Mesajinizi biraz once gormemden dolayi size biraz gec de olsa cevap vermek istiyorum. Gecikme icin umarim kusuruma bakmassiniz
Aslinda bu cevabi forumda, uzun yillar `outdoor` gecmisi olmus bulunan abilerim benden kat kat daha iyi cevaplayacaklardir.
Fakat ben de size basimdan gecen bir olayi anlatarak yardimci olmaya calisiyim

Babamin gorevi neticesinde 2001-2003 yillari arasinda Tokat`ta 2yil yasadim. Bisikletseverler icin bulunmaz bir cennet olarak gormekteyim orayi. Hele hele Istanbul`a dondukten sonra bu hislerim 4e 5e katlandi diyebilirim

Yine bir gezim sirasinda daglik bir bolgeden, genis bir patikadan bisikletimde gecmekteydim. Uzakta, sulama kanalinin diger tarafinda, alman kurduna benzettigim kulaklari dimdik, vucudu arkaya dogru yere yaklasan ve kuyrugu kivrik kivrik(tam bir kurt gorunumu) ve inanilmaz bir sinirle bana bakan davetsiz bir misafirle karsilastim.. Sulama kanalinin bos olmasi en buyuk sanssizligimdi sanirim..

Sulama kanali hendek seklinde ve derin oldugu icin bana yaklasamayacagini dusundugum icin rahattim.. Ta ki hendegi bir harekette kolayca asabilmesine kadar

Bu sirada ben tabiki de pedala kuvvet diyerek iyice hizlandim. Fakat inanilmaz bir israr ve kararlilikla hirlaya hirlaya muthis sinirli bir sekilde hemen yanimdan kosmaya devam etmekteydi. Yanlis bilgi vermek istemem fakat abartisiz yaklasik bi 5dk kadar yanimdan hic ayrilmadi. Ben de tek carenin yola(insanlarin bollastigi biryere) yakin biryerlere gitmek oldugu kanisina vardim ve hizla tepeden inmeye baslamistim ki artik hizima dayanamadi, geride kaldi ve kurtuldum.. Ve maceram boyle bir mutlu sonla bitti
Ayni noktada surekli baska kopeklerle karsilasmaktaydim fakat biraz da kurt kopegi sahibi olmanin verdigi aliskanlik ve tecrubeyle bu seferki kopegin niyetinin kotu oldugunu ve 5dk boyunca hic durmadan hirlamasinin pek de iyi olmayacagini dusundugum seylere sebep olmamasi icin kacma yolunu sectim ve sonuc olarak HALA YASIYORUM, aranizdayim

Umarim sorunuza size rehber olabilecek sekilde cevap verebilmisimdir

Cevaptaki gecikme icin tekrar kusura bakmamanizi rica ediyorum
Saygilar
Tugberk