29 Mayıs 2015 pazar gezisi...
42km..
her pazar olduğu gibi yine yollardayız, Ankara'nın Sincan-Fatih kısmında havayı normal bulup yola çıktım. Düşüncem; Sincan-Optimum-İstanbul Yolu-Demetevler-Kızılay-Armada-Kentpark-Çayyolu-Etimesgut ve Sincan idi ama Armada'ya geldiğimde yağmur bastırınca metroya bindim. Metro ile eve dönerken, Eryaman taraflarında yağmurun dindiğini görüp tekrar yola çıktım ama yolun yarısında yağmur bastırdı yine
Genel Özet; 35,80 lik alıntıda kırmızı noktada artık yağmur şiddetli şekilde yağmaya başlayıp, 6,86 lık alıntıda metrodan inip eve doğru gidiş yolum.
Ankara Optimum tarafı; Bu havaya güvenip yola çıkmıştım, sert bakışlarım için özür dilerim, yorulmuşum belli ki
Batıkent'ten Geçerken; yağmur başladı ve bu sefer hazırlıklı olarak yanımda yağmurluğum vardı.
Çiftlik-Demetevler kavşağında mola; Bur da mola vermeden önce tıkanmış bir mazgalın yanında geçtim su birikintisi olmuş ve surpriz olarak içinde birde çukur varmış, sendeledim orda sol ayağım pedaldan kurtuldu zor toparladım.
Yenimahalle köprüsünün orada mola; Yağmur kesilmişti çam ağaçlarını da görünce mola verdim biraz.
Ve Kızılaydayız; 2.fotoğrafta çanakkale sergisinden, 3. ve 4. fotoğraflar TBMM'nin ön tarafları.
TBMM'den yola çıktığımda hafif yağmur başladı ve Armada'ya gidene kadar hızını artırdı. Zorunlu yemek molası verdim. Yemek sonrası yağmur durursa yola çıkacaktım ama aynı hızında yağıyordu.
Yağmur yağarsa bizde bisikletimizi katlayıp metroya bineriz. Metroya bindiğimde sanki yanımda sanki uzay makinası taşıyor muşum gibi bakışlar oluyor
Şimdilik bu kadar
bu resim en son ki geziden, o geziyi de sonra yazarım....
Rüzgarsız sürüşler...