Kurt kopegi sahibi bir insan olarak diyorum ki: Eger sizi kovalayan sahipli bir kurt kopegiyse kesinlikle durmayin pedala asilin, amaclari sahiplarini korumak olan bu sevimli canlilar siz durdugunuz anda uzerinize atlamak suretiyle sizi yere devireceklerdir,amaclari asla isirmak degildir fakat eger sizi yere deviren koskoca bir alman kurdu vb.. bir kurt kopegi ise zaten hic isirmasina gerek yok, o korku ve adrenalinle bayilmaniz pek uzak bir ihtimal olmayacaktir

)
Mahalle aralarindaki sokak kopeklerinden ise asla korkmam, ne hizimi artiririm ne yavaslarim, ne de dururum.. Amacladiklari seyin ben degil de bisikletimin tekerlegi oldugunu bildigim icin asla tepki gostermem, yoluma devam ederim, elbet biryerde yorulup kalicaktirlardir!
Ama bu yazilanlar mekana gore degisebilecek seylerdir.. Bir keresinde sehir disinda ufak bir fabrika gorunumunde bir yerin onunden gecerken aniden karsima 2tane sivas kangal kopegi cikti.. Ani cikmalarindan urkmemden cok beni, sahiplerinin kopeklerinin boyunlarina taktiklari disariya dogru dikenli(enaz 5cm di dikenlerin boyu..) tasmalar oldu.. Insanlarin bu kadar duyarsiz olabilecegine inanamiyorum.. Ya o kopekler, o disa dikenli tasmalariyla oyun amaciyla kucuk bir cocugun yanina yaklassalar??? Cevabini vermek bile urkutuyor insani inanin..
Tukurmek, tas atmak gibi fikirleri ortaya atan arkadaslara da izin verirlerse kinama hakkimi kullanmak istiyorum..
(Bu arada herkese merhabalar demek istiyorum, bu foruma yazdigim ilk mesajimdi, bana hayirli olsun

Aranizda olmaktan cok memnunum.. Herkes birbirine inanilmaz derecede saygili ve sicak!!
Yaza dogru gerekli parayi ayirabilirsem bir KRON veya TREK almayi planliyorum insallah araniza akif olarak da katilabilirim

Diger konularda da degerli fikirlerinizi alarak bisiklet tercihim konusunda sizleri biraz yorucam

Gorusmek dilegiyle!
selamlar,
Tugberk