Adil ÜNALDI
Antagonist
- Tepki
- 9.326
- İsim
- Adil
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Her köpek olmaz katılıyorum, 15 yaşımdan beri köpek besletim,meydancı çevrem vardır, çoğu köpeği öngörebilirim , kapışan köpek çok ayırdım korkmam büyük köpekten . Ama 2 kere ısırıldım ikisi de küçük süs köpeği bi onlardan çekiniyorum.Senin bu yaptığını ben Uludağ tırmanışta zincire bağlı köpeğe yaptım. Gel gel tarzı yönlendirmeleri tavsiye etmiyorum. Hepsi böyle olmuyor çünkü.
👏👏👏 bravo kısa sürede bu kadar detaylı bi senaryo, keşke bu hayal gücü buralarda harcanmasaPitbula yapta göreyim. Birkaç gün önce bir köyün girişinde yolda ilerlerken bir evin bahçe duvarından iki tane pitbull köpek atladı kovucu olarak elektro şok kullanıyorum diğer köpekler ürküp kaçıyor bunlara fayda etmedi kitlendiler bana köy kahvesinin önünden geçiyorum insanlar yardım etmek için birşeyler atıyor oralı bile değil ikisi de köyün çıkışına geldim aynadan bakıyorum kuduz gibi koşuyor ikisi de pedal çeviriyorum son vitese aldım düz yol rüzgar arkamdan esiyor artık bittim tükendim karnıma ağrılar girdi pedal çevirmekten son çare gidon çantasından ismini vermek istemediğim ruhsatlı ***** çıkardım bisikletle attım kendimi tarlaya can havliyle birini ayaklarından diğerini de kafasının yanından isabet etmiş.üzülerek yazıyorum burda ne kendimize ne de başka bir cana zarar vermek değil amacım böyle bir hayvan besliyorsanız tasmasız dolaştırmayın veya ağzına ağızlık mıdır nedir takın hoş değil bu cins yasaklanmalı.
Müsait bir zaman diliminde göstereyim bulundurma ve taşıma ruhsatını oyuncu değilim.657 tabi hiç değilim.👏👏👏 bravo kısa sürede bu kadar detaylı bi senaryo, keşke bu hayal gücü buralarda harcanmasa
👏👏👏 bravo kısa sürede bu kadar detaylı bi senaryo, keşke bu hayal gücü buralarda harcanmasa
Birisi yavru pitbull, birisi cane corso ve kalan dördünün normal sokak köpeklerinin olduğu toplam 6 tane köpeğin kovalayarak saldırısından kaçan bana "köpekleri sevin" diyeni hiçbir şekilde ciddiye almam. orda sevilecek tek şey onlar için benim lezzetim.
Normal hali hocam onun. Bayağıdır yoktu ortalarda, pek ciddiye alma 😀👏👏👏 bravo kısa sürede bu kadar detaylı bi senaryo, keşke bu hayal gücü buralarda harcanmasa
Biraz daha kan olacaktır Tarantino abimizinkinde diye tahmin ediyorum.Ben ününün farkındayım ama bu sefer bana sahneyi yaşattı adam baya yetenekli, şu sahneyi Quentin Tarantino çeksin aynı kurgu olurdu.
Doğru Köpeğin kafası patlar kesinBiraz daha kan olacaktır Tarantino abimizinkinde diye tahmin ediyorum.
Lemi abiye saldıran köpek (Sağdaki sopalı Lemi abi) Heyecandan olsa gerek iki demiş ama aslında 3 taneydi.Pitbula yapta göreyim. Birkaç gün önce bir köyün girişinde yolda ilerlerken bir evin bahçe duvarından iki tane pitbull köpek atladı kovucu olarak elektro şok kullanıyorum diğer köpekler ürküp kaçıyor bunlara fayda etmedi kitlendiler bana köy kahvesinin önünden geçiyorum insanlar yardım etmek için birşeyler atıyor oralı bile değil ikisi de köyün çıkışına geldim aynadan bakıyorum kuduz gibi koşuyor ikisi de pedal çeviriyorum son vitese aldım düz yol rüzgar arkamdan esiyor artık bittim tükendim karnıma ağrılar girdi pedal çevirmekten son çare gidon çantasından ismini vermek istemediğim ruhsatlı ***** çıkardım bisikletle attım kendimi tarlaya can havliyle birini ayaklarından diğerini de kafasının yanından isabet etmiş.üzülerek yazıyorum burda ne kendimize ne de başka bir cana zarar vermek değil amacım böyle bir hayvan besliyorsanız tasmasız dolaştırmayın veya ağzına ağızlık mıdır nedir takın hoş değil bu cins yasaklanmalı.
Dostum geçmiş olsun. El bombasımı attın , nasıl kurtuldun. Ha gidon çantasına pompalı sığıyorsa, aslanı bile harcarsın. Yok tabanca ile hakladıysan, benden sonra forumun en hızlı ikinci silahşörü ilan ediyorum seni.Pitbula yapta göreyim. Birkaç gün önce bir köyün girişinde yolda ilerlerken bir evin bahçe duvarından iki tane pitbull köpek atladı kovucu olarak elektro şok kullanıyorum diğer köpekler ürküp kaçıyor bunlara fayda etmedi kitlendiler bana köy kahvesinin önünden geçiyorum insanlar yardım etmek için birşeyler atıyor oralı bile değil ikisi de köyün çıkışına geldim aynadan bakıyorum kuduz gibi koşuyor ikisi de pedal çeviriyorum son vitese aldım düz yol rüzgar arkamdan esiyor artık bittim tükendim karnıma ağrılar girdi pedal çevirmekten son çare gidon çantasından ismini vermek istemediğim ruhsatlı ***** çıkardım bisikletle attım kendimi tarlaya can havliyle birini ayaklarından diğerini de kafasının yanından isabet etmiş.üzülerek yazıyorum burda ne kendimize ne de başka bir cana zarar vermek değil amacım böyle bir hayvan besliyorsanız tasmasız dolaştırmayın veya ağzına ağızlık mıdır nedir takın hoş değil bu cins yasaklanmalı.
Ben ününün farkındayım ama bu sefer bana sahneyi yaşattı adam baya yetenekli, şu sahneyi Quentin Tarantino çeksin aynı kurgu olurdu.