Scudo Sports

Küçükçekmece

arkadaşlar ibb de tam buluşma noktasını bildirirmisiz.

Scudo
Fatih tam olarak bende bilmiyorum...Gomez bana bi cagri atarsan haberlesebilirz, ben kanarya istasyonu alt gecitten direkt k.cekmece sahile iniyorum, sahil (yaya)yolunda olurum ben...

0 542 638 14 57

güzergahım tepeüstünden k.çekmece sahil yolu menekşe istasyonu florya ibb tesilerine doğru. tesisin içindemi yoksa sahildemi buluşulacak?

@ferdidibo

Acaba bu turun esaslığı nedir? kimler katılıyor? böyle bir tur pazar günü gerçekleşecekmi?
Katılabilecek olanlar isimlerini söylerlerse ona göre bir plan yapılabilir bence nerede ne zaman buluşalıcağı konusunda ve işi ciddiye bindirip tura çıkarız.

• Beğen
Tepkiler: fatih gul
Arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum. Forum kapalı olduğu için mesajları göremedim. Saat 20:00 gibi Kanarya tren istasyonunda olacağım. Orada olanlarla buluşuruz. Olmazsa ibb'nin orada otoparktan içeri sahile giriş var orada buluşabiliriz. Onur 0554 620 07 47

• Beğen
Tepkiler: ferdidibo
@ufuk_

Ufuk merhaba Ferdi bir fikir atmış ortaya henüz plan yok. Benim bu haftasonu işlerim olduğu için katılamayacağım. Ama sen düşünüyorsan şimdiden 2 kişi olmuş olur. Bence daha da çıkar siz topiği açın derim. Önümüzdeki hafta pazar da rumelifeneri yapacağız inşallah.

• Beğen
Tepkiler: ufuk_
Arkadaşlar,
Yeni grubumuzda yapılacak turlarımıza katılmak isteyenler
listeye ismini ve yerini yazsın lütfen
1.aytekin abi-sefaköy
2.onur-halkalı
3.fatih-ikitelli
4.aytaç-halkalı
5.ceyhun-.....
6.erhan-sefaköy
7.ferdi-halkalı
8.fatih-cennet
9.ufuk-başakşehir
.................
Grup İsmi Olarak Elimizde Şimdilik Bunlar Var:)
1.FLORYA BIKERS
2.KUCUKCEKMECE BIKERS
3.KUCUKCEKMECE PEDALCILARI
4.KÜÇÜKÇEKMECE PEDALŞÖRLERİ
5.KÜÇÜKÇEKMECE PEDAL GRUBU
........................

bu arada herkes fikrini yazsın derken herkes farklı bi isim söylesin demek
istedim

(ceyhen nerdensin sole listeye yazalımm)

Pazar Günü İçin Gitmek İstediğiniz Güzel Bi Yer Var mı?

beyler iyi akşamlar buakşam saat 22:00 sularında sahilde bakmadığım yer kalmadı çıkmadınızmı nedir ?

Aytekin abi biz fenere gitmeden bi burun daha var orada oturuyorduk. Biraz sotede kalıyor orası. Benim telefonum yokmuydu sende keşke arasaydın. Bu akşam yalnız 2 kişiydik ama çok iyi vakit geçirdik. Fatih abiye çok teşekkürler. Ayrıca Küçükçekmece'de zamanı olmadığı için gelemeyen ama benimle birlikte karakola kadar pedallayan Ferdi abiyede teşekkürlerimi iletirim. Haftaya inşallah katılım daha fazla olur. Haftaya pazarda rumelifeneri yaparız artık. Herkese iyi geceler.

• Beğen
Tepkiler: fatıh aslan
@fatih gül

Evet arkadaşlar eğer bir terslik olmazsa bi gezinti yapmayı düşündük fatihle katılımları bekliyoruz.Ne kadar çok kişi = o kadar canlı tur :D

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Söz vermiyorum anca katilmak isterim.... Cumartesi haberlesiriz... Fatih Numaran bende var nasil olsa...

Onur kusura bakma, telefonun olmadigi icin bulusma noktasina gelip gelmeyecegimi bildirmek istedim... Umarim turlarimiz bir rutine biner kalabalik bi grup olup sariyere dogru gideriz...

Herkese sevgiler...

@fatih gül
fatih'leri karıştırıyor arkadaş

Evet arkadaşlar pazar gnü yapmayı düşündüğümüz geziye katılmak isteyenler isimlerini yazsınlarda yavaş yavaş çoğalıp hazırlanalım:D

@fatıh aslan

Arkadas yasliliktan bunadi, dogal olarak karisiyor...

Geri