Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Köpek saldırısı ve ısırmasından kurtulmak için... Vol.2

Scudo
Bu sabah başıma geldi bakımsız bir köpek birden beni görünce havlamaya başladı az takip etti, ben yavaşlamadımda hızlanmadımda aynen devam ettim sonra peşimi bıraktı ama gerildim :s

bu da bi çözüm yolu olabilir :D eski bisiklet gidonu, fren sistemi, çakmak ve parfüm ile yapılıyor. ismi de yabancılarda flamethrowermış.

10599177_799817560137635_6787095397701712990_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Senelerce İzmir'de kaldım evimin önü tamamen koca bir park ve içinde 20 den fazla köpek barınıyordu.Tanımadıkları insanlara havlıyorlar peşinden koşuyorlar fakat saldırmıyorlardı.Korkunuzu yenin tabiki önleminizi alın lakin silah gibi saçma sapan önerilerde bulunan arkadaşlar olmuş.Silahı ve şiddeti bu kadar önemsiyor ve seviyorsanız umarım karşılığını bulduğunuzda ben ne yaptım demezsiniz...

Benim tanıdığım birir öne elektirikli birşey takmış ön frene her bastığında yüksek bir elektirik sesi geliyor köpekler kaçıyo kullanmayacağı zaman tuşundan kapatıyo ama açık olduğu zaman her frene bastığında korkuç bir ses geliyo :D

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Bisiklet değilde birgun Abinin kamyonu ile enez de Dağlık alandan geçiyorduk. Birden 10-15 köpek araca Havlamaya başladı. Gaza getirmek için abiye insene dedim delikanlı isen. Vallahi aracı durdurdu aşağı öyle bir indiki Butun Köpekler resmen kaçmıştı. Bisiklet içinde sanırım aynısı olabilir

Köpekler grup olarak dolaşıyolarsa direk yolunuzu değiştirin olmadı gerisin geriye dönün.
Bir taneyse ve sokak köpeğiyse yanından geçin.Havlayıp kovalarsa basın pedala.Sonra adrenalinin tadını çıkarın(Zaten bu köpekler en fazla kovalıyıp, korkutuyor).
Eğer kırsaldaysanız ve karşınıza köpek çıktıysa kaçmayın.Çünkü o bi çoban köpeğidir ve sizi bulur

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Dün önüme bir köpek çıktı. Çok yakın olduğu için bisikletten indim ve bir yandan köpekle konuşurken diğer yandan yavaş yavaş adımladım. Tam o köpeği geçtim derken bu defada yolun karşı tarafında iki köpek havlamaya başladı. Yürüyerek devam ettim. Oradan uzaklaşınca bisiklete binip pedalladım. O sırada bahçelere girerek sanırım köpeklerden kaçmaya çalışan 3 bisikletçi arkadaşı gördüm. Uzaktan beni izlediler. Ve ilerlemeyip geri döndüler. Forumdaki bu konunun kendi açımdan eğitici olduğunu söyleyebilirim.

hafif yokuş aşağı gidiyorum, yatmış yere bi tanesi uyuyor. Yani ben uyuyor sandım. Kalkıp başlamaz mı kovalamaya. Köpeğe baktım ben umurunda değilim. Tek derdi dönen tekere atarlı şekilde havlamak. Bi ayak savurdum kafasına geliyordu kaçtı. Ara sokaklara girmeye korkar oldum :D

Öncelikle köpekler size dopru geliyorsa sakın kaçmayın aksine normal adımlarla yolunuza devam edin ve sakıbn sabah erken saatlerinde karşılaşmamaya çalışın çünkü en saldırgan oldukları vakit sabah erken saatleridir

(link) bu tarz birşey de denenebilir

sanıırm bu kornadan alacağım :) Baska carem kalmadı.Geceleri dısarı cıkmaya korkuyorum.Daha gecen hafta aksam 22 saatlerinde komsu teyze içeri girerken birden bacağını ısırmıs köpek.Birsürü iğne vuruldu kadıncağız...Geceleri bizim sokaga gelip sağa sola kosusturup kavga ediyor birsürü köpek.

Sahipli olan köpekler bence biraz daha şımarık ve saldırmaya meyilliler. Pazartesi günü sabah Kadıköy sahilde sipsiyah bir köpek vardı sahibi bırakmış köpeği tasma vs. yok. Köpek milletin her yerini kokluyor,elliyor,zıplıyor bende anladım bana geleceğini havladı bayağı peşimden 100-200 m koşturdu,onu duyan başka sokak köpeğide geldi,koşturdu olay böyle genel olarak. Demek istediğim o an hiçbir şekilde bir şey düşünemiyorsunuz benim inmek aklıma asla gelmedi tek arzum bir an önce ordan kaçmaktı o yorgunluğun üzerine nasıl o kadar hızlandım anlayamadım gerçekten, inşallah bir daha soğukkanlı olabilirim :)

@cemekan bu arkadaş da yunanlı.yalnız bize ne kadar da benziyolar.çiftçi bir de hseap soruyor burda neden bisiklet sürüyosun diye.pes.

memlekette bu kadar başıboş köpek olması normal mi ?şehrin göbeğinde sokak köpekleri bizim bir tanıdığımıza saldırıp ısırdı..olay üsküdar bağlarbaşında oldu..

Kesin cözüm köpek zili,tabi köpeğin sağır ve pitbull olmaması koşuluyla.Yada matarada ki suyu üzerlerine boşaltmakta etkili oluyor :)

Geri