Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC150'yi aşağılama

@Işıklar Gazisi

Maalesef hocam, ülkemizde sıkça görülen bir davranış haline geldi bu.
Pahalı şeyler insan göstergesi olarak algılanmaya başladı maalesef, halbuki benim 1000 TL"lik veya 5000 TL"lik bisiklete binmem insanlığımdan alakalı neyi değiştirebilirki? :)

Scudo
Aslında bir yandan düşünüyorum da 1000 tl lik V fren bisiklet alıp, sistemin nasıl çalışıp nasıl parçaların değiştiğini ve ayarlandığını bir kişiye öğrettikten sonra , o kişinin daha mutlu olabileceğini düşünüyorum. Fren mi bozuldu hemen değiştir, Tourney mi kırıldı , hemen yenisini tak ve yola devam :D

Pahalı sistemlerin başına bir şey geldi mi insanın içi cızz ediyor... Sokakta bırakmaya kıyamıyamıyoruz... Tabii ayrı bir akıcılıkları da olsa...

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@Dogan09TR Abisi sende kron var bende ümit var gidip kafamamı sıkayım:D bırak kim neyi aşağılıyor gül geç hayatına bak.

dağa cık orda kullan o zaman kimse aşağı gözüyle bakmaz.asfaltta haliyle geri kalınca düşük gözüyle bakıyorlar halbuki yanlış.500-1000 tl arası en cok satılan bsiklettir kendısı.sorunsuz oldugu ıcın bısıkletcıler hep ondan satar

Merhaba Arkadaşlar bende Kron XC150 kullanıcısıyım 1 senedir çok memnunum hiç sıkıntı yaşamadığım gibi yerli olmasından dolayı da gururla biniyorum .Yeni başlayanlara tavsiye eder miyim evet kesinlikle ederim ama en iyisidir diyemem , benim gibi nisan -kasım arası haftada 1-2 kez binebilen bir kullanıcı için gayet yeterli derim. Dün bir arkadaşla bisikletçiye gittik , Kron tavsiye ettim. Benim XC150 modeli geliştirilmiş bu sene. Bu senenin XC100 ü geçen senenin XC150 si miş. Önemli olan keyfini çıkartmak . Yıllar önce 1994 yılında babam Çin'den gelen bir gemi çalışanından Flying Pigeon diye bir yarış bisikleti almıştı. Çalındı sonradan . Şu an Çin malı deseniz herkes dalga geçer ama meğerse o bisiklet dünyaca ünlü bir marka imiş kuruluş tarihi 1936. Yani algılar yüzünden keyfinizden olmayın derim.

merhaba arkadaşlar ben de oğluma kron xc150 almayı düşünüyorum
13 yaşında 1,55 boy 16 kodro olurmu acaba tavsiyenize ihtiyacım var. saygılar .

Bu marka aşağılama olayı boş insan işi kardeşim sen onlara bakma o 10 bin verir bisikletin hakkını veremez veletler gibi mahalle arasında dolasır sen 2 bin lira verirsin bisikleti hakkıyla kullanırsın onun alamadığı hazzı alırsın gül geç bu gibi durumlara şahsen ben öyle yapıyorum adam 5 bin tl lik yol bisikletiyle 100 km gidemiyor bana diyor sen nasıl mtb yle 120 km gidiyorsun diye boş insan bunlar boşş...

Bisiklet aşağılamak neyin nesi ? ya da bisiklet üzerinden insanları aşağılamak ? Bunu yapanlar geçmişte yaşasa bunalıma girerdi. Amcalarımız dedelerimiz 20 kilolu çift kadrolu bisikletlerle her gün kilometrelerce yol yapardı.

Sırf daha fazla para veriyor diyor başkalarının tercihlerine kibirli bakmak. Gidin materyalist dünyanızda takılın.

@JQ3800 hafif büyük gelebilir ama seleyi indirirsiniz biraz. boy atar zaten market bisikleti değil senelerce kullanılabilir bisiklet.

Bende yeni sipariş verdim xc 150 V 2017.Montajını yaptırıp güzel fotoğraflı bir konu açacağım.Eski bir bisikletim vardı bildiğiniz demir yığını ama onunla okadar çok km yol yaptım,o kadar çok şey yaşadımki anlatamam.Hangi bisiklet size mutluluk veriyorsa onda kalın.Boşverin insanları.Önemli olan bisiklet kullanmak,spor yapmak,keyif almak.

XC 300 aldım... Harika... Tek sorun maşadan gelen tak sesi. Onuda bi halledebilsem...

efeozata bende en azında keyifle binmesini okuldaki başarısına karşılık en azından iyi bir modeli hak ettiğini düşünüyorum
tekrar teşekkür ederim

Ben de turlara bir süre Salcanı Xrs 060 ile gittim. Sürdüğümüz rotalar bol yokuşlu ve mıcır yollardı. Tura başlamadan önce arkadaşlarım çok dalga geçtiler bununla yokuşları çıkamazsın, seni bekliyicez galiba hep vs. Bu muhabbetin ardından dalga geçen arkadaşların bisiklet elinde çıktığı yokuşları ben 15km/s ortalama ile en önde tırmandım. Arkadaşlarım mahcup oldu tabi ama ben elindeki malzemeyle bile insanın istediği her şeyi yapabileceğini kendime kanıtlamış oluyorum, yanımdaki insanlar da bundan feyiz alıyor. :) Bisikletiniz çok güzel kötü lafları kulak ardı edin. Ağzı olan konuşur, yüreği olan başarır. :) Kazasız belasız keyifle pedallamalar. :)

demir48 evet malesef öyle bi aşalama var ama olsun gülüp geçmek gerek herkes sonuçta bütçesine göre
bir bisiklet alıyor öyle deyilmi okadar insan sevmeli ve o anın tadını çıkarmalı gerisi boş bence keyfini çıkar
gerisinin cevabını vermişsin zaten saygılar .

• Beğen
Tepkiler: demir48
o bisiklet gerçekten pek hoş bir bisiklet değil. gidonu nu kıran arkadaşlar vardı ama benim yakın bir arkadaşım hiç doğru düzgün özenmeden dünya kadar yol yaptı. Bisikletin iyisi kötüsü pek olmaz. He kötü bisiklet olur oda kullanıcıyı ilgilendirir. İlk mesajda bahsedilen durum türkiye de bu kadar iphone satılmasının da sebebidir.

Önemli olan eşyalar, gereçler değil onlarla ne yaptığındır.

ismailerduran hayırlı olsun kazasız belasız bol pedallar.
maşası kitleniyormu

Geri