Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Köpek korkusu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Durunca ve kaski cikartinca sakinlesiyorlar. Sonra onlarla biraz konusuyorum tatli tatli. Ise yariyor.

• Beğen
Tepkiler: ozelemre1963
Scudo
Eskişehir'de 3-5 yıl önce bir bayana saldıran sokak köpekleri ölümüne yol açtılar. Üstelik bayan hayvanları beslemeye çalışmaktaymış.

Ben şuan gidonda köpek kaçıran kullanıyorum. Öncesinde bir abide atlattım ve tekme sallamak zorunda kaldım. Böyle durumda genelde tek lider köpek oluyor ve o durdurulursa diğerleri de duruyorlar. Ben öfkeli hayvanları beslemenin riskli olabileceğini düşünüyorum. Özellikle gece geç saatlerde veya sabah eeken saatlerde hava karanlıkken sürenler için. Aşağıdaki fotoda çok tenha ve araç bile olmayan bölgede böyle öfkeli hayvanlarla karşılaşınca , şu görüntüdeki hisleri tekrar yaşamak istemiyorum. Sanırım geri dönüp hayatımın en hızlı ivmelenmesine imza atmışımdır.

a8d7be89927454468ffeefa7027ab2a5.jpg

HayatatribündenbakanlaR

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@Holiganguc ''köpek kaçıran'' derken Dazer II gibi cihazları mı kastediyorsun? Bende de aşırı derecede köpek fobisi var. İşe yerıyorsa o cihazlardan almayı düşünüyorum.

@Ilter Elmas Bende var ama yanımda taşımıyorum, 2003 ya da 2004'de almıştım. Kimi köpek olduğu yerde duruyo, kimisi anında koşarak kaçıyo. Hatta geçenlerde pilini değiştirip denemek için pencereyi açıp bastım, 7 kat yukarıdan apartmanın 20 metre ilerisindeki köpek kaçarak gitti.

@Serkan Mıstınoğlu
Lisedeyken okulun orada bir köpek vardı. Haskiye benzer, cins bir köpekti. Sürekli bağlı olduğu kulübesinden bize havlar saldırmaya çalışırdı. Bir gece bir arkadaş üzüm suyunu fazla kaçırmış. Okulun oradan geçerken de bu köpek yine bize havladı. Köpeğin kulübesine kadar gidip "ne var lan ne var" diyerek suluğuna falan tekme attı. Hayvan garip sesler çıkartarak kulübesinin içine kaçtı :) Ertesi gün arkadaşa anlattık hatırlayamadı. Ama o köpek de bir daha bize havlamadı.

@Ilter Elmas
Evet. Bana bu cihaz olmadan saldıran 3'lü öfkeli köpeği tekmeyle şans yardımıyla defetmiştim. Bu cihaz, tedirgin ve tetikte olan saldırmayan tüm sokak köpeklerinde işe yarıyor ve kaçırıyor. Tasması sahibinde olan ve tedirgin olmayan saldırmayan köpekler hiç umursamıyorlar. Henüz öfkeli ve saldıran köpeklerde denemedim.

HayatatribündenbakanlaR

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
indir.jpg
Acayip hırslandım, bundan sonra köpeklere bunla girişecem.

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
@sdtbsr

Cihaz videoda çok etkili görünüyor ama ne kadar gerçek? Kendiniz deneyimleyebildiniz mi?

Geçen sabah otobüs durağında bekliyordum. Sonra karşı şeritte 2–3 köpek belirdi. Arabaların bitmesini bekliyorlardı, kafayı kaldırmış tip tip bana bakıyorlar. Düşündüm, taş atarım genelde üstüme gelen köpeklere ama orda taş bulamadım. Bizim buralarda da yaya bulamazsınız, terkedilmiş kasaba gibi Allah'ın köyü. Neyse, tek başıma duraktayım ve üstüme üç köpek koşuyor. Benim telefonum da biraz eski, takozdur. Çıkardım ve havaya kaldırdım atar gibi, bi de bağırdım o sırada "Laaağğğnnn si*tir git!". Kaçmasalar fırlatırdım da haa. İyi acıtıyor, morartıyor. Sonra kaçtılar ama, telefonu atmaya gerek kalmadı.

@Veysel A. Hayır bu konuya girdikten sonra internette bir araştırma yaptım onca seçenek arasında bu daha işe yarar gibi geldi gözüme. Edinmek lazım bir tane muhakkak.

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
@sdtbsr

Cihaz küçük ve hafif, hayvana da zara vermiyor. Teoride tam istediğim gibi. Ben şimdilik bisiklet paramı toparlamaya çalışıyorum ama siz edinirseniz burada beni etiketlenip sonuçları yazmayı lütfen unutmayın. ))

• Beğen
Tepkiler: sdtbsr
Elektroşok cihazından da çok korkuyorlar. Çıkardığı ses ve ışık onları çok korkutuyor.

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
Bu konuda şunu belirtmek istiyorum. Ses çıkaran cihazdan var bende de ancak her köpek de istenilen etkiyi yapmayabiliyor. Ben çözümü elektroşok da buldum. Sesinden koktuğu için hayvanlar zarar vermek zorunda kalmıyorsunuz. Hem iki ayaklı vahşilerden de korunmaya yardımcı oluyor ;)

Ben de konu ne zaman elektroşoka bağlanacak diye merakla bekliyordum. Elektroşoku da yeterli bulmayan arkadaşlar forumdaki kampta vahşi hayvanlardan korunma konusundan devam etsinler. Ayılara bile etkili biber spreyi, elektrikli tel, silah taşıma gibi daha birçok alternatif çözüm var o konuda. :eek::)

@sdtbsr

Cihazı deneme fırsatınız oldu mu?

Forumdaki bazi insanlarda insanlari kopek belleyip sonra korkmak da vardir. Anlayana..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri