Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t1.0-9/12376733_1946329948924948_8287146392751202429_n.jpg?oh=0050b73e2ec0578e8c64669aea18d0c4&oe=56E02F80

Kozmetik durumu kötü ve tokası olmamasına rağmen yeni başlayan biri eğer toka bulabilirse iş görür diye düşünüyorum. Bursa içi isteyen birine HEDİYE etmek istiyorum.

Scudo
Elimde küçük gelmesinden dolayı hiç kullanmadığım boxer şeklinde bisiklet taytı var. S beden. Sıfır. Sadece İstanbul güngören ya da esenlerden elden teslim edebilirim. Mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Mümkünse öğrenci bir arkadaşımıza gitsin.
.Adsız.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve Edip D.
Kardeşim işe gidip gelirken bisiklet kullanıyorum mümkünce kargoyu benim ödeyebileceğim şekilde yollar msıın

aliexpres ten aldığım kablolu km sayacım var. Kablosuz aldığım için boşa cıktı. Yeni başlayan birinin işini görebilir. Arada sırada çıkarıp yeniden takmak gerekiyor yuvasından. İstanbul içi elden teslim edebilirim.

• Beğen
Arkadaşlar elimde 3 adet BELDESAN RABBİT YOL BİSİKLETİNDEN çıkma çelik jant ve telleri var...gayet temiz ve kullanılabilir durumdadır...ihtiyacı olan kişiye kargo bedelini ödemesi koşulu ile herhangi bir karşılık beklemden gönderebilirim... ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj atarsa whatsapp aracılığı ile fotoğraflarını gönderebilirim...

Şuan resmi yok ama xxl ve çok dış deformasyonu olmaya giyilebilir orta sertlikteki btwin taytı ihtiyacı olana(gerçekten alamayan bir arkadaşa) vermek isterim. Özelden ulaşın.

İki adet 700/40/28 lastik ben kullanmiyorum işine yarayacak biri varsa izmirici elden alabilir şehir dışı kargo parasına degermi bilemem .IMG_20160110_131652.jpg IMG_20160110_131644.jpg

• Beğen
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160110/761422e5b2c2d2117f6e9773616d5111.jpg dechatlondan aldigim gözlüğun gözlük kısmı kayboldu sadece lensleri kaldı isteyen olursa gonderebilirim fakat kargo parasına değermi bilmiyorum il nigde

Elimde 2 tane 26" market bisikleti ön jantı var. İlgilisine gönderebilirim.(v fren uyumlu)

• Beğen
Arkadaşlar merhaba...

Elimde hiç kullanmadığım 320 lümen kompakt bir ön aydınlatma mevcut. Satayım diye ilan açmıştım ilgilenen olmadı. İhtiyacı olan tercihan öğrenci genç bir arkadaş var ise benimle iletişime geçebilir..

Satılık - Blitzu Gator-320 Ön Aydınlatma

İlave : Genç bir arkadaşımıza verilmiştir... Güzel günlerde kullanır inşallah...

@MURAK hocam özelden yazdim ama benimle akşamlari süren bir öğrencime sizin adiniza hediye edebilirim uygun gorurseniz
Tesekkurler

@o.kucuk Hocam mesajınızı aldım ancak sizden önce yazan genç bir üniversiteli arkadaş ile görüşüp kendisine söz verdim ve akabinde de mesaj içinde konumu güncelledim.

Göreceğinizi düşünerek de size cevap yazmadım..

Kusuruma bakmayın lütfen..

Hayırlı akşamlar

@MURAK Olur mu Hocam. Ne kusuru. Alanda veren de hayrini gorsun.
Asıl ben düzeltmenize dikkat etmeden yazmisim.

Merhaba arkadaşlar.Elimde üç adet silikon çift ledli bisiklet lambası var.Normal/çakar ve hızlı çakar şeklinde yanıyor ve gidon ve sele borusuna kolaylıkla monte edilebiliyor.Bursa içi elden öğrenci yada ihtiyaç sahibi arkadaşa hediye etmek istiyorum.Özel mesaj ile ulaşabilirler.2016-01-20-221.jpg 2016-01-20-220.jpg

Geri