Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron FD1000 ile gezilerim.

Scudo
Fd 500 var bende ve işe gidip gelirken kullanıyorum. Bisikletime çamurluk almak istiyorum. Sizde takım performans bisikletten alınma galiba. Sks marka, degilse markasını ve memnun olup olmadıgınızı ögrenebilirmiyim. Sırta ve ön tekerden ayakkabı ve pantolonunuza Çamur sıçramalarını tamamen kesiyormu acaba

@faslan78
@faslan78

Günlük kaç km yapıyorsunuz.

Markasını bilmiyorum, Sitesinde vardır belki, performans bisikletten aldım hemen taktılar, biraz yamuk yaptılar ama hiç sıçratma olmadı, sağlam gibi duruyor, iş görüyor.

@faslan78

katlanır bisiklet ile mi, yokuşlarda zor olmuyor mu :) gerçi yarım saatde ulaşıyorsunuzdur.

@faslan78

Evim işime uzak, 30km var, pazar günleri uzun sürüşler yapıyorum, 30kmyi 2 saat alabiliyorum,

Ne güzel... Katlanır bir bisikletin var ki toplu taşımlara onunla binebiliyorsun. Zaman zaman gidişlerde otobüs kullanıyorum. Hatta bazen yarı yolu bisiklet kalanını otobüs ile alıyorum. Haftasonları vakit ayıramıyorum o yüzden her fırsat buldugumda bisiklet üstündeyim ;)

• Beğen
Tepkiler: sonyaz
@faslan78

FD500' ünüzde zincir atması olayı var mı ?

Çok sık oluyodu ama performan bisiklette kadroya, zincir seviyesinde bir aparat takıldı. (Bisikletle alakası olmayanUyduruk bir parça) önemli ölçüde kesti. Bisiklet şu an araba bagajında foto atardım ama

• Beğen
Performans bisiklete sorduğumda getirin bakalım demişlerdi götüremedim, zincir atma sorunu var. Ayaklık kırıldı, ayaklığı garantiye sokmuyorlar, çelik kelepçe ile geçici bir şeyler yaptım şimdilik iş yapıyor. Arka janttın içinde tellerin somunlarından girmiş 3 tane, montaj yaparken olabiliyor dediler. Bu durumlar için götüreceğim. Üşenmediğim bir zamanda. :)

Pazar günü arka bagaj (50 tl) aldım, dışkapıdan geçiyordum, Kron da satıyorlar, performans bisiklet için onlar toktur dedi, pazar günleri açık olmadığı söyleyince :)
Çamurluk için buradan da fiyat al istersen.

1624735_967160606669874_502934195_n.jpg

Tmm. Yolumun üzeri mutlaka ugrarım. Ayaklık ı bende yeniledim, decathlon dan 16 liraya almıştım.

@faslan78

çift ayaklılardan bakıyorum ama sürter diyorlar :)

Ben degiştirmek istiyorum aslında bisikleti. Dahon mu p8 de aklım ama bunu satmakla uğraşmak beni düşündürüyo :) bakalım belki isteyen biri olur diyorum

• Beğen
@faslan78

Kron alırken dahon'ada baktım ama kullanılan malzemeleri pek iyi gelmemişti bana, belki ben yanılıyorumdur :)
Sahibinden sitesine koyarsan satabilirsin.

Geri