Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron Kullanıcıları Kulübü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
kron rc 1000 yol bisikleti kullanmaktayım ben ülkemizdeki bu mtb de mtb anlayışına karşıyım yol bisikletini bir deneyin ve diyeceksiniz ki mtb hantallığında kurtuldum oh be..
bu arada bisiklet 10 kg civarı oldukça hafif fiyatı da yol bisikletine göre iyi

Scudo
Mrb arkadaslar.bende kron rc 2000 yol kullaniyorum.ayakta sürdügüm zaman maşadan çatır çatir diye sesler çıkıyor.maşada gözle görülür bir şey yok.temizleyip gresledim ama ayni durum devam ediyor.1.5 sene oldu alalı.sizce sebebi nedir.tşk ederim

İlginç. Hiç böyle birşey yaşamamıştım. Gidon boğazından gelme ihtimali var mı bu sesin. Bisiklet metal aksamlardan oluştuğundan ses yanıltabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
@şamilkafkas çok teşekkür ederim. Kısa 20 30 km lik turlarla başladım. Uzun süredir bisikletten uzak kaldığım için inanılmaz bir kıç ağrısı çekiyorum şu anda :). Onun haricinde herşey iyi gibi.

• Beğen
Tepkiler: şamilkafkas
https://i.hizliresim.com/nEJzm1.jpg

Xc2000..2016 model...Bende kullanıyorum...Açıkcası hiçbir sıkıntı yaşamadım...Duyduklarımla tereddüt ettim fakat aldıktan sonra bütün tereddütlerim geçti...Bence bir markanın olumsuz olması için kadrosunun deforme olması gerekir...Bütün okuduğum yorumlar parçalarıyla ilgili sıkıntılar ve bence bu satın alınan yerlerin ayarlarını doğru düzgün yapmamasından olabilir gibi geliyor bana...Şöyle bir gerçek var.İsterseniz en kaliteli görünen markayı alın montajı ve ayarları ,bakımı düzgün yapılmazsa servis tarafından veya kullanım limitlerini aşıyorsa sahibi kadro deformasyonunu bunun dışında tutuyorum ama muhakkak bütün aksamları sorun çıkartabilir.Şöyle söyleyeyim...Çok pahalı downhill bisikletlerle downhill yapar arkadaşlarım var.Her etkinlikten sonra bisikletler komple elden geçmeye ihtiyaç duyuyor..Yanlış olmasın..Bisikletler 20.000 lik ve bunun için yapılmış bisikletler...Dolayısıyla ben dağ bisikleti alırım dağda sürerim ve sıkıntı çıkmamasını beklerim demek bana çok sağlıklı bir mantık gibi gelmiyor...Sonuç olarak Krona kefil olmam fakat bana hiçbir sorun çıkartmadı Sevgiler tüm forumdaki arkadaşlara...

İyi pedalamalar,güzel bisiklet ...

Merhaba arkadaşlar bisiklet konusunda pek bilgim olmadığı için kararsız kaldığım bi seçim yapmam lazım. İkinci el olarak iki tane bisiklet beğendim gördüğünüz üzere alınırlar mı yoksa bunların yerine sıfır kron xc 150 mi alayım kararsızım. Şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Kron spx 750 hd
(link)

fiyat : 750 tl 26 jant

spx 750 hakkında internette pek bir şey bulamadım. Kron'un sitesinde de bu modeli göremedim. İlanda 2013 model olduğu söyleniyor.

Kron xc500
(link)
(link)
(link)

fiyat : 850 tl 26 jant 24 vites.

Yoksa başta da belirttiğim gibi sıfır Kron xc150 mi almalıyım. Ya da bu fiyatlar dahilinde önerebileceğiniz bisikletler olursa eğer onlara da yönelebilirim. Teşekkürler.

Arkadaşlar Merhaba,

1 ay önce aldığım kron xc 300 de maşasında ekteki resimdeki gibi çökme olmuş o kadar dikkat etmeme rağmen bir yerede çarpmadım bu nasıl olabilir sizce sıkıntı yaratırmıDSC_0236.JPG

Arkadaşlar merhaba. Aranızda yeniyim. Henüz bisiklet almadım, karar aşamasındayım. 10 yıl sonra yeniden bisiklete başlamış olacağım. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

2016 model - Kron XC 150 - 27,5 - V model bir bisiklet buldum. Sıfır. İndirimli olarak, son fiyat 720 TL.

Sizce model ve fiyat nasıl?

Merhaba bisikletdaşlarım :) Kron TX 250 bisiklet almayı düşünüyorum yarın 2. el 450 tl. Amortisörü çıkarıp düz maşa yapılmış ve 1 ay önce yeni michelin lastik takılmış. Sadece lastiklere 120 tl verdiğini söyledi arkadaş. Sizce bu fiyata alınır mı? Bisikletin genel performansı nasıldır?

Düşündüğüm iki seçenek daha var. Salcano İstanbul - 400 tl ve Salcano City Sport 21 vites - 500 tl.
Sizce hangisini almalıyım? Çoğunlukla asfalt yolda kullanacak bu yüzden tx 250'nin düz maşa olmasını sevdim. Yine de kararsız kaldım.
Yardım ederseiniz gerçekten çok sevinirim.

@CircassianChicken
Hocam kadro ölçüsü nedir acaba? Güle güle kullanın.

#Tapatalk

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri