Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kudret Kurtcebe

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Kudret bey,
Şahsen tanışıyor olmasak bile forumdaş olmak ve sizi mesajlarınız ve bu harika yönünüz ile tanımak mutlu ediyor bizleri..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Vay vay vaay, Kudret abi sen neymişsin bee :) Ben de seni hep bisikletle biliyordum, dedim bi google amcaya sorayım, acaba hiç birşey çıkacak mı, ben de bazı şeyleri ararken "acaba kaç harf ipucu verince bilecek" tarzı harf yaz bekle yaparım, Kudret yazdım, öneri olarak bir tek "kudret nari" dikkat çekiciydi, boşluk bırakıp Ku yazınca direk "Kudret Kurtcebe" çıktı. Dedim "bu bizim kudret abi mi yaa", bi baktım öyleymiş. :)

Bu arada elinde gitarı desperado gibi dolaşıp bisiklet yolunda kendince müzik yapan bir abimiz daha var.bilenler biliyordur:))) kudret abi sen kesin tanıyorsundur.

@Salih Kü

salih teşekkürler ,
benim mesleğim bu idi ama aynı zamanda fanatik bir bisiklet binicisi oldum yıllarca ,
sele alttan düşmedi,
bisiklet müzisyenlerin ilahı bence, ama bu ülkede kaç tane benim gibi düşünen müzisyen var
tartışma konusu tabi ,
ben, benim gibi, bu ülkede bisiklet sevdalısı müzisyen görmedim ,öyle gidecek 200 km ve kartepe rampalarına çıkacak

@Oğuz kurt

evet rasladım sahilden geçerken eski parçalardan söylüyor idi 70 lerden benim kuşaktan,beatles söylüyordu bi ara kulak kabartmış idim ,,

şimdi dehşet adamlar var tabi onları dinliyorum ,
andy mc kee

ve preston reed

Kudret bey merhaba,
Eski güzel günleri hatırlattınız bana.sağlık mutluluk esenlikler dilerim,her şey gönlünüzce olsun...

İlk defa dinledim abi, müthişsin... müthiş.... :alkis:

Kudret abi öncelikle kusuruma bakma yeni gördüm. Müthişsin. Tebrik ederim.

İlk defa dinledim abi, hemen facebook sayfalarımız da paylaştım, bizim rockçı arkadaşlar dan çok beğeni aldı, youtubede ki video abi :alkis::alkis::alkis:

benim arkadaşlar da amatör olarak gitar çalıp söz yazıyorlar, aralarında bir kaç cd çıkaran arkadaşlarım da var Johnny Cash (hayatını okudumda film gibi çok çok eskilerden bir rockçı ) benzeri müzik dinleyip çalıyorlar.. onlarda çok beğendi :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Kudret abi ellerinden öperim , çok güzel ya resmen gitara bağlanmışsın oda sana o geçişler 10 numara :)

@İsa İhsan Akdoğan

isa çok sağol,daha çok pedallayacağız senle ,hele bahar gelsin ver elini tavşanlının ıssız yolları,
kafa dinleyeceğiz ,kaçacağız bu gürültülü şehirden ,,

@Ali Aşkar

yıllarca bağlandık,
bir gitar ve de bisiklet başkada olmadı desem doğrudur,
en çok bisiklet aldım bir de gitar ,,

Kudret ağabey bende ilk defa dinledim şarkılarınıza elinize, dilinize sağlık. Çok güzel parçalarınız var. Müziği ve bisikleti hiç bırakmayın.

@Kudret Kurtcebe her yerde performans, her zaman performans. (Bir de video "bisiklet sürerken niye uzun kollu forma giyilir" konulu subliminal mesajlı yanıklar içeriyor)

Kudret abi BisikletForum'un sevgi pıtırcığı. İyi ki varsın be abi :)

ben de ilk defa dinleyen, haberi olanlardanım. başarılarınızın devamını dilerim.

Her ile bir @Kudret Kurtcebe lazım. Şu forumda beraber pedallamak isteyeceğim insanların başında geliyor. Birini sevip sayabilmek için mutlaka onu şahsen tanımak gerekmiyor. Kudret abinin insanlarda saygı uyandıran bir enerjisi var. Kısmet belki tanışırız bir gün.

@Kudret Kurtcebe abi ticari amaçlı olmasa da sen devam etsen yine bestelerine, bırakmasan gitarını elinden olmaz mı? Bizler de arada şöyle iyi bir sound duymak istediğimizde açsak mesela Youtube'dan seni dinlesek kötü mü olur yani abi?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri