Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
Elimde 2 küçük yırtığı olan vaude L 52 beden tayt var siyah renkli. Kargoyu ödeyene gönderebilirim. Şort altına giyenler için sorun olmayacaktır

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
4d4a4585-94df-4fd3-a55c-0e7f1411f9ce.jpg6aaa40f3-3e2c-41a5-b9ce-45fd90384d21.jpg114a3d0a-764d-4e8a-9341-984e7a945f32.jpg
Merhaba,
Gidon çantası sanırım 7 Lt. Küçük bir yırtık var ama japonla yapıştırılabilir yada iğne iplikle beceren dikebilir. Başka bir sorunu yok yağmur koruma kılıfıda mevcut.
isteyen arkadaşa verdim. Hayırlı olsun.

Ürünler sahiplendirilmiştir.

Herkese keyifli forumlar.. Elimde furş halkası/maşa pulu/furş borusu boğazı vs vardır. Ayrıca toplam 3 cm yükseklikte yine aynı malzemeden 3 parça karbon vardır.. İhtiyacı olan arkadaşa indirimli gönderebilirim.. DSC_0231.JPG

Son düzenleme:
Merhaba, Decathlon'dan almis oldugum M boy bisiklet formalarini isteyene alici odemeli kargolayabilirim.

signal-2022-01-31-173902_001.jpeg

Bu formalar decathlon'da hala satiliyor. Hesabim link paylasimina izin vermiyor ama oradan incelemek isteyenler Triban Erkek Yol Bisikleti Formasi ve Rockrider Erkek Dag Bisikleti Formasi ST 500 olarak arayabilirler.

Herkese keyifli forumlar, 2 adet suluk kafesi var, btwin her ikisi de ve çiziksiz desem yeridir.. Bunları da kargo ile veya Bursa içi elden teslim edebilirim.. 277016 dosyayı görüntüle

Arkadaşlar herkese keyifli forumlar.. 1 adet sağ taraftaki suluk kafesinden elimde mevcut. İhtiyacı olana, indirimli kargo ile ya da Bursa içi elden teslim edebilirim.

Arkadaşlar Bisiklet.com sitesinde kullanılmak üzere %5 indirim kuponu var elimde. 31 Mart 2022 tarihi son kullanma tarihi. 200 TL ve üzeri alışverişlerde geçerliymiş.
İsteyen bir arkadaşa kupon kodunu verebilirim.

Elimde 1 adet az kullanılmış Vittoria zaffiro 700 23c lastik var. Daha önce aldığım bir bisiklet üzerinde geldi. Depoda çürüyecegine ihtiyacı olan birine verebilirim. Kargo yapabilecek zaman bulamam muhtemelen Tuzla civarında gelip alabilecek durumda olanlara daha uygun sanırım

1 adet 2 sezon kullanışmış Jordan Red tayt L beden
1adet 2 sezon kullanışmış Aliexpress Uzun kollu jersey içi polar L beden
1 adet 2 sezon kullanışmış Aliexpres Kısa kollu jersey L beden
1 adet Lazer marka L beden kask

187 cm 85 kg olarak aldığım ve kullandığım ürünlerdir

Ankara içi elden teslim edebileceğim, önceliğim öğrenci bir genç arkadaşımın olmasıdır.

Merhaba arkadaşlar,

Üniversite öğrencisi olan ve eğitimi için dizüstü bilgisayara ihtiyaç duyan, ancak maddi imkansızlıklar sebebiyle bilgisayar edinememiş bir arkadaşımıza, bir adet dizüstü bilgisayar hediye etmek istiyorum.

Hediye edilecek bilgisayarın modeli Fujitsu Celsius H270; bileşenleri ise şu şekilde:

Intel Core 2 Duo T9900 Çift çekirdekli işlemci
4 GB RAM
320 GB Sabit disk
NVIDIA Quadro FX 770M Harici grafik kartı
15.6" LCD ekran
Wi-Fi & Bluetooth
Türkçe Q Klavye
Windows 7 64-bit İşletim sistemi

Fujitsu'nun iş istasyonu (workstation) sınıfında olan bir cihaz ve eski sayılabilecek bir model olmasına rağmen halen yeterince performanslı çalışıyor. Web gezintisi, ofis uygulamalarını çalıştırma, sahip olduğu Nvidia Quadro harici grafik kartıyla temel CAD&CAM programlarıyla çalışma gibi konuların altından rahatlıkla kalkabilecek bir bilgisayardır. Klavyesi sıfır takıldı. Pili pek iyi durumda değil, 15 dakika kadar dayanıyor. Orijinal güç adaptörü mevcut.

Bu haliyle evde eğitiminize destek olacak bir masaüstü bilgisayar vazifesi görebilir.

Önceliği Eskişehir'de üniversite okuyan arkadaşlarımıza vermek istiyorum. Suistimalleri önlemek adına, Eskişehir'deki üniversitelerin örgün eğitim veren bir bölümünde aktif öğrenci olduğunu gösteren bir öğrenci belgesi-kimliği talep edeceğim.

Bugünden başlayarak 15 gün içinde Eskişehir içinden herhangi bir istekli çıkmaz ise, Eskişehir dışından gelen taleplere de cevap döneceğim. Şehirdışına yapılacak gönderilerin masrafları da tarafıma ait olacak.

Birden çok istekli olması durumunda, hediyenin hangi arkadaşımıza verileceği benim yapacağım değerlendirme sonucunda olacak. Bu haliyle kişisel bir tasarruf ve olur da isteğiniz geri çevrilirse lütfen kırılmayın, darılmayın. İsteklilerin ve hediyenin kime verildiği bilgisi de kesinlikle bende saklı kalacaktır; o konuda içiniz rahat olsun.

1 adet 2 sezon kullanışmış Jordan Red tayt L beden
1adet 2 sezon kullanışmış Aliexpress Uzun kollu jersey içi polar L beden
1 adet 2 sezon kullanışmış Aliexpres Kısa kollu jersey L beden
1 adet Lazer marka L beden kask

187 cm 85 kg olarak aldığım ve kullandığım ürünlerdir

Ankara içi elden teslim edebileceğim, önceliğim öğrenci bir genç arkadaşımın olmasıdır.

ürünler bir arkadaşımıza ulaştırılmıştır. Güle güle kullansın.

Buradan bir arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorum.
Telegram gruplarından birinde ihtiyacım olan Shimano kal vidası ve pulu sormuştum. @SerkanEriş bey bende fazlalık var gönderirim dedi. Çok şaşırdım bir ücret talep etmedi. Kendisi benimle iletişime geçti. Burada olduğuna sevindim. Yine ve yeniden çok teşekkür ederim.

Elimde bir adet erkek L beden hiç kullanılmamış Galatasaray forması var. (Hediye edeceğimiz kişinin ismini farklı yazdıkları için ürün elimizde kaldı.) Beşiktaşlı olduğum içinde elimde kalmasın armağan edeyim:) İsim baskısını sildirip ya da sildirmeden kullanmak isteyen olursa kargoyalabilirim.
285685 dosyayı görüntüle

Herkese keyifli forumlar.. Kırık ya da esnemesi olmayan arka aktarıcı makaralarını ücretsiz verebilirim. Shimano marka olup, büyük 13, küçük 11 lidir. DSC_0337.JPG

2016 aralık üretimi, yaklaşık 3 sezon kullandığım, hiç kaza yapmadığım, dışı temiz içi idare edebilecek konumdaki lazer compact kaskımı önceliğim öğrenci olan bir arkadaşıma vermek isterim.

İstanbul Şişli elden teslim.

20220414_201458.jpg

Dosyalar

• 20220414_201512.jpg
    20220414_201512.jpg
    98,5 KB · Okunma: 51
  • 20220414_201502.jpg
    20220414_201502.jpg
    80,8 KB · Okunma: 49
  • 20220414_201453.jpg
    20220414_201453.jpg
    81,2 KB · Okunma: 43