Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kudret Kurtcebe

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
kudret abi turcuların en kralıdır:)

Scudo
Çok şaşırdım. Albümünü dinlemeye koyuldum hemen :)

@Kudret Kurtcebe abime bu parcayi armagan ediyorum. Bizim kuşak tuhaftir . Soyleki bedia akarturk de sever , tracy chapman da. Ne bileyim rahmetli Ozay Gönlüm de sever Frank sinatra da . kafamz karisik bir kuşagiz ama kendimiz gbi olmayan ve dusunmeyenlerin hakkinda da empati kurmayi ogrendik bir sekilde. Kudret abimin tarzini begendim ben . Rock & Roll ruhu

Vay abi Kudret abi . İlk isim benzerliği sandım . Değilmiş :D.Abi telefonda mp3 lerin dolu helal ediyor musun ?

.
.
.
@Kudret Kurtcebe abi babam da dinliyormus :) .

Şaşkınlık içerisindeyim. Bisiklet sadece sağlık değil, yeni bilgileri edinme araci da ayni zamanda. Müzik çok iyi, gitar efsane. Ilk işim tüm şarkıları dinlemek olacak.

O değil de Kudret abi nerede? Üyeliğini silmiş sanırım, haberi olan var mı?

Performans topiklerini merakla takip ediyordum, ancak birkaç gündür yazdıklarını göremiyorum. Engellemişim uyarı öyle diyor fakat bir türlü engellediklerim listesinde kendisini göremediğim için engeli de kaldıramadım. Vallahi ben engellemedim. :(

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
"gitar ve bisiklet asla zincirlenemez bisiklet özgür insanların sembolü bisiklet konforizm in alternatifi evet lüks yaşantıdan bana ne benim lüksüm bisiklet ..." Kudret abinin sözleri , tüm konuyu okudum bu sözlere ve Kudret abinin müziğine şapka çıkarıyorum, sevgiler..

@Refik Çetin

bu aralar kafayı yarışlara takdık ama zevkli bir olaymış tadını aldım doğrusu seneye bi daha granfondo marmara etapta olurum,,,:)

Sanki Kartepe ye takılmışız gibi yanlış okumadıysam 17 kez olmuş doğru değil mi?

@Refik Çetin

18 kez ,ve kapattım bunun nedeni artık suadiye köyden kartepeye yol yapılınca herkes orada ,yalnız pazarları kasım-aralık-ocak-şubat-mart -nisan aylarında oralarda trafik olacağını zannetmiyorum ,ekim ayında müthiş bir trafiğe yakalandım asla sevmem eğimde trafiğin olmasını bu yüzdende uludağ devreden çıkmıştır,riskli etaplar devreden aynen çıkarıldı .

@Bora Kıraç

teşekkürler bora ,videoyu koyduğun için , 28 ocakta dinleti olacak ,tüm bisiklet dostları beklerim mitanni cafe'de..
21.30 da konser,
bu arada stüdyoya bisiklet ile gelirim dedim kabul ettiler ..:harika::islik::islik::islik:

@Kudret Kurtcebe Slm İzmit'te yeni sayılırım. Bisiklet severler olarak buluştuğunuz bir yer, organizasyon varmı? Var ise tanışmak isterim. Bu arada, müziğiniz gerçekten harika, elinize dilinize sağlık...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri