Daha önce 28" şehir bisikletimde kullandığım, artık kullanmadığım çamurlukları ihtiyacı olan birine vermek istiyorum. Galiba modeli Polisport Georgia. Montaj civataları da mevcut.
İzmir'den elden teslim edebilirim.
@ratm aslinda cok ihtiyacim var ama ise gelip giderken ustum basim batiyor..hatta kendim birseyler uydurmak istiyorum..eger ogrenci vs arkadas talep etmezse mumkunse alabilirmiyim.
@Nurullaah18
Aslında iki çamurluk için de isteyen oldu, vazgeçerlerse mesaj atarım. kargoyla yollarım ama 28" çamurluğun kargosu tahmini 10-15 tl civarı tutar
Arkadaşlar elimde xlc marka pompa mevcut yedek olarak tutuyordum lakin pek kullanmadım psi göstergelidir. İsteyene İzmir Karşıyaka-Bostanlı'da elden yada kargo ile yollayabilirim
Decathlon'un bisiklet yanında verdiği lambaları kargo sizden olmak üzere gönderebilirim. İstanbul Yenibosna'da elden de alabilirsiniz. İlk tercihim öğrenci arkadaşlardır.
Ön lamba 1:
Küçük bir el feneri boyutlarında. 2 adet C boy pil ile çalışıyor, kalempillerin daha kalın olanlarından.
Ön lamba 2:
Boyutu daha küçük, 2 adet AAA pille çalışıyor (ince kalempil).
Arka lamba:
90 derece dönebilen bir ayağı var. 2 adet yassı düğme pille çalışıyor (adını bilmiyorum)
@Kaan.Özçelik hocam yarın yenbosna metrodan almak isterim ön ve arka ışık lazım
Ögrenci degilim ama kendi cabımda el fenerleri kullanıyorum hic yoktan iyidir diye