Geçen sene bir arkadaşla beraber polonezköy tarafına pedalladık, ordan aynı şekilde geri dönecekken arkadaş riva üzerinden dönelim dedi, ve bilmediğimiz bir yola girdik. polonezköy ile riva arasında kalan bi yerdi sanırım, yol boyunca yaklaşık yüz metrede bir 5-6 köpek çıkıyor havlıyor, biz biraz yavaslıyoruz sakınce geçiyoruz yanlarından falan uzun bi süre böyle ilerledik. Daha sonra aniden frenlere asılarak durmak zorunda kaldık hayvan rehabılıtasyon merkezı dıye bı yer ve merkezın dısında 50-60 tane yaslı bunamıs vazıyette kopek. Geri dönsen dönemıyceksın ılerı gıtmekte ımkansız gozukuyor. benım aklıma bir fikir geldi bisikletten indik ben bisikletı sagıma o bısıkletını soluna aldı elımızede bir sopa bısıkletlerın arasında bıze ulasmalarını engelleyerek adım adım ılerledık. kısacık mesafeyı gecmemız belkı yarım saatımızı almsıtır. çok dikkat edilmesi gereken bir durum orda bize saldırma fırsatı bulsalar açıkcası parçalarımız bile zor bulunurdu. Bu kısa bir anıydı, ne yapmamız gerekiride televizyonda sanırım trt de bir programdaizledıgım kadarıyla kopek sana havlıyorsa sende ona yuksek sesle bagırarak korkmadıgını bellı etmelıymıssın.
İyi pedallar.