Bende az kalsın Salcano alıyordum ki Eşim engel oldu.İyi ki salcano almamışım triban 520 aldım 6000 km dir çok şükür sıfır sıkıntı.Ne demişler Pahalıysa vardır bir hikmeti ,ucuz ise vardır bir illeti
Salcano astroloji 2015 ve salcano xrs 030 apex 2016 bisiklet sahibiyim ikisi ile de 1500 2000 km yaptım hiç sorun yaşamadım lütfen önyargıyla markaları karalamayalım
6 ay kadar kullandım ancak bu tarz da mekanik anlamda sorunlar yaşadığımı söyleyemem.
Beklentileri karşılama noktasında eksik çok yanı var ama şaşırdım açıkcası. 82 kilo ve 1.84 boyundayım iyi kötü dağ bayır indim kırmayı beceremedim
@Cyanide
Bu seviyede bir bisikletten bir şey beklenmez ama tek bekleyeceğin şey tek parça kalması olur. Birkaç kişide gidon kırılmasını bizzat duydum, demekki olabiliyor. Hatta tam ilk mesajdaki yerden kırıldığını belirtmişlerdi.
Nazar diyip geçmemek lazım gidon kırılırsa nazara değil başka bir şeye gelirsiniz
@OsmaniyeRehber
Yakın zamanda ben ve müstakbel hayat arkadaşım birer bisiklet aldık. O Salcano Fantasia aldı, ben ise ng750. Ben 3-4 kere ufak sorunlar yaşadım, o ise hiçbir sorun yaşamadı . Sanırım biraz da şans işi.
Merhaba değerli arkadaşlarım 24.04.2018 tarihinde aldığım 2018 Kron xc 150 modeli bisikletimin 10 günde arka göbeği iki defa gevşedi. İkinci deda yetkili servise götürdüğümde bana arka göbeği söküp bakacağını söyledi bu kadar kısa bir sürede iki defa arka göbeğin gevşemesi ne kadar normal ? Acaba ne yapmalıyım. Cevaplarınız benim için çok değerlidir. Teşekkürler iyi pedallamalar.
@OsmaniyeRehber Gören de Cérvelo, Pinarello aldın sanır. Ne alakası var şimdi Salcano ile?
Zamanınla Impetusa iki kişi de bindik Köy yollarına da gittim. Bir yerinde çatlama akort sorunu falan olmadı.
Sorum konuyla pek alakalı değil ama yeni konu açmamak için buradan sorayım, alüminyum bir kadroyu kırmak ya da çatlatmak zor mudur ? Kasisten felan sert geçtiğim zaman kadroyu kontrol ediyorum kırık veya çatlak varmı diye.
Herkese keyifli sürüşler dilerim.
Bisikletimle düz sayılabilecek bir yerde sürerken gidonum büküldü ve sonrasında ise koptu.
Acaba birebir aynı gidondan mı almalıyım, yoksa değiştirip dropbar, kelebek gidon gibi farklı bir şey almamı tavsiye eder misiniz ?
@everhard Haklısınız çok eski değil sanırım kron ucuza kaçmış gidonda. Biraz benim sürüş şeklim ve sürem de etkili olmuş olabilir. Yaklaşık 3 yıldır ulaşım aracı olarak kullanıyorum. Yılda 4.000 km altına düşmeyeceğimi düşünüyorum.
Garanti süresi bitmiş olmasına rağmen bence Kron bisiklete iletin bir şekilde konuyu. O ne öyle salatalık gibi gidon mu kırılırmış. Kazaya, yaralanmaya da sebebiyet verebilirdi. Bence üreticinin bilmesinde fayda var. Ya da belki zaten biliyor...