Umur Bora
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.354
- İsim
- Bora
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Jonas biraz yorgun yada Vuelta için hazır gözükmüyor gibi. TT etabının ise Jonas için biraz düz olduğunu düşünüyorum, elbette iyi zaman yapacaktır ama Remco ve Roglic daha iyi zaman yapacak gibime geliyor. Etap kazananı ise Ganna, Remco, Stefan Bissegger üçlüsünden bir tanesi olacak diye tahmin ediyorum.Remco'nun kazanamadığı etaplardan sonra dondurması yere düşmüş zengin çocuğu gibi beş karış suratla etrafına çatması sinir bozucu.
Tamam işte sana hiç de uygun olmayan zorlukta bir yokuşu bileğinin hakkıyla çıkıp, Vingegaard'dan zaman da çalmışsın. Ne yapacaktın 2.5 dakika farkı kapatıp üstüne kırmızı mayoyu mu giyecektin?
Rogla en iyi olduğu şeyi yapıp yokuş yukarı sprinti aldı ve ilk 10 gerçek bir kurtlar sofrasına döndü. Sepp Kuss'a kırmızı çok yakıştı ama sonuna kadar götürmesi zor. Yarınki zirve finişi ve salı günkü zamana karşıda Vingegaard'ın klasını konuşturmasını bekliyorum.
Bir önceki mesajda son dakika değişikliği yapmıştım, takımın sportif direktörüne kızıyormuş..Remco'nun primoz tam arkasındayken önde gelip gelip daha fazla kendini yorması ve etabı primoz'un almasına sebep olmasını anlayamadım. Hani güçlü değil dense kimse inanmaz, madem sonuna kdr getirdin bas bitir. Sonunda bir de kendine kızıyor.
Bunu da anlamam. Bırak demiş olamazlar. Çok dikkat etmedim ama sanırım son 100m'de kaybetti.Bir önceki mesajda son dakika değişikliği yapmıştım, takımın sportif direktörüne kızıyormuş..
Ben 300 görünce öpüp başıma koyuyorum. 475 Watt FTP mi olur abi. Bu nedir ya!Beklendiği gibi bir etap geçildi.
Jumbo kendi stratejileri içinde "kötünün iyisi" bir sonuç elde etti.
Ganna en güçlü yanıyla kendini fazla zorlamadan iyi bir derece ile rahatça birinci oldu.
Remco istediği performanstan uzak kalsa da lider Kuss ile aradaki farkı 1'15" eritti. Roglic'in 27", Vingegaard'ın da 1'13" önüne geçti..
Gelecek etaplarda zevkli bir yarış izleyeceğiz gibi..
Vuelta 10. etap sonrası genel klasman:
1.Sepp Kuss
2. Marc Soler, 26".
3. Remco Evenepoel, 1'09".
4. Primoz Roglic, 1'36".
5. Lenny Martinez, 2'02".
6. Joao Almeida, 2'16".
7. Jonas Vingegaard, 2'22".
8. Juan Ayuso, 2'25".
9. Enric Mas, 2'50".
10. Aleksandr Vlasov 3'14"