Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

Scudo
@baymineral

Tabii ki her Kronda olmuyor biraz piyango işi...

:( mart başında ben de bi kron xc 1000 sahibi oldum...arka tekerin 8 çizdigi hissine kapılıyom..hattaa hisse kapılmakla da kalmıyom,görüyom...bunun geçici oldugu,zamanla düzelicegi söylendi üstüne yük bindikçe ama henüz bi düzelme farketmiş degilim...bekliiymmi azıcık daha?yoksa götüriyimmi??? (yaklaşık 100 km yaptım)

Öyle şey olmaz,cantın akortu kaçmış ya da lastik oturmamış, hemen götürüp akort ettirin cantınızı veya lastiktense lastiği iyi monte ettirin... Bozuk akortla kullanmak uzun vadede göbeğe devamlı gereksiz vibrasyon verdiğinden göbeğin ömrünü kısaltabilir...

@jerry_f

vay canına sana bunu kim söyledi demekki özel bir cant üretilmiş kendi kendini akort eden :D :D :D şimdi ben sana problemi söylim bisikletin yeni olduğu için ve cantlarda yeni kurum olduğu için üstüne bindikçe teller geriliyor ve cant senin ağırlığına göre biçim alıyor bu problemi yaşamamak için biz eskiden tel başlarındaki ayar vidalarının ucuna cantı kurduktan sonra bali sürerdik ve bir gün beklerdik bali tel başlarını yapıştırdığı için tellerin gevşeme sorunu kalmazdı ama demiyorum ki böyle yapın senin cantlar zannedersem alacağı formu almıştır yapacağın şey iyi akort yapan bir arkadaşa gidip son akortunu yaptırman .akort yaptırmassan öyle kalır hatta 8 ve üssü katlarıda çizmeye başlar :D kendi kendine düzeleceğini söyleyen arkadaş yanılıyor bence bekleme sen hemen yaptır akortunu .

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
hakan abi kesinlikle doğru söylüyor. kaliteli olmayan bisiklet tamircileri şu yorumu yapar biraz daha bozulsun getir akort ederiz... hiç beklemeden bakım yaptırın bence. jant çemberinizde zarar görmemiş olur. (uzun süre bozuk akord ile kullanıldığında, dairesel açısında sapma olabilir.)

@boreas

aynen öyle... daha önce başıma geldi, biliyorum. hep otursun tekrar ayarlarız diyorlar ve o ayarlar hiç bitmiyor. tabi harcanılan para da.

:( öncelikle yannış anlaşılmayı ortadan kaldıralım..bunu bana,efor bisiklet,sönmez bey söyledi:)yani öyle bisikletten anlamadn bu işi yapan bi bisikletçi abi degil söyleyen...we sorunun jantla ilgili olmadıgını,lastikten oldugunu..bisüre sonra da lastign şeklini alıcagını we düzelicegini söyledi:)neyse,zaten çanta filan alıcam,haftasonu kendisini bi rahatsıs ederis:)
yanıtlar için teşekkürler:)

Edirnedeyim ve kron xc 1000 almayı düşünüyorum(gerçi bisikletonline da daha maximuma taksit olanağı sunmamışlar) fakat bisikletin çıkardığı sorunlardan bıkmış biri olarak bisikletin elime tek parça ve sağlam olarak geçmesini istiyorum bu nedenle kargoyla almak konusunda tereddütlerim var.Bisiklet ne şekilde kargoya veriliyor açıklarsanız sevinirim ?????

yARDIMIN İÇİN SAOL...Endişelenmeye gerek yokMUŞ montajı kolaymış!
şİMDİ GELDİ MAXİMUM KART OLAYINAA! Diğer kartlarada taksit yapılması gerekiyorr!

@volkankisioglu

volkan merhaba, edirneli arkadaşlarımızı forumda gördüğümde mutlu oluyorum. çağrı açıklamış kısa ve öz birşekilde. netten yapacağın alışveriş inan bana daha sağlıklı olur. tereddüt olmasın içinde. özenle kargolanıp siparişi verdikten sonra en geç 2gün içinde elinde oluyor.

Merhaba Volkan kardes,
ben de bisikletonline dan daha yeni xc 1000 aldım.Bisiklet olarak iyi bir seçim.Kargo olayında da bisiklet zarar görmeyecek sekilde gönderilmiş oluyor.Pedallar,ön tekerlek ve gidon sökülmüş şekilde geliyor.Tüm ayarları yapılarak yollandıgı için bu parçaları kolaylıkla kendin de takabilirsin.
Keyifli sürüşler diliyorum.

ya peki bu pedalları, gidonu ve ön tekerleği takmak için ne gibi aletlere ihtiyacımız var? öğrenciyim yurtta kalıyorum da ona göre gidip lokma takımı fln alcam. teşekkürler.

@marule

Lokmaya falan gerek yok.
1 ad. 15 numara açık ağız anahtar,gidon boğazı için de 5 mm. allen anahtarı yeter.. Teker elle takılıyor zaten..

@gürsel

sağolun valla, bölece bisikletimi almaya 1 adım daha yaklaştım :)

kron neden carbon kadro üretmiyor veya varda benmi bilmiyorum ama olsaydı haberim olcağını düşünüyorum nerdeyse bütün markaların carbon kadrosu var ama kronun yok nedeeen:rolleyes:

Geri