Gerek 2005 Zeon, gerek 2005 Xaos kullanan bir çok arkadaşım oldu. Şu ana kadar sadece Hakan Abi'nin kadrosundan böyle bir sorun çıktığını duydum.
Öte yandan 2006 XC 4000 kullanıyorum, oldukça da memnunum. Hani derler ya "Taş gibi kadro", ama ona rağmen oldukça da hafif (1510 gr - 15", fren pivotları dahil).
Aynı zamanda biliyorum ki ben kadroyla ilgili en ufak bir problem yaşasam, Efor Bisiklet arkamda... Çünkü Kron henüz yeni doğmuş sayılabilecek bir marka. Mazisi 2-3 yıl kadar. Ancak Efor Bisiklet yıllardır var ve onlar için iyi bir cesaret örneği, piyasaya bu şekilde kaliteli bisikletler sunuyor olmaları. Bu kalitede, kadro boyu seçeneği olan, tüm fren - vites sistemi XT, XTR gibi üst seviye olan bir bisikleti ilk kez Türkiye'de üreten firma oldular Kron'la beraber.
Onlar için bizim geri dönüşlerimiz çok önemli, nerede sorun var, neresini beğenmiyoruz, neresi hoşumuza gidiyor, beklentilerimiz neler vs vs...
Dedim ya, bu marka yeni doğuyor daha doğrusu doğdu da, yeni yeni gelişiyor. Ufak tefek hatalar olabilir, önemli olan kullanıcıyı mağdur etmemek ve yeni sezonlarda bu hataları tekrarlamamak. Efor Bisiklet'in de böyle bir mağduriyete izin vereceğini düşünmüyorum.
Kişisel bu yöndedir.