Fatih tam olarak bende bilmiyorum...Gomez bana bi cagri atarsan haberlesebilirz, ben kanarya istasyonu alt gecitten direkt k.cekmece sahile iniyorum, sahil (yaya)yolunda olurum ben...
Acaba bu turun esaslığı nedir? kimler katılıyor? böyle bir tur pazar günü gerçekleşecekmi?
Katılabilecek olanlar isimlerini söylerlerse ona göre bir plan yapılabilir bence nerede ne zaman buluşalıcağı konusunda ve işi ciddiye bindirip tura çıkarız.
Arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum. Forum kapalı olduğu için mesajları göremedim. Saat 20:00 gibi Kanarya tren istasyonunda olacağım. Orada olanlarla buluşuruz. Olmazsa ibb'nin orada otoparktan içeri sahile giriş var orada buluşabiliriz. Onur 0554 620 07 47
Ufuk merhaba Ferdi bir fikir atmış ortaya henüz plan yok. Benim bu haftasonu işlerim olduğu için katılamayacağım. Ama sen düşünüyorsan şimdiden 2 kişi olmuş olur. Bence daha da çıkar siz topiği açın derim. Önümüzdeki hafta pazar da rumelifeneri yapacağız inşallah.
Arkadaşlar,
Yeni grubumuzda yapılacak turlarımıza katılmak isteyenler
listeye ismini ve yerini yazsın lütfen
1.aytekin abi-sefaköy
2.onur-halkalı
3.fatih-ikitelli
4.aytaç-halkalı
5.ceyhun-.....
6.erhan-sefaköy
7.ferdi-halkalı
8.fatih-cennet
9.ufuk-başakşehir
.................
Grup İsmi Olarak Elimizde Şimdilik Bunlar Var
1.FLORYA BIKERS
2.KUCUKCEKMECE BIKERS
3.KUCUKCEKMECE PEDALCILARI
4.KÜÇÜKÇEKMECE PEDALŞÖRLERİ
5.KÜÇÜKÇEKMECE PEDAL GRUBU
........................
bu arada herkes fikrini yazsın derken herkes farklı bi isim söylesin demek
istedim
(ceyhen nerdensin sole listeye yazalımm)
Pazar Günü İçin Gitmek İstediğiniz Güzel Bi Yer Var mı?
Aytekin abi biz fenere gitmeden bi burun daha var orada oturuyorduk. Biraz sotede kalıyor orası. Benim telefonum yokmuydu sende keşke arasaydın. Bu akşam yalnız 2 kişiydik ama çok iyi vakit geçirdik. Fatih abiye çok teşekkürler. Ayrıca Küçükçekmece'de zamanı olmadığı için gelemeyen ama benimle birlikte karakola kadar pedallayan Ferdi abiyede teşekkürlerimi iletirim. Haftaya inşallah katılım daha fazla olur. Haftaya pazarda rumelifeneri yaparız artık. Herkese iyi geceler.
Onur kusura bakma, telefonun olmadigi icin bulusma noktasina gelip gelmeyecegimi bildirmek istedim... Umarim turlarimiz bir rutine biner kalabalik bi grup olup sariyere dogru gideriz...