Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Köpek saldırısı ve ısırmasından kurtulmak için... Vol.2

Dazer tüm köpekler için etkili olan bir ürün değil. cins ve kulak yapısı gereği her köpeğin bu ses tepkisi aynı değil. saldırganlaşan köpekler de olmakta. kullanırken tedbirli olun derim.

Scudo
Az oncede benim btwin rockrider 8.1 in tekerleklerini parcaladilar 2 3 tane kopek:mad::acpsnr:

köpekler korktuğunuzu anlar ve biraz eğlenmek ister.
hiç yokmuş gibi davranın sıkıntı yaratmazlar

yıllardır yenemediğim köpek fobim var bisikletle giderken köpek saldırılarına karşı telefona uygulama yüklemiştim uzaktan bir köpek gördüm deneyeyim dedim o sakin kendi halinde köpek birden bire canavara dönüştü :D dazer falan bilmem ben elektro şoklu fener aldım sesinden midir nedir saldıran köpek bile kaçmaya başlıyor

• Beğen
Tepkiler: sepultra77
geçende de bana aslan saldırdı ama öyle bildiğinizden değil. en az 5 metre. çektim çakıyı. küçük çakı. isveç çakısı gibi. sapladım karnına delik deşik ettim :p:D

yok yok başıma böyle bişe gelmedi inşallah da gelmez. hiçbirimizin başına gelmesin :)

benimde birden çok köpek vukuatım oldu. ya dururum hiç bişey yapmaz izler yada boş bulundugum an direk basarım :D dikkat etmek lazım

Birkaç gün evvelki Uludağ tırmanışında hiçbir köpek yeltenmedi.Milli parka varmadan sadece bir tanesi cok fena musallat oldu.Boynunda çivili tasma olan iri yarı bir çomarcık.Bisikletin hangi tarafına geçtiysem o tarafa geçti,gözüne kestirmişti.Tam konuşa konuşa anlaştık sahibi çıkageldi,sakinleştirdi.Hoşt kelimesini hiç kullanmadım.Konuşunca hayvan sapıttı.Köpek korkusu olanlar için bisiklet büyük handikap,sakinliği koruyup tedbirli olmak ise tek çare.

5-6 köpek etrafınızı çevirince hiç yokmuş gibi davranmak benim açımdan baya zor oluyor.Yaşlı köpekler özellikle köpek zilinden etkilenmiyorlar.Genede caydırıcı özelliğini iyi kullanmak lazım.

Benim de kopegim var bisikletime alıştı artık :) ama zamanında 2 3 kere dişlerini kaşırken delik deşik etmişti baya bi masraf çıkardı :D hareket edince de bisikleti kıskanıp tekeri kemirmeye başlıyor dahala :D:D

Bu arada bir acil durum fln olur da arkadaşınızı köpek ısırırsa yapilcak iki müdahele var 1.si tekme ile ayırmak çünkü yumruk fln o sinirle hiç etki etmiyor 2.si ise arka 2 bacağını kaldırarak köpeği çekmek :) :) inşallah kullanmak zorunda kalmazsiniz bi kere isirdimi gerçekten ayrılmazlar sinirden :D

Mahallemizde çok iyi anlaştığımız, kızımla besleyip sevdiğimiz oynadığımız bir çete var :)
Bu kadar muhabbetimize rağmen istisnasız her sabah bisiklet üstündeyken kovalıyorlar.
Bisikleti kenara bıraktığım anda ahbap çavuş oluyoruz, "hah tamam tanıdı keratalar" diyip tekrar bisiklete binmemle kovalamaca yine başlıyor :p

Komikler..

@Anıl 1907 Eğer arkadaşınızı saldırıp tuttuğunda Tekme atmak Arka bacaklarını tutup çekmek bunları yaparsan köpeği daha çok sinirlendirirsin daha kuvvetli ısırır veya sana dönüp saldırabilir.Nerden biliyorum yaşadım arkadaşa daldı tekme attım döndü benim kolumu kaptı.O yüzden Köpeğin en hassas yeri kulakları kulaklarını tutup büzeceksiniz canı acıyacak hemen bırakır sonra iteceksin.Devam etmeye kalkarsa sesinizi yükseltip üstüne yürüyeceksiniz geri adım atarsanız o buna güç verir.Halende bırakmıyorsa acı ama gerçek yanında bir küçük bir çakı bulunduracaksın saplayacaksın Ama yanlış anlamayın bu dediğim çok ciddi durumlarda siz veya arkadaşınıza köpek durmadan saldırıyorsa büyük bir hasar almışsanız mecbur.

O önceki sayfalardaki videolardaki gibi bir sürünün yanından geçiyorsanız yapacağınız şey basit yanınızda köpeklerin sevebilecekleri mama konserve market ucuz fıyatlara bulabilirsiniz veya kemik gibi gibi bir nevi rüşvet diyelim :D Birazda okşarsanız.Değil havlamak gideceğiniz yere kadar bırakırlar :)

• Beğen
Tepkiler: caesar
köpek saldırırda kadroya zarar verirse bu sefer köpeği kim kurtarıcak bisikletçinin elinden ? en iyisi görünce çaktırmadan uzaklaşmaktır. olurda havlarsa sizde havlayın türkçe bilmiyo olabilir yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeyin :D

Geri