Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Köpek kovalayınca kaçmayın, sevin!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Engelleyin geçin. Ben öyle yaptım rahat ettim.

• Beğen
Tepkiler: gurkan
Scudo
@noyanyan Akıllarda deli sorular... Başıboş köpeklerin varlığını sorun olarak görmediğim fikrine hangi gönderimi okuyarak ulaştın?

• Beğen
Tepkiler: DEV
@Can Çelik'in sorduğu sorunun aynısını ben de @ilkercom ve @noyanyan'a soruyorum.

Ilgili ifademi alıntılayın da görelim.

Eğer köpek meselesine dair ifade ettiğim bir fikrim olduysa ve bunu alıntılarsanız, ıskaladığım için özür dileyeceğim.

Bulamazsanız, siz (@noyanyan, @ilkercom) böyle birşey yokken alakasız yazılar yazdığınız için özür dilemelisiniz.

Böyle birşeyi yazmadığımı bildiğim için şunu rahatlıkla söyleyebilirim; okuduğunu anlamadan yazanlara atacağım başka kemik kalmadı, başka kapıya.

Son olarak sokak köpeklerinin bir mesele olup olmadığına dair fikrimi yazacaktım ama vazgeçtim. Okuduğunu anlamama ve doğru çıkarım yapamama yeteneksizliğinizin sınırlarını merak ediyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Can Çelik
@DEV Son olarak sokak köpeklerinin bir mesele olup olmadığına dair fikrinizi yazacakken vazgeçmeniz bizim için büyük talihsizlik eksiklik.
@Can Çelik Şu üslup şu yaklaşımlar gına geldi. Tekniğiniz iyi teknikten devam ettiğiniz kısımları görebildiğim fakat insani konularda mesajlarınızı engelleyebileceğim bir buton olsa keşke.

@Can Çelik Şu üslup şu yaklaşımlar gına geldi. Tekniğiniz iyi teknikten devam ettiğiniz kısımları görebildiğim fakat insani konularda mesajlarınızı engelleyebileceğim bir buton olsa keşke.
Ne oldu? Sorduğum soruya cevap yok :huhuu: İnsanlar hakkında bi yerden element uydurmaya devam :harika:

• Beğen
noyanyan: Bıktım vallahi tamam ben ikna oldum. Sokak köpeği sorunu yok.
Ben : Başıboş köpeklerin varlığını sorun olarak görmediğim fikrine hangi gönderimi okuyarak ulaştın?
noyanyan:
Şu üslup şu yaklaşımlar gına geldi. Tekniğiniz iyi teknikten devam ettiğiniz kısımları görebildiğim fakat insani konularda mesajlarınızı engelleyebileceğim bir buton olsa keşke.

CdxbVNNUYAA49mz.jpg

Bisikletinde bluetooth hoparlör filan olan varsa güvenli bir ortamda hoparlörden köpek/kurt uluması ya da köpek ciyaklaması gibi sesler verilerek köpeklerin saldırgan tavırları engellenebilir mi acaba? Sanırım en mantıklısı önce araba ile denemek. Araba kullanırken teker canavarlarına denk gelen olursa denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
Not: Arabam yok :)

noyanyan: Bıktım vallahi tamam ben ikna oldum. Sokak köpeği sorunu yok.
Ben : Başıboş köpeklerin varlığını sorun olarak görmediğim fikrine hangi gönderimi okuyarak ulaştın?
noyanyan:
Şu üslup şu yaklaşımlar gına geldi. Tekniğiniz iyi teknikten devam ettiğiniz kısımları görebildiğim fakat insani konularda mesajlarınızı engelleyebileceğim bir buton olsa keşke.

CdxbVNNUYAA49mz.jpg

Nato kafa nato mermer

@noyanyan Bir kişi hakkında çıkarımda bulunup, "Ne gördün de bu sonuca ulaştın?" diye sorulduğunda cevap veremeyen kişi "Nato kafa" olmuyo da, ben oluyorum. Çok mantıklı gerçekten :koptum:

• Beğen
@noyanyan Bir kişi hakkında çıkarımda bulunup, "Ne gördün de bu sonuca ulaştın?" diye sorulduğunda cevap veremeyen kişi "Nato kafa" olmuyo da, ben oluyorum. Çok mantıklı gerçekten :koptum:

Genel Can Çelik profiline atıfta bulundum. Büyük resme baktım, aynı sığlıkta aynı yaklaşımlar hep aynı durumlar.
Not: Profil fotoğrafının herhangi bir etkisi olmamıştır.

Neyse hocam bırakalım da konuyu kilitleyip yemek tarifi almak isteyenleri engellemeyelim.

Ben Bursa-Mudanya eski yol çıkışında harika bir dost edindim. Geçen gün fotosunu benimle yokuş çıkıyor diye paylaşmıştım. Bugün yokuşta durup, onunla bir on dakika vakit geçirdim. Geçen bir motorlu çift de durup onu sevdi. Fındık kurdu çok tatlı. 😍 Birlikte foto çekinemediğim için geçen seferki fotosunu paylaşıyorum.

Çok sevgi dolu. Çok tatlı. Bademli üzerinden Mudanya yapanlar bu küçük dostumu sevmeden geçmeyin.

IMG_20230727_172208_1.jpg

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Allah kimseyi iddia ettiği şeye (iddia: benim başıboş köpek sorunu diye bişey olmadığını düşünmem) sebep sunamayıp, başka şeyler geveleme acizliğine düşürmesin, dinimiz amin.

• Beğen
Konuyu "Sazan Sarmalı" na çevirip zaten çözümsüzlük girdabında olan konuyu iyice sulandırmayalım lütfen...

Bu başlık tam bir insan düşmanlarını ayıklamak için turnusol olmuş. Aslolan insan hayatıdır. Sokak köpeklerini savunan psikolojisi bozulmuş insanları direkt engelliyorum. Onları ikna etmek mümkün değildir uğraşıp vakit kaybetmeyin.
Olay sadece köpeklerin havlayıp diş göstermeleri olsa keşke. İnsanlar ölüyor köpekler yüzünden bundan daha önemli ne olabilir?

Bu başlık tam bir insan düşmanlarını ayıklamak için turnusol olmuş. Aslolan insan hayatıdır. Sokak köpeklerini savunan psikolojisi bozulmuş insanları direkt engelliyorum. Onları ikna etmek mümkün değildir uğraşıp vakit kaybetmeyin.
Olay sadece köpeklerin havlayıp diş göstermeleri olsa keşke. İnsanlar ölüyor köpekler yüzünden bundan daha önemli ne olabilir?
Değerli arkadaşlarımızın ortada hiçbir şey yokmuş gibi yazmalarının nedeni, bunun sevimli görüneceğini kendilerine artı puan getireceğini düşünmeleri. Umdukları tepkiyi görememelerinin nedeni de aksi gibi bunun sevimlilik değil, çok ciddi bir tezat oluşturması, koyun can derdinde kasap et derdinde gibi bir durum oluşturması. Acaba insanların hür iradesine, görüşlerine biraz saygı mı gösterseler sansürleyecekleri yerde? Köpekleri seviyor olabilirsiniz, ama köpeğe ne eğitirsen onu yapar. Eğitimsiz insan ısıran köpeklerin sokaklarda işi yok. Bu çok net. Birazcık insanlık onuru istiyoruz, köpek maması değiliz. Mesele de sizin benim ısırılmam değil. Toplumda sadece erişkin erkekler yok; kadınlar çocuklar da var. Onları da düşünmeniz gerek. Siz istediniz diye ayak basılamayacak bölgelerde köpekler başıboş dolaşmayacak, belediye hepsini toplayacak.

arkadaşlar bu konu çok derin. Daha önce de yazdım. Görmeyenler için tekrarlayayım. Muhatap olduklarımız sadece narsist , kendi keyfi için hayvan besleyip vicdanını rahatlatan tipler değil. Aralarında envai çeşit suça bulaşmış , içeri girmiş, şartlı salı verilmiş , dolandırıcısı , uyuşturucu satıcısı veya fuhuşa bulanmış tipler var. Hayvanseverlik kisvesi altında kendilerini kamuoyunda kabul gören biri olarak gösterip devlet nezdinde güçlü imajı çizmeye çalışıyorlar. Dönen rant milyar dolar seviyesinde. Toplanan bağışlar yardımlar takibi yapılamıyor.

Dolayısı ile bingölde çocuk kuduzdan ölmüş urfada mimar ölmüş malesef umurlarında değil. Bunca zaman cazgırlıkla insanları sindirdiler. Şimdi de buraya cooker veya golden resmi atıp sevimlilik yapacaklar akıllarınca. Artık yemiyor.

Sosyal medyada adam linçleyerek , bakkalda markette kavga ederek , bedduayla vicdan sömürüsüyle bu günlere geldiler. İnsanlar bezdi. illallah etti. Bakkala , markete veya parka çocuk gönderemiyorsun. Bizim paşalar köpek gördüm sevdim sizde sevin diyerek dayatma yapacaklar. Yok öyle dünya sizde dayatmalara karşı sesinizi yükseltebilirsiniz. Korkmayın. Linç varsa karşı atak da var. Onların avukatı varsa bizim de var.

Arkadaşlar sokaklardaki başı boş hayvanları beslemek hayvanseverlik değildir. Bunu yaparak bu hayvanlara daha çok zarar veriliyor. Olay sokakta dilenen çocuğa para vermek gidi. Para verince onu daha çok sokağa mahkum ediyorsunuz ve daha nicelerinin dilenciliğe yolu açılıyor. Bu hayvanları beslemekte aynı şekilde. Üremeleri ve daha çok hayvanın aynı kadere mahkum olmalarını sağlıyor. Evet, beslemezsek ölürler. Ama 5 tanesinin ölmesine 1.000 tanesinin bu sefalete mahkum olmasından iyidir. Çok üzgünüm ama ülkemizde gerçekler böyle.

Burada kimse onların kötülüğünü istemiyor. Fakat; Bu hayvanları sokakta, kırsal alanda beslemek hem bize hem onlara eziyet.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri