Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Köpek kovalayınca kaçmayın, sevin!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Açıkça yazalım. Atatürk hangi konuda yanılmış ki bu konuda yanılsın.

Hadi orayı geçelim. Bu konuda çözüm nedir? 10 senedir kısırlaştırma diye kamuoyu boşuna oyalandı. Bugün insanlar kuduzdan ölüyorsa çözüm bulmak colnago bisikleti ile sabah esintisinde antrenman yapmak isteyen pedalsever insanların vazifesi mi?

Sarayburnu cankurtaran arasında köpekler saldırdığında bisikletten inip suluk fırlatmam veya anadolunun ücra köyünde köpek saldırısı sonucu spd pedalı zorlayıp adelem attığında inip koşturmam gibi bişey değil bu konu.

8 yaşında çocukları köpek parçalıyor. 11 yaşında kız çocuğunu köpek kovaladı tır altında kalıp öldü. Kusura bakmayın sizin sahte duyar kasmalarınız ile bu konu kapanmaz. Evladınızı köpeklerin dişleri arasından alıp kurtardığınızda belki anlarsınız.

Scudo
Su doldurmak için hayratın orada durduk. Anne köpek bize saldırmadı ve yavrularını sevdirdi. Keşke her köy köpeği böyle olsa.
IMG_20230717_134945.jpg
IMG_20230717_135140.jpg

Hayvan neticede nerede ne yapacağı belli olmaz.

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
At topu belediyelere...
(link)

Herkes yeterli tepkiyi verse sorun çözülecek zaten. Sadece bir kısım göstermelik tepki veriyor.

Pek sevmesem de aram genel itibariyle kötü değildir sokak hayvanlarıyla ama en sonunda artık bana saldıran birine ben de saldıracağım yani iş oraya doğru gidiyor.
Umarım show ana haber whatsapp ihbar hattına bisikleti bırakıp köpek kovalarken videolarım düşmez :/

Hayvanlara itlaf önermiyorum kesinlikle ama belki çok marjinal olacak; hayvanseverliğin de belli standartlar dahilinde resmi makamlarca belgelenmesi gerekiyor bence. Mesela otobüs durağına sürekli et kemik bırakarak koca koca köpeklere orayı yuva yapan bir vatandaş hayvansever olamadan önce bi heyetten akıl sağlığı yerindedir raporu almalı, temel hak ve hürriyetler, kamusal alan, toplumsal yaşam gibi bazı konularda eğitim ve sınava tabi tutulmalı, başarılı olursa sokak hayvanı besleyebilmeli.

Elini kolunu sallayan hayvan hakları altivisti oluyor ya.

Pek sevmesem de aram genel itibariyle kötü değildir sokak hayvanlarıyla ama en sonunda artık bana saldıran birine ben de saldıracağım yani iş oraya doğru gidiyor.
Umarım show ana haber whatsapp ihbar hattına bisikleti bırakıp köpek kovalarken videolarım düşmez :/

Hayvanlara itlaf önermiyorum kesinlikle ama belki çok marjinal olacak; hayvanseverliğin de belli standartlar dahilinde resmi makamlarca belgelenmesi gerekiyor bence. Mesela otobüs durağına sürekli et kemik bırakarak koca koca köpeklere orayı yuva yapan bir vatandaş hayvansever olamadan önce bi heyetten akıl sağlığı yerindedir raporu almalı, temel hak ve hürriyetler, kamusal alan, toplumsal yaşam gibi bazı konularda eğitim ve sınava tabi tutulmalı, başarılı olursa sokak hayvanı besleyebilmeli.

Elini kolunu sallayan hayvan hakları altivisti oluyor ya.

Senin dediğin şey o kadar marjinal kalıyor ki bizim itlaf istememiz daha basit bişey. Dediğin doğru. Ama çok zor. MEsela evlenmeden önce de testler olmalı belli kriterleri sağlamayan evlenmemeli. Çocuk yapmamalı. Ama olmuyor.

Şu an ülkede 10 milyon üzeri köpek boşta geziyor. Yıllık harcanan para devlet tarafında en az 4 milyar dolar seviyesinde. STK veya bu tiktoktan bağış toplayanları dahil et. 15 milyar doları aşıyordur. Bildiğin köpek mamasına çalışan ülke olduk. Rakamları abartılı bulanlara resmi evraklar yollayabilirim.

Şu an ülkede 10 milyon üzeri köpek boşta geziyor. Yıllık harcanan para devlet tarafında en az 4 milyar dolar seviyesinde. STK veya bu tiktoktan bağış toplayanları dahil et. 15 milyar doları aşıyordur. Bildiğin köpek mamasına çalışan ülke olduk. Rakamları abartılı bulanlara resmi evraklar yollayabilirim.

10 milyon başıboş köpek ülkeye böyle bir yük yaratıyorsa 17 milyonu bulan ve hala akın akın gelmekte olan başıboş kaçkınların...

Şimdi burası bisiklet forum. Bisikletli arkadaşlarımız köpekten yakınmış. Sizin kalkıp mülteci imasında bulunup konuyu saptırmanıza "ad hominem" deniliyor.
Eğer varsa mültecilerin bisikletçilerle ilgili tacizi onu yazan başlığa şikayeti olanlar yazacaktır elbette. Ama sadece mültecileri tarışmak ise amacınız yeri burası değil. Türkiyedeki en büyük forumlardan birine haksızlık olur.

• Beğen
Tepkiler: ag249 ve Civile
Sevmek mi ? Köpekler yüzünden 2 kere bisikletten düştüm. 3.cüsünde araba bana çarpiyordu ölümden dönmüştüm. Eşimde trafikte bir köpeğe çarptı zincirleme kazaya sebebiyet veriyordu ucuz yırttık. Ben Türkiye’de köpek istemiyorum.

Hiç 30-40 it tarafından kovalanırken salya sümük kalbin yerinden çıkacak gibi olmuşken yokuş yukarı eforlu tırmanış yaptın mı? Allahım içimizdeki beyinsizler yüzünden bizi de helak etme!

Bi kaç defa cankurtaran da kovalamışlardı öyle. Sonra baş etmeyi öğrendim. Tabii özellikle çocuklar kendini kurtaramıyor.

Ancak farkında olmadan çıktıklarında çok ciddi sıkıntı oluyor. Bir defa yanıma normal gözlüğümü almamıştım. Akşam üzeri güneş gözlüğü ile sürerken aracın altından köpek fırladı. Tam ısıracakken ayağımı SPD den kurtarayım derken lifim attı. Ayağımın acısı ile eve kadar zor gittim.

Yenikapı Eminönü arası Cankurtaran. Semtin adı.

(link)

• Hahaha
Tepkiler: ahmet1914
Yenikapı Eminönü arası Cankurtaran. Semtin adı.
İroniyi ('dalga geçilmeyi' desem daha doğru aslında) anlamayan nesle aşina değilim pek. Alıntıdakini kastettiğinde "cankurtaranda" yazmak gerekiyor sanki. (kesme işaretini boşver hadi). Bi de pişkin pişkin video koymuş a canım benim.

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Ben seni ......... sandım. Her mesajımı anlamıyorsun. mümkünse bana cevap verme sen.

Beni ne sandın? Söyle hadi, cesaretin mi yok?

Bu arada, o öyle denmez, "hiç bir mesajımı anlamıyorsun" demek istedin sanırım. Yazılı ifaden çok zayıf. Bütün enerjiyi köpek nefretine verince böyle oluyo demek ki...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri