Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron Kullanıcıları Kulübü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
selam arkadaşlar bende de kron xc150 var açıkçası kron markası hakkında çok da bilgim yok ama kullanıyoruz. yalnız şöyle bir durum var ki ilk aylarda arka diskin vidaları çıktı 3 ay sorada ön disklerin vidaları çıktı . disklerin vidaları nasıl çıkabiliyor gerçekten anlamış değilim ama kron alarak hatamı ettim diye düşünüyorum fikirlerini öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kron almayım mı ben ya hep kötü yorumlar var?
bicevap verseniz

2015 model altı kron almayın . Pişman olursunuz

@dodurgalı_06 xc1000 2015 nasıldır daha almadan omortisörü bozukmuş adam fabrikadan yenisini istiycem dedi ama?

param olsa almak isteyeceğim bisiklet desem

2015 model altı var bende memnunum yükseltme bile yapmadım. Sadece havalı maşa almayı dusnuyorum.
Fiyatına göre performansı gayet iyi.

@dodurgalı_06 sadun beyden alacağım ebnde acaba sorun yaşadınız mı ve sorunu çözdümü ?
daha almadan xc1000 in maşa bozukmuşta yenisini isteyecem dedi fabrikadan

@dodurgalı_06 modeli ne acaba suntour gidondan kilitliydi benim maşa
bisikletin ve maşanın modeli

ben xc 250 kullanıyorum bisiklet gayet güzel fakat maşasına ne kadar bakım yapsam da fark çok az. xc1000 in parçaları daha iyi ve maşa suntour olduğu için almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
@brkltprmk xc1000in kadrosundan ve maşasından şüphe ediyorum acaba 1400tlye değer mi?

kullananlara sormakta fayda var aslında

@dodurgalı_06 maşa suntour ama ben pek beğenmedim hem daha kullanılmadan bozuk hemde akıcı değil

@dodurgalı_06 aklımda birde sedona 300s alıp cyclecrossa çevirmek var şehirde kullanacağım için sizce ne yapsam kafam çok karışık

1000 bilmıyorum ama vereceğin paraya değeceğini düşünüyorum.

@brkltprmk Baya inceleme fırsatım oldu vites kabloları kadronun içinden geçiyo çok hoşuma gitti ama işte 1400tl veripte maşada falan sorun yaşamak istemiyorum

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri