Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Köpek saldırısı ve ısırmasından kurtulmak için... Vol.2

Allah onlardan razı olsun.Karşılıksız sevgi ne güzeldir.

Scudo
@A.Sinan
Aynı durumla karşılaşsam herhalde saldıracağını bile bile patlatırdım bir tane. :D Ama yaptığı hareket yapmasını beklediğim bir hareket aslında. :)

helal olsun...

@Serden Us

Tabi o cüssedeki bir köpeğe o durumda patlattıkdan sonra kimse sizi o köpeğin elinden alamaz. Isırıp bıraksa iyi kolundan tuttumu kemiklerini bisküvi gibi kırar.
İstanbulda bizim evin karşısında bir köşk vardı ve bahçesinde bir kangal duruyordu. okula giden çocuklar tel örgüden köpeği hep kızdırırlardı. O gün ben evde yokdum annem evden seyretmiş. En alt komşumuzun 20 li yaşlardaki oğlu evden çıkmiş gidecekken bu köpeğin kaldığı bahçe kapısı açık aklmış ve o anda da dışarı çıkınca komşunun çocukla karşılaşmış ve çocuğa saldırmış. çocuğun poposunu öyle bir yakalamışki makattan barsağını dışarı almış. kolu, bacağı epey biryerlerden kırılmış. Etrafdaki esnafın bir kısmı dükkanlara kaçmışlar birkaç kişi yardıma gelmeye çalışmış sahibi o sırada çıkmış köpeğin ağzını demir çubukla açmışlar. Çocuk uzun bir süre hastanede yatmışdı. Köpek yerine göre çok tehlikeli bir havandır ve bir insanın onunla baş etmesi hemen hemen mümkün değildir.

Dayımın bir arkadaşı her zaman bildiği sevdiği arkadaşının bir alman çoban köpeğini her zamanki gibi severken köpek birden elini ısırıp küçük parmağını koparmış ve sonra boğazını ısırmış. kan revan içinde hastaneye götürmüşler doktor çok şanslıymışsın bir cm daha içe kaysaymış boğazından tuttuğu yer şah damarını koparacakmış o zaman buraya yetişemezdin demiş.

Patlatırdım dediğime bakmayın şakaydı o. :) Nefesini ensede hissedince zaten teslimiyet duygusu sarıyor insanı bir anda. Ben de 14 yıl kangal baktım yapabilecekleri aynen anlattığınız gibi, hatta duruma göre daha da fazlası...

Çocuğa üzüldüm yalnız. Benimkini de dışarıdan geçenlerden falan çok kızdıran oluyordu, ama çocuk sonuçta ne desen boş yine yapıyorlardı.

harika. :harika: Çok güzel görüntüler. gitmek için bir fırsat yaratabilirsem kendimi çok daha iyi hissedecem.

Fotoğraflar harika, ben de bu sabah bir köpeği uzun uzun sevdim. O kadar da kirlydi ki garibim eve gelip kıyafetleri tamamen değişmem gerekti. Yakın olsaydı oralarda olsaydı katılırdım. Tebrik ediyorum

Gösterdiğin fotoğraflarda ben köpek filan göremiyorum. Daha çok kedigillerden evrim geçişini tamamlayamamış, yetiştirme yurdundan kovulan oliver tvist veya acıların çocuğu küçük emrah gibi boyunlarını bükmüş mahzun finocuklar görüyorum. Benim köpek dediğim şey şuna benziyorindir.jpg indir.jpg images.jpg

Herhalde sen köpek denilen şeyi karıştırıyorsun.

(link)

Her pazar 12'de Viaport önünden hareketle bu işi herhangi bir maddi çıkar gözetmeksizin yapıyorlar.

Harika bir fikir ve tam da benim ihtiyacım olan şey :( çünkü köpek fobim var ve bu yöntem kafama yattı.

@mehmetsunu

Tamam bu fotoğrafları görünce ben de İstanbul'da hergün karşılaştığım ve bizi kovalayan, havlayan kedilere köpek dediğimi farkettim :)

@Bahadır Gürel

Ben de, kim bilir nasıl bir silah önerecekler diye sinirli bir şekilde linke tıkladıydım ama iletinizi görünce çok mutlu oldum. Köpekler zararsız hayvanlardır; yeter ki onları korkutmayalım. Paylaşım için teşekkürler...

Vahşi olan köpek değildir, vahşi olan insandır. Köpeği de @mehmetsunu nun gönderdiği resimdeki hale getiren yine insandır. Genleri ile oynanan, vahşileştirilmek için acı yal yedirilen hayvanlar bu hale gelmesin de ne yapsın. En üstteki resimlerde yapılan etkinlikte emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Elinize kolunuza sağlık.

@can onur Ben de kopek kovucu sprey falan bekliyordum. Fakat tam tersi cok guzel bir etkinlik cikti...

• Beğen
Tepkiler: can onur
Çok güzel bişey elinize sağlık. Buna benzer etkinlikler her yerde yapılsa keşke. :)

Bisiklet üzerinde yanımızda bu sevimli dostlar için bir kaç parça yiyecek taşımak gerekiyor. Bakarmısınız manzaraya. Yanınızda verebilecek yiyecek yoksa eğer, durup sevmeniz bile onlar için bir ödül.

Öncelikle herkese merhaba.Geçtiğimiz Cumartesi günü bisikletimle dağa tırmanıyordum.Yaklaşık 50 metre kadar önümde 3 köpek gördüm ve bisikletten inersem saldırmayacaklarını düşündüm.Bisikletten inerek bisikleti elimle götürmeye başladım ve yanlarından geçtikten 2-3 saniye sonra içlerinden bir tanesi hırlayarak bana koşmaya başladı ve bende bisikleti geliş yönlerine doğru devirerek koşmaya başladım.Eğer dağa tırmanışta değil de inişte başıma gelseydi asla inmezdim ,yetişemezlerdi zaten.Sizce bu tür durumlarda ne yapmak gerekiyor ? Aşağıda paylaştığım videodaki adamın soğukkanlılığına imrendim açıkcası.

Paylaştığım videodaki ben değilim ,internetten buldum ve konuyla ilgili olduğu için paylaştım.

Geri