Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC 250 hakkında

Scudo
XC 250 aldım daha yenı cok güzel sadece ön amörtisör sert

@vipsezgin

cok doğaya girmiyorsanız buna sevinmelisiniz düz yol için daha iyi olur sert olması , okuduğum yerlerde böyle diyorlar genelde tabi bir kusuru yok ise amortisörünüzün

bende yeni aldım bu işlerde yeniyim ama şu ana kadar bi şikayetim yok kadro oldukça gösterişli tavsiye ediyorum yani

bende tavsiye ederim 350 km yolu geçtim vitesler biraz gürültülü ve geç geçiyor ama başlangıç için iyidir

normal,yani çoğu bayiden bu fiyata alırsın,belki nakit olarak 50 tl daha ucuza alabilirdin.. :)

Fiyat normal ,hayırlı olsun fiyata takılmayın zevk almaya bakın bisikletten ,

Keyifli pedallamalar :)

Merhaba arkadaşlar eski bisikletim Bianchi'nin (Modelini unuttum) vitesinin dağılması ve çok sorun çıkarması üzerine, Kron XC250 almaya karar verdim ancak yaşadığım ilde Kron bayisi yok bende, internetten baktım ve Performansbisikletten almaya karar verdim. Kron'un internet sitesini bulamadğım için servislerinide bilmiyorum Uşak'ta yaşıyorum acaba servisi varmıdır bilemiyorum. Bisiklet parçalar halinde gelecek ben nasıl ve nerden kurduracağım arkadaşlar bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim. Teşekkürler, iyi forumlar :)

Bir bisikletçiye gidip durumu anlatıp fiyat sorabilirsin. Kron markasının sahibi ve dağıtıcısı olan Efor bisiklete de sorup yardım isteyebilirsin.

@Bilal Demir

Keşke soracağım bir bisikletçi olsaydı, yaşadğığım ilde beyaz eşyacıdan başka bir yerde bisiklet satılmıyor :(

@Mustafa Erdoğan

Desene oraya gelip bisikletçi dükkanı açmak lazım :D
Şaka bir yana, bence biraz araştır, illa vardır. Bir de efor bisikleti ara.. ;)

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
yeni kron xc 250 aldik.trek kullandigim halde hakkını gercekten vermis.ön maşa kitlenmeyen deselerde sertlik ayarı yapiliyor.sürüs keyfi harika.online alisverii guvenilir site ariyorsan performans bisiklet var tavsiye ederim.kron xc 250 modelleri cok guzel.pesin 510 liraya geliyor kargo bedava.normalde 570.yalnız yokuslarda ani vites degistirme ve pedala abanmak zincir ve arka aktarıcıya deforme ediyor.her model icin gecerli.

İstanbulda xc250 alan arkadaşlar hangi ödeme şekliyle kaça aldıklarını yazabilirlermi rica etsem. iyi forumlar

Atilla bisikletde kampanya varmış 499.00 tl yazdılar netten bak istersen.

performans bisiklette 510 pesin demisti.bedava kargo 510 aldim.diger bayileri bilmiyorum.2012 modeller beyaz-turuncu beyaz-mavi -beyaz-yesil renklerinde oluyor.ona dikkat et derim.kampanya olsun sakin 2011 gibi modele bakma.2012 modeller gercekten rulmanlı göbek olsun sürüs-konfor cok güzel.asfaltta slim teker düsünmedigim seri akıcı performansi iyi olan tek bisiklet diyebilirim.bunu bazı ust model mtblerde deneyimim oldugu icin soyluyorum.

kron xc 250 2013 modelleri nasıl acaba söylenen olumsuz şeyler maşa sıkıntısı flan devam ediyor mu

Geri