hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 33.922
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İş yerime yakın bir köpek barınağı var işten eve gidip gelirken gözüm çarpar hatta bir kaç kez durup çıkan olayları izledim, genelde kokona diye tabir edilen tuzu kuru kişiler sürekli barınak önünde nöbet tutuyorlar, köpeklere bakım vs. ayağına içeriye girip işini yapan belediye görevlilerine dünyayı dar ediyorlar, barınak önlerinde öylesine agresif davranıp anlamsız şekilde haraket sergileyenler var ki barınak çalışanları gerçekten cennetlik. koca ülkede belki 5-10 bin kişilik bir ruh hastası güruhun tatmin duygusu yüzünden 80 milyon kişi aynı şeyden şikayetçi fakat çözüm bulunamıyor.
Tespitin dibi. Böyle bir tespit yok. Mükemmel tespit.
Siz böyle yazınca kendimi bir teste sokayım dedim.
Tuzu kuru muyum?
Evet, çok şükür gelir seviyem bırakın Türkiye'yi gelişmiş ülke ortalamasından bile çok üstünde
Kokona mıyım?
Evet, bir çeşit erkeğin kokonası diyelim. Klas giyinirim.
Ruh hastası mıyım?
Hem de önde gideni.
Küçük bir de birkaç anımı anlatayım.
Bir gün gezmeye gitmiştim. Gezmeye gittiğim yerde, pek bilmediğim bir ilçe idi, 3 bacağı inanılmaz derecede yaralanmış bir yavru kediyi en yakın bir merkeze götürmüştüm.Yardımcı olmamak için ellerinden geleni yaptılar, kıvrandılar da kıvrandılar.Ben beyefendileştikçe onlar çirkinleştiler.
O gün de güzel ve şık giyimliyimdim. Gözümde de rayban gözlüğe kadar var. O derece, anla işte.
Gözlüğümü bir manken edasıyla çıkardım ve görevliye dedim ki:
"Şimdi bu kediciğin fotosunu çekiyorum yaşaması için elinizden geleni yapacaksınız. Yapmazsanız, fena uğraşırım.Eğitim düzeyim yüksek yani nerede nasıl hak aranır, herkesten iyi biliyorum. Sizin için işi kötüsünü söyleyeyim: tuzum da kuru, param da çok zamanım da. Eğer ki sinirimi zıplatırsanız merak etmeyin 'dayım' da yedekte var. "
Bunu söylediğim de aynen şu tepkiyi verdi:
" Tamam, beyefendi"
Böyle adam gördüm mü, "sıçıttırırım".
Biliyorsunuz biraz ruh hastasıyım
Kedi kurtuldu mu çok şükür. (Tam üç hafta uğraştılar, üç hafta da ben evde elimden gelen pansumanı yaptım. Bu da tatmin olma derecem.