Yardımsever insanların olması çok güzel ama yardım ederken lütfen gerçekten ihtiyacı var mı ona bakalım, adamın işi gücü varsa bence buradan bir şey almaya hakkı yok. işsiz iş arayan insanlar var. İşsiz birinin uzun süredir de işsize bir kask bile alacak durumu olmaya bilir...
@massaget
Kaç kere yazdım buraya aynı şeyleri. Ama okumadan önce yorum yapılınca maalesef talepler de aynı şekilde oluyor. İhtiyacı olmak kavramını konu başlığına daha farklı belirtmenin başka bir yolu yok gibi. İhtiyacı olmak elinde olmadığı için değil. "Satın alacak gücü olmadığı için ihtiyacı oluyor insanın". Gibi bir açıklama yazmak lazım.
@SerkanH Aynen öyle ihitiyacı olan diyince ne anlaşılıyor ona bakmak lazım. Örneğin birisinin durumu var ama kask alacak buraya geliyor bana da lazımdı bari almayım burada varmış veren diyor. Oysa zaten alamayacak durumda insanların olabileceğini düşünmüyor...
arkadaşlar karbon yol kadrosu varsa alırım yanına da bi zipp iyi gider. kargoya vermenize gerek yok şöförumu gönderirim , işin şakası bi yana spd kallerini ayakkabıya sabitleyen vidalardan birisi düştü nereden temin edebilirim. bilen varsa bi yardımcı olabilir mi?
ipad mini yi aralık 2014 tarihinde iade ettim. o zamandan beri satışta olan kılıf satılmadı. ihtiyacı olan varsa alıcı ödemeli kargo ile yollayabilirim.
Elimde hiç kullanılmamış M beden askılı pedli tayt var. 2 hafta önceki bursa bisiklet festivaline bir başkasının yerine katılmıştım. Orda forma ve taytlar önceden yaptırılmıştı ve tayt bedeni bana uymadığı için hiç kullanmadım. İhtiyacı olan birisine verebilirim. İstanbul Anadolu yakasındayım.
Özel mesajla iletişime geçebilirsiniz.
(link)
Elimde fazladan 3 adet bu zillerden var. Belki satarım diye getirttim ama kargosuyla falan uğraşılamayacağı için hediye etmeye karar verdim. İstanbul-Güngören,Bakırköy,Yeşilköy civarı elden teslim edebilirim.
@nbacıshaquılle Evet hocam oradan aldım. Geleceğini bekliyordum ama beklediğimden çok daha hızlı geldi. Zaten satıcı takip numaralı olarak yolluyor o yüzden sorun olacağını zannetmiyorum.
@Burakb993 Yolladığınız linkteki satıcıdan mı aldınız
(link)
Bu daha ucuz bunu alsam nasıl olur gerçi zaten sudan ucuz ama ne kadar ucuz o kadar kazanç.
@nbacıshaquılle Ben linkini yolladığım satıcıdan aldım. Geri bildirim sayısına bakın ona göre sipariş verin. Sizin verdiğiniz linkte geri bildirim 0 olarak gözüküyor. Bence oradan almayın.