Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Köpek kovalayınca kaçmayın, sevin!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Köpek kovalayınca kaçmayın bisikletten inin ve sevin filan diyoruz ya, binanın arasından ya da otların arasında bir kaç köpek fırlayıp ta kovalamaya başlayınca bütün bildiklerimi unutuyorum.:ssrtcbya:var gücümle ( olanıyla yani) pedala asılıp yokuş yukarı da olsa kaçıyorum. Allah'tan köpek kovalamayı bırakıyor da dötü kurtarıyorum..:koptum:Yani konuşmayla gerçekler pek uymuyor, siz en iyisi köpek kovalayınca kaçın...:ssrtcbya::koptum:
Köpek kovalayınca yokuş yukarı kaçarken nabız verisi istiyorum Abi. :)

Scudo
Bir keresinde yine kovalamaya başladı, meşhur Bursa mezarlığı arkasındaki kırma husky.
En az üç sene olmuştur, o zamanlar çok dinçti ve azimle kovalıyordu. Artık şükür yaşlandı, göbek bağladı.
Neyse, aklıma buradaki başlık geldi: "kaçmayın durup sevin"
Durmak için freni sıktım, aramızdaki mesafe birden kapandı. Bir de baktım, ayakkabım dişlerinin arasında. Anında kapmış namıssız :ssrtcbya:
Bir daha da aman durayım seveyim moduna asla girmedim. :snzdglsn:

Yapılacak en iyi ve zararsız şey, sprint antrenmanlarına ağırlık verip kısa mesafede 50-60 km gibi hızlara çıkmak. Ammaaaa köpekler birini yere yatırmış ve parçalıyorlarsa durum farklı olur ve o insanı kurtarmak için elimden gelenin en iyisini yaparım...

"Saldıran köpeklerden kaçarken ölen çok bisikletli var." demişsiniz. Türkiye'de yaşanan olay var mı? Ne zaman ve nerede olmuş?
Köpekten kaçarken ölen bisikletli diye yazın google'a gerçekten çok var.

ben tenha yada köpeklerin olabileceği yerlerden geçeceksem eğer, markette aç ye salamlar vardır yanıma onlardan alıyorum =) eğer bir köpek bana yaklaşıyorsa ya da havlaya havlaya geliyorsa, bisikletten inip ona veriyorum, ayrıca dediğiniz gibi biraz sevip zaman geçiriyorum :) kısacası olayı kendi aramızda çözüyoruz 😁😁

Bir şeyi merak ediyorum, ben hayvan beslemediğim için pek bilgim yok. Bu hayvanlar biz sürerken havlayıp üzerimize geliyorlar, paçasından ısırılan arkadaşlarım da oldu, sürücünün kendisinin panik yapıp frenlemesiyle dengesini kaybedip düşenleri de gördüm. Bisikletli kişinin, kendisini kovalayan köpeğe durup yiyecek vermesi, bu hayvanın bisikletlinin üzerine koşması ve onu kovalaması için pozitif pekiştirici olmuyor mu? Yiyecekle ödüllendirilen hayvan bir dahaki sefere bisikletliyi görünce daha çok kovalamayacak mı?

Geçen gün istanbulda gece bisiklet sürüyordum karşı şeritten 8 tane azgın köpek bana doğru 30-35 km/h ile koşuyordu ne yapsaydım durup ölsemiydim? kesinlikle bazı durumlarda silah şart 8 tane köpek sizi lime lime yer. bazı insanlar çok sevecen oluyor her şeyi pembe sanıyor bütün köpekleri ponçik sanıyorlar ama ortada insan canı söz konusu ve köpekler sürü güdüsüyle hareket eder biri saldırırsa hepsi atağa geçer

Son düzenleme:
Geçen gün istanbulda gece bisiklet sürüyordum karşı şeritten 8 tane azgın köpek bana doğru 30-35 km/h ile koşuyordu ne yapsaydım durup ölsemiydim? kesinlikle bazı durumlarda silah şart 8 tane köpek sizi lime lime yer. bazı insanlar çok sevecen oluyor her şeyi pembe sanıyor bütün köpekleri ponçik sanıyorlar ama ortada insan canı söz konusu ve köpekler sürü güdüsüyle hareket eder biri saldırırsa hepsi atağa geçer
Sürü psikolojisi var. Benide bu şekilde kovalamışlardı. Ve gerçekten şakası yok, Aklı selim kimse hayvan düşmanlığı zaten yapmaz. Amma her şeyide toz pembe gösteren hayvan sever kitleleri anlamak güç, Kac tane insanı çocuğu parcaladılar yada ağır yaraladıklar,

"Hayvanları seviniz. Sürü görünce de, lütfen topuklar fora efem."
Yada Saldırıları önleyici bir ekipman veya malzemeniz varsa kullanmaktan çekinmeyin önce İnsan (Can) Sonra Hayvan ( Canan).

Sürü psikolojisi var. Benide bu şekilde kovalamışlardı. Ve gerçekten şakası yok, Aklı selim kimse hayvan düşmanlığı zaten yapmaz. Amma her şeyide toz pembe gösteren hayvan sever kitleleri anlamak güç, Kac tane insanı çocuğu parcaladılar yada ağır yaraladıklar,

"Hayvanları seviniz. Sürü görünce de, lütfen topuklar fora efem."
Yada Saldırıları önleyici bir ekipman veya malzemeniz varsa kullanmaktan çekinmeyin önce İnsan (Can) Sonra Hayvan ( Canan).
zaten o anda o adrenalin ile pedala kuvvet yokuş yukarı 45 km/h gittim ama herkes bu kadar şanslı olmayabilir taşa takılıp düşebilir panik yapıp düşebilir yani kısaca şehirlerde sokak köpekleri olmaması gerekir bu o hayvanlar içinde çok zor onlar güzel bi hayat mı yaşıyor sanıyor bu hayvan severler anlamak güç

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
ben tenha yada köpeklerin olabileceği yerlerden geçeceksem eğer, markette aç ye salamlar vardır yanıma onlardan alıyorum =) eğer bir köpek bana yaklaşıyorsa ya da havlaya havlaya geliyorsa, bisikletten inip ona veriyorum, ayrıca dediğiniz gibi biraz sevip zaman geçiriyorum :) kısacası olayı kendi aramızda çözüyoruz 😁😁
Bisikletlilerin uzerine kosmalarinin bir sebebi de bu. Yiyecek veren bisikletliler. Diger bisikletlileri de yiyecek verecekler diye kosuyor/kovaliyor bazi kopekler.

• Üzgün
Tepkiler: el Cezeri
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri