Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
Konuyu istek konusuna çevirenlerle birlikte, ironi yapanlar da lekelemeye başladı tamam arkadaş hepiniz ayrı ayrı parçaları ironi yapmanıza gerek yok birisi karbon kadro birisi iç lastik harici ne varsa birisi lastik havası başka tek tek herşeyi yazıp bitirinde rahata erilsin.

@Owlknife bende yok ama bir tanıdığımda ihtiyaç fazlası 3 tekerli bebek bisikleti var. Kendisi henüz buraya yazı yazabilecek kadar gelişmiş bir canlı olmadığından ötürü bana vekalet verdi. "Elindeki insan"ın işini görür mü?

Aynen 1.2.3...........................
......... ...... ....TIP..................

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hlksnrr
@ömerözeren
bisikleti specialized olarak bekirtmemin sebebi çok havalı bi marka olduğunu düsünmem bisikletim ise salcano city fun 70

Ayrıca forumu çok sevdim değerli mesajlarınız sayesinde insanı bisikletten sogutmakta cok yardımcı oluyorsunuz (herkes üstüne alınmasın) durumum olsaydı böyle şeylerle uğraşmazdim zaten

Salcano kullanmanin ayipliğindan değil specializedin cok havalı gelmesi ve hayalimdeki tur bisikletinin specialized crossover elite disc olması

Evet kendi telefonumun tuşlu nokia olmasindan dolayı babama iş yerinin verdiği telefonundan mesaj attıyorum aratın bakalım kimin neyin üzerine çıkıyor bu telefon yalan söylediğimi düşünüyorsan bunda özgürsün

Konuştuklarıma inanmadınız araşyırmaya girdiniz öylemi iyi devam edin bakalım kim doğru kim yalan söylüyor er geç anlaşılır

@Bisiklet sevdalısı
Ya bi yürü git, sabahtan beri gereksiz gereksiz konuşuyorsun, git konu aç bitane ne isteyeceksen orada iste, meşgul etme burayı. Kimsede işini gücünü bırakıp seni araştıracak değil. Mesajların altında iphone ile gönderildi yazıyor

Arkadaslar fazladan bir yerde duran kaskınız veya eldiveniniz var ise bana yollayabilirsiniz yenisi aldıktan sonra geri iade edeceğim şu anda durumumuz çok iyi değil teşekkür ederim.

Böyle güzel bi konunun içine mineral oil döktünüz ya insanın iyilik yapmasını da engellemiş oluyosunuz.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaslar konuyu bölüyorum ama lütfen bu mesajdan sonra istekte bulunacaklar ve ironi yapacaklar (gereginden fazla yapildi çünkü) cevap yazmasin. Konu amacindan sapmasin artik.
Elimde temiz btwin üçgen kadro çanta var. İhtiyaci olan ÖZELDEN mesaj atsın.
Not: canta sahibini buldu :)
IMG_20160731_214625.jpg

@Serkan Mıstınoğlu olması gerekeni belirtmiş arkadaşlar. Bu konu içerisinde oluşacak talep mesajlarını bu vakitten sonra konu bütünlüğü bozulmaması için şikayet butonunu kullanarak bize iletmenizi rica edeceğim. Bu durumda gerçekten ufak talepleri olan insanlar zarar görecek ancak yapılması gereken maalesef bu. Forumun içinde her konunun suyunu çıkarmaya çalışan üyeler, ortamı bozup kaostan faydalanmaya çalışanlar var. Bunların hepsi tespit edilmiş kullanıcılardır. O arkadaşlardan ricam bu tavırlarından vazgeçmeleridir.

Serkan'ın mesajından itibaren konu içerisindeki en ufak pabuç vidası taleplerini dahi şikayet yolu ile bize bildirmenizi rica ediyoruz. Bu güzel yardım başlığının daha fazla heyelana uğramasına izin vermeyeceğiz.

Hepinize saygılarımla

@Atilla G. Hayirii Cumalar Atilla reis gorevine donmen guzel oldu. Seviyoruz seni.

Geri