Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron Kullanıcıları Kulübü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Owlknife xc 300 hd 2015 var , maşam tek kazada çok fena performans düşüşü yaşadı,
onun dışında pek sorun yok , ben 1200 e almıştım, eğer görseydim onu alırdım.Zoom vasat , ben salcano city fun 60 da kullanıyorum , gayet hoş bence , onada bakabilirsin . Fiyat performans tam , ama bütçe varsa salcanoya bakma bile.

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
Scudo
@kaskreis
Kask kardeş kron xc1000 alacaktıım ki maşa kitleyince 4cm oynuyor adam yenisini takarız dedi ama bu sefer kadro kırılıyo diyolar sedona 300s mi alsam acaba

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Owlknife Kadro kırılıyor ha :) yaşamadım ama , daha 3-4 aydıe kullanıyorum, düz yolda giderken de kıran yoktur herhalde.
Carraro da bakabilirsin , onlarda güzel ya da sedona da olur ama 300s hakkında bilgim yok.
Xc 300 ümü sana uygun fiyata vereyim :p ehehehe:D

@kaskreis
Düz yolda gitmiycez ki dağ bisikleti adı üstünde ama bana da çok hafif geldi 29er bisiklwt 13.5kg falan herhalde birde kablolar kadronun oçinden geçiyor genellikle sele mandalíndan kırılıyormuş

Kron bisiketlerde aynı modelin aynı senesine ait bisikletlerde renkten renge kadronun açılarının tamamen değişmesinin nedenini bilen var mı?
Olayın mantığını anlamaya çalıştım ama genelde kırmızı-siyahlar hibrit kadro gibi dururken beyaz-siyah da hibrit kadro tipinde olabiliyor.
Bana çok enteresan geldi, bir açıklama yapabilen olursa aydınlanırız.

(link)
Kron TX500 disc modelini ele alalım. Her rengi farklı bir kadro yapısına sahip. :D
Bir marka bir model 4 farklı renk 4 farklı kadro...

• Beğen
Tepkiler: hauy
@Owlknife kadro boyu değişirken kadro Autocad'de scale eder gibi düşünün o şekilde orantılı bir biçimde küçülmüyor mu, kadronun açılarının değişmesi bana mantıklı gelmedi.

Hiç bunları yazmadan sadece aşağıdaki iki resmi paylaşsaydım bunların aynı model olduğunu düşünebilir miydiniz?

http://kronbisiklet.com.tr/assets/img/content/bisikletler/sehir/28/tx500_disc/cg/1.jpg
http://kronbisiklet.com.tr/assets/img/content/bisikletler/sehir/28/tx500_disc/cg/3.jpg

@hsngrms
Haklısınız ama kron öyle

@Owlknife
İşte ben de neden öyle diye bilen var mı onu soruyorum :D Bakalım çıkacak mı? :)

(link)

(link)

@hsngrms renkler farklı kadro açıları aynı. Ayrıca verdiğiniz linkte soldan 2. ile 4. renk kadro boyları ve açıları aynı. Yani her bisikletin kadro boyu değişirken orantılı değişmez. Dikkat ederseniz kadro boyu küçüldükçe üst boru arka tekere doğru düzleşir.

ama kronun aynı bisikletin farklı renklerini gösterirken farklı kadro boyu göstermesi göze hoş gelmiyor.

@Owlknife
Bayiye sordum. Aynı bisikletten kadro boyları farklı iki tanesini yan yana koydu. Geometrileri faeklıydı. Tek sebebi boylarıymış :))

#Tapatalk

Abi su xc 1000 kadrosunu kıran arkadaşla inanın tanışmak istiyorum ya...
Bende de xc1000 var 2014.. 2013 xc 1000 olan arkadaşım da var onunla girmediğimiz vadi, dere yatağı çıkmadığımiz tepe kalmadı hala sapasağlam duruyor.. cidden ya bize iyisi denk gelmiş ya da kıran arkadaş harbiden uçuk kullanıyor.. çünkü bahsettiğim eleman inatla yol yerine sokak merdivenlerinden filan iniyor her seferinde
Bisikletle yapmayı planladığınız şey nedir tam olarak nasıl kırılmasını bekliyorsunuz mesela
Bu arada masa konusu için suntour xcm yorumlarına bakınız bence de havalı masa ile değiştirilebilir

@mahmutymc
Gidon boğazı süpermiş

• Beğen
Tepkiler: Tutamtatar
@mahmutymc
Güle güle kullanın, güzel bisiklet. Giant Seek 3 bulamasaydım bu bisikleti alma ihtimalim yüksekti. Kaç kg ağırlığı var?

@hsngrms

13,5 kg ağırlığı vardır.
Yanlız hiç performansım yokken bile eve dönüş yolu dik bayırlar olmasına karşın bisikleti elime almadan çıkdım:harika:
Bisiklet çok akıcı

@mahmutymc
Güle güle kullanın. :)

Giant Seek 3 yarın ya da Perşembe bayiye gelmiş olacak, umarım ben de yokuşlar için sizin dediğinizi diyebilecek durumda olabilirim.

Forumda halen aktif olan Giant Seek kullanıcısı yok sanırım, o nedenle biraz risk aldım denebilir ama işin sonunda bu riskin beni memnun edeceğini umuyorum.

Kron bisikletlerin kadro profilleri çok kalın, ancak göründüğünden daha hafifler. Demek ki kadroda kullanılan profilin et kalınlığı düşük.

• Beğen
Tepkiler: Tutamtatar
@hsngrms

Sizde güle güle kullanın :)

Evet kadro kalın duruyor ama hafif emin olabilirsiniz.
Ayrıca 2015 kron xc500 ve 2016 kron xc500 arasında kadro ve vites farkı vardır.
Bu sebepden bende 2016 modelini seçdim.

kron xc 250lerde desenleri logoları sanki silinik gibi yapılmış acaba hepsi mi öyle?

2015 tx 250 kullanıyorum şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.denildiği gibi kalitesiz olduğuna inanmıyorum. Eğer öyle olsa 100 Kg biri olarak kaldirimlardan indiğimde veya maşayı kilitli unutup teker yapıp bam güm indirdiğimde mutlaka bir yerleri problem yaratırdı.2.bisiklet olarak merida almayı düşünüyorum ama kron aldiğim için hiç pişman değilim...

• Beğen
Tepkiler: burak_balta
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri