@Auron Sanchez
bir olayımı hemen aktarayım ,istanbuldan izmite gittik,mollafenariden devam ettik.çene dağına gelmeden uzaktan tozu dumana katmış bir aslan geliyor zannettim ,yaklaştıkça sivas kangal olduğunu anladım,durdum dizlerim üstüne çöktüm ,başımı eğdim .havlayarak geldi ,durdu ,bağırmaya devam etti ,hafifçe kafamı kaldırdım sadece ayağını gördüm,aslan pençesi gibi idi,orjinal sivas kangal olduğunu anladım.korku hissetmedim,yaklaştı pençesi ile dokundu,ben gene korkmadım,sessiz oldum taş gibi hareketsiz kaldım,hayvan şaşırdı tabi,kafada kask beni uzaylı zannetti
derken hiç beklemediğim bi hareket oldu koca dili ile suratımı yalamaya başlayınca o an kafayı gördüm devasa idi,aynen arkadaş olduk ,çoban koşarak geldi, kan ter içinde ağbi dedi ne yaptın köpeğe dedi ,dedim onu sakinleştirdim,
bu hareketi çoğu kimse yapamaz.yalnız kudurmuş köpeğe bisikleti kalkan olarak kullanacaksın 1000 de bir kudurmuş köpeğe raslama durumu var.
@Auron Sanchez
köpekleri gördüğün an ,ağzın ile bir ses çıkar bunu burda kelime ile anlatamam ama bir tekniği var yani,ya da ıslık çal..