyon aga ? Sagli sollu daliyor namussuzlar.
Bu sefer her iki tarafta karşıma gelecek sekilde bisikleti önüme alarak elimden geldigince korkutmaya çalışıyorum ama ilerleyemiyorumda . . .
Şoku kapatıyorum uzerime saldiriyorlar, açıyorum duruyorlar.
Korkum bu sefer öfkeye dönüştü , Gemlik cocugu oldugumu hatirladim , titredim ve özüme döndüm. İte it muamelesi gerekiyordu, kafamda ay of di taygır sarkisi çalıyordu
( Simdi bana hayvan duyarliligi kasmayin Allahıma papaz oluruz. )
Bunlar gözü dönmüş hayinler la ne hayvanı?
Karşi ciftlikten gelen it bu sefer atağa kalktı, resmen üstüme atladı hayin,
vatan hayini...
Bende Allah ne verdiyse bisikletin ön kısmıyla gidon kısmı karışık patlattım bi tane. Hayvan şoka girdi, darbe canını da yakti sanirsam "_ viykkkkkkl " diye bir ses cikararak kacti. Ben hirsimi alamadim, yerden bi taşı kaptığım gibi öbürlerine caktım. Anasinin bacagina gelince oda feryat figan kacti.
Evet bende kendimden nefret ettim şu an. Ne hayinim ne zalimim dmi? Oyle degil kusura bakma, onlar beni orada parçalarsa en fazla bir haber cikacakti ve sen forumda acilan bu konuya " Allah rahmet eylesin" yazip duyarlilik yapacaktin."