Ne oldu? Sorduğum soruya cevap yok İnsanlar hakkında bi yerden element uydurmaya devam@Can Çelik Şu üslup şu yaklaşımlar gına geldi. Tekniğiniz iyi teknikten devam ettiğiniz kısımları görebildiğim fakat insani konularda mesajlarınızı engelleyebileceğim bir buton olsa keşke.
Ne oldu? Sorduğum soruya cevap yok İnsanlar hakkında bi yerden element uydurmaya devam
noyanyan: Bıktım vallahi tamam ben ikna oldum. Sokak köpeği sorunu yok.
Ben : Başıboş köpeklerin varlığını sorun olarak görmediğim fikrine hangi gönderimi okuyarak ulaştın?
noyanyan:
Şu üslup şu yaklaşımlar gına geldi. Tekniğiniz iyi teknikten devam ettiğiniz kısımları görebildiğim fakat insani konularda mesajlarınızı engelleyebileceğim bir buton olsa keşke.
@noyanyan Bir kişi hakkında çıkarımda bulunup, "Ne gördün de bu sonuca ulaştın?" diye sorulduğunda cevap veremeyen kişi "Nato kafa" olmuyo da, ben oluyorum. Çok mantıklı gerçekten
Değerli arkadaşlarımızın ortada hiçbir şey yokmuş gibi yazmalarının nedeni, bunun sevimli görüneceğini kendilerine artı puan getireceğini düşünmeleri. Umdukları tepkiyi görememelerinin nedeni de aksi gibi bunun sevimlilik değil, çok ciddi bir tezat oluşturması, koyun can derdinde kasap et derdinde gibi bir durum oluşturması. Acaba insanların hür iradesine, görüşlerine biraz saygı mı gösterseler sansürleyecekleri yerde? Köpekleri seviyor olabilirsiniz, ama köpeğe ne eğitirsen onu yapar. Eğitimsiz insan ısıran köpeklerin sokaklarda işi yok. Bu çok net. Birazcık insanlık onuru istiyoruz, köpek maması değiliz. Mesele de sizin benim ısırılmam değil. Toplumda sadece erişkin erkekler yok; kadınlar çocuklar da var. Onları da düşünmeniz gerek. Siz istediniz diye ayak basılamayacak bölgelerde köpekler başıboş dolaşmayacak, belediye hepsini toplayacak.Bu başlık tam bir insan düşmanlarını ayıklamak için turnusol olmuş. Aslolan insan hayatıdır. Sokak köpeklerini savunan psikolojisi bozulmuş insanları direkt engelliyorum. Onları ikna etmek mümkün değildir uğraşıp vakit kaybetmeyin.
Olay sadece köpeklerin havlayıp diş göstermeleri olsa keşke. İnsanlar ölüyor köpekler yüzünden bundan daha önemli ne olabilir?