Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Köpek saldırısı ve ısırmasından kurtulmak için... Vol.2

Köpeğimi dolaşmaya çıkardığımda olan şu:
Cinsi ortaboy av köpeği olduğu için oldukça hareketli ve oyunbaz. Yolda görüp biri sevmeye kalkınca hiç bir sorun yok hemen oyun moduna giriyor. Ama karşıdan gelen en ufak bir korku belirtisi gösterirse veya bir çekinme hareketi yaparsa havlayıp üzerinde doğru hamle yapıyor. Bence kayışını bırakmayacağıma güveniyor :)

Bu arada ısıran köpeğin bırakması için -hiç tecrübem olmadı ama- burnuna vurun derler.

Scudo
köpeklerin bisiklet aydınlatmasına, özellikle de çakar halde yanıp sönen lambaya ilgileri olduğunu keşfettim. köpek görünce ileride direkt ışığı kapatıyor vitesi de arttırıyorum. bugün unuttum, sağolsun beyaz kuğum köpeklerden hızlı çıktı.

Köpek ısırmasından kurtulmak için bence köpek besleyebiliriz.Hem hayvan sevgisini kendimize aşılar hemde böyle durumlarda ne yapmamız gerektiğini öğrenebiliriz hemde korkumuzu yenebiliriz.Tabi ki bunlar imkanımız(köpeğe uygun bir yaşam alanı,maddi ve manevi) varsa olabilecek birşey :)

şu dünyada en sevdiğim ve en nefret ettiğim hayvandır köpek..
ulan adam gibi spora dah çıkamıyorum bunlar yüzünden.
dün sabah 2 tanesi bisikeltle geerken aniden çıktı
az daha düşüyordum apış arası seleye çarptı
sonra ben o sinirle köpekleri kovaladım :D
ama işte bazen kangal mangal çıkıyor insan hiç birşey yapamıyor
bir çaresi yok mu bu işin
bıktırdılar artık hakkaten
her an bi yerden çıkacak korkusu ile 2 kulaklığı bile taktırmıyor

Benim için yeni bir bilgi;
Avcılık dükkanlarında satılan ses torpilleri varmış.
Geçen bir arkadaşla tanıştık, uzun yolda köpeklere en etkili çözüm olarak kullandıklarını söyledi.
Yakıp kendi yanına bile atsan hemen toz oluyorlarmış.
Belki aniden önümüze atlayanlara çözüm değil ama hilal taktiğiyle çevremizi saranlardan kurtarabilir :harika:

• Beğen
Tepkiler: Özgür Atılgan
Dazzer II aldım, bir kez deneme ihtiyacı oldu, havlayan köpek birden suspus oldu ve kaçtı. Ama daha önce de yazıldığı gibi her köpeğe etkili olmuyor olabilir....

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
hocma faydası olur mu bilmiyorum ama ben öyle yapıyorum sizde deneyin bence.

çantanızda köpek ödül biskivülerinden yada mamalarından taşıyın size karşı hırlayan köpeklere atın köpekler bu biskivüleri çok seviyor faydası olacaktır mutlaka

• Beğen
Tepkiler: Csaver
Köpek kovucu olmadan asla bisiklete binmemeye çalışıyorum. Ankara büyükşehir belediyesi sağolsun köpeklerin aşılayınca olay çözülmüyor. Bisiklette köpeği çeken bir aksam var. Hele kışın ilk döneminde çok aşırı gergin oluyorlar. 1-2 yıl Dazer II yi kullandım. Tedbir amaçlı. (Hayvanlar zarar görüyor) Çok ama çok etkili alet. Birkaç defadan fazla da faydasını gördüm. Şimdi Türk yapımı Sonik köpek kovucuyu kullanıyorum, bir kere denedim, işe yaradığını gördüm, ucuzda bir şey bu Dazer'e göre. Abi köpek bisküvisi, mama filan hikaye. Köpek bisiklete havlaya havlaya geliyor. Bisikletin önünde gidonda her zaman tak çıkar bir kovucu olucak derim ben.

@Zekeriya Çab
İlk başlarda bende köpek takıldığında pedallara asılıyordum onlarda takılıyordu.Alışınca hiç istifimi bozmadan bende onlara havlıyorum :) ama arkadaşların yöntemlerinide öğrenmek güzel.

• Beğen
Tepkiler: sinemaperdesi
DAZER II tek çözümdür.Dağ Ultra maratonlarında hayat kurtarır.Sadece köpek değil,kurt,çakal gibi yabani hayvanlara karşı da etkilidir.Orjinal Amerikan malı.Amazon'da 70$.

DAZER II 'Yİ 1-2 YIL KULLANDIM. FİYATI YUKARIDA YAZDIĞI GİBİ 100 TL FİLAN.. ANCAK 24 TL YE SONİK KULLANIYORUM. BENCE O KADAR PARA VERMEYE DEĞMEZ. YANİ ŞU AN KULLANDIĞIMA GÜVENMESEM ASLA YOLA BİLE ÇIKMAM. BENİM NAÇİZANE TAVSİYEM DOLARIN YÜKSEK OLDUĞU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULARAK O KADAR PARA VERİLMEMELİ.. ZAMANINDA 79 TL YE ALDIĞIM DAZER ŞİMDİ 100 KÜSÜR.. GERENKK YOK...

• Beğen
çözüm bende arkadaşlar yanınızda mantar tabancaları varya küçeükken oynadığımız onu kadro çantasına sıkıştırın köpek gelince ateş edin zarar vrmez korkmasını sağlar. Ben öyle yapıyorum. Bide biber gazı kullananlar varmış onuda duydum

Suan bacagimda pence izleri var ogrenciyim ucuz yollu birseyler banada onerirseniz sevinirim. Normalde korkmam kopekten ama dun 2 tanesi takildi pesime birakmiyoda simdi gidicem her ihtimale karsi kuduz asisi olucam.

• Beğen
Geri