Scudo Sports

Küçükçekmece

Hoşgeldin Murat, ben de küçükçekmecedeyim. Turlamak istersen bu iki grubu takip edebilirsin:

(link)

(link)

Scudo
merhaba
hoşgeldiniz
bende küçükçekmecede oturuyorum ve bisiklete biniyorum
yukarıda verilen gruplara bende üyeyim ve güzel turlar düzenleniyor
gruplara üye olduğunuzda bisiklet seçimi ile ilgili deneyimlerini arkadaşlar paylaşacaktır.

@halil ibrahim duran
Hoşbulduk iki grubada üye oldum bisikletimi alınca katılacağım turlara.
@Kaan PASİN

hoşbuldum teşekkürler :)

Bisikleti cumartesi günü aldım alır almaz da sirkeci'den küçükçekmece'ye fıtı fıtı geldim. Şuan ufak turlar yapmaya başladım kondisyonu arttırınca inşallah daha uzun mesafede deneyimli arkadaşların arasında turlara katılmak isterim.

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/22/4249c904ccc70d80cdd5d54fad36575c.jpg

bekleriz...

Hoşgeldin kardeşim kazasız belasız sürüşler dilerim

@halil ibrahim duran

Geldim :)

@fatihtemizer

Hoşbulduk abi izindeyim :in:

@Mert KARAÇAY

Bisikletin hayırlı olsun, hoşgeldin...:)

@halil ibrahim duran

Bende ona bakıyordum fakat tur nereye yapılcak düz bir güzergah ise ortalama 25 km hızı şuan bünyem kaldıracaktır.

Teşekkür ettim Talha abi hoşbulduk..

@halil ibrahim duran
Tamamdr erken uyuyabilirsem bu gece katilmak isterim.

Merhaba sevgili bisiklet sevdalı arkadaşlarım.

Aranıza İstanbul-Küçükçekmece'den katılıyorum. Film arşivi hobisi biraz sıktığı için bisiklete geçtim. Uzun araştırmalar sonucunda, Salcano XRS 030 Tiagra 2014 almaya karar verdim. Bu taraflara yolunuz düşerse Küçükçekmece sahilinde turlayabiliriz. Tekrardan herkese selamlar...

Hoşgeldiniz.
Öncelikle bisikletiniz hayırlı olsun diyorum ve kazasız, belasız sürüşler diliyorum.

Esenlikler.Aramıza hoş geldin.

Hosgeldiniz bisikletiniz hayirli olsun

Merhaba benim adım Aşkın mtb bisikletimle hafta sonu sabah antremana giden arkadaşlar la tanışmak antreman yapmak için toplanlım

Geri