Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

Ben XC 3000'i alırken 2.5 kg olduğunu söylemişlerdi.

Scudo
@smhcnr

O zaman XCM'den farkı yok. O da 2500. Değme kalsın. Omega Air alıcam. Ama LO var mı, emin olamadım.

:D :p @twist_of_faith

Bir de şunu anlamadım: Herkes İng. bilmek zorunda mı? Bilmeyen ölsün mü? Ya da siz bu konuda sağlam mısınız?:(

@zeon 1580

FEATURES Hydraulic Lock out , Air Hydraulic Lock out , Travel change

LO olup olmadığını öğrenmek için sormuştun ve yukarıya alıntı yaptım..
müthiş bir ingilizce bilgisi gerekmiyor...

ben de bu konuda sağlam değilim..sadece göründüğü gibi her iki tip için de 2006 öodel de LO mevcut..

@smhcnr

Alah alah...benim neden ısrarla aklımda 1.800gr diye kalmış!?.

Kaynağını hatırlamaıyorum ama bu maşayı ben 1.800 diye gördüğümü çok net hatırlıyorum...ama mantıklı düşününce o kalitede bir maşanında 2.5 kilo civarında olması daha mantıklı geliyor...

ahmet kardes bakma sen onlara herkes bı duzen tutturmus benımkı dogru dıyor yazdıklarında yalnıs yok umarım 1580 okur ve anlar

Ahmet arkadaşımız kimsenin dediğine bakmayacak olsa bu konuyu buraya açmazdı zaten..............................

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
arkadaşlar çift süspansiyonlu kron varmı ve birde ön vites 4lu olan varmı yani 32 vites filan

evet ön aynakolu 4 lü olan sistemler var ama ön vitesler hep 3 e göre ayarlandığı ve üretildiği için pek performansılı ve kullanışlı değillerdi ve tutunamadılar...Ayrıca bisikletin kalitesini vites sayısı değil üstündeki parçalar belirler aklınızda olsun...

@ahmeteren

Forumda bunu uzun uzun tartışmıştık. Çekiş sistemine dahil olan konuların içerisinde araştırma yaparsan oldukça faydalı şeyler bulabilirsin ;)

Bu sözü geçen "kujo"dan bugün büyük adada gördüm...Bence her zamanki yorumu kullanarak şehir içi ve hafif dağ tepe gezintisi için gereksiz bir kadro...

O paraya daha kullanışlı bir hardtail daha iyi olacaktır...
Ama tamamen kişisel bir yorum...Sonuçta bisiklet seçimi görecelidir...;)

Sorun bence spacerlarda sıkı değildir. Çatala bant sar,sonra spacerları tak sonrada stemi ses gider.

ben de bir arkadaşımın bisikletinde spacerlarda aynı sorunu yaşadığına şahit oldum

bende cromoly kadro var sele borusu kısayken iyice yukarı getirdiğimde esneme deli artıyordu.. senin kadro daha sert yapılı olduğundan sele borusunu çıkarıp denemen iyi bir fikir..

Merhaba Arkadaşlar,
Bazılarınızın bildiği gibi bazı 2005 kron kadrolarda müzmin ve bir türlü giderilemeyen, kaynağı belirlenemeyen oldukça sinir bozucu bir çıtırtı sorunu vardı, öyleki bu çıtırtı bazen azıyor, bazen azalıyor bazen de kesiliyordu, uzun uğraşlar sonucu bu sorunun kaynağını ve çözümünü bulmuş durumdayım (en azından kendi kadrom için, muhtemelen diğer kadrolarda da aynı nedenden olduğunu düşünüyorum, şu anda deney aşamasında ancak bir kaç kişide daha deneyerek kesin bir kanıya varabiliriz), önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili bir yazı hazırlayacağım, bu arada bilmek istediğim kimler ve kaç kişi bu sorundan muzdarip ?

Geri